ARD/ZDF HD promo στον Astra 1F

Ειδα γμτο μου δεν προλαβα να γραψω οταν αρχισε παιδια δεν υποσχομε και πολλα γιατι θα το εχει 6 και κατι το χαραμα αμα μπορεσω θα γραψω και θα ανεβασω το start του Das Erste!-bye-

Μια και σήμερα ξεκίνησαν και πάλι εκπομπές, θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας ή την εμπειρία σας, αν τα ARD HD, ZDF HD & EINS FESTIVAL HD θα παίζουν σταθερά ή με σπασίματα με το πιάτο 1 μέτρου που έχω. Μένω κέντρο Αθήνας. Αν ναι, να πάω να πάρω έναν HD δέκτη, διαφορετικά, να μη ξοδευτώ άδικα και να σκεφτώ στο μέλλον μια συνολική αναβάθμιση. Ευχαριστώ.

Σταθερά και με δυνατό σήμα θα τα έχεις οπότε προχώρα άφοβα....

Κάθε χρόνο η Βιέννη τον ξεκινά με την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της κρατικής της ορχήστρας.

Σε μία ώρα στις 12.15 είναι η έναρξη.

Αν θέλετε να απολαύσετε κλασσική μουσική τότε συντονιστείτε στο ZDF HD....

Το πρόγραμμα είναι εδώ

το παρακοθλουθησα και το εγραψα στον 8000 μου ... τι να λεμε τωρα!!!! πανδαισια !!!!

hd εικονα
dolby digital hxos

δεν πηστευα στα ματια και στα αυτια μου...και χωρις σχολια παρακαλω οι γερμανοι οχι οπως εκανε στην ετ1 ο κοσταλας που πετουσε ενα σωρο μα@#$&ες

Last edited by a moderator:
το παρακοθλουθησα και το εγραψα στον 8000 μου ... τι να λεμε τωρα!!!! πανδαισια !!!!

hd εικονα
dolby digital hxos

δεν πηστευα στα ματια και στα αυτια μου...και χωρις σχολια παρακαλω οι γερμανοι οχι οπως εκανε στην ετ1 ο κοσταλας που πετουσε ενα σωρο μα@#$&ες
Το βαζω να το δει η μανα μου και καποια στιγμη το γυρναω στην ΕΤ1,οποτε μου λεει: τι ειναι αυτο ; Mοιαζει με αυτο που βλεπαμε αλλα το αλλο ειχε πιο ωραιο κτιριο και λουλουδια ....

Το βαζω να το δει η μανα μου και καποια στιγμη το γυρναω στην ΕΤ1,οποτε μου λεει: τι ειναι αυτο ; Mοιαζει με αυτο που βλεπαμε αλλα το αλλο ειχε πιο ωραιο κτιριο και λουλουδια ....

η δικια μου μου φαγε τα συκωτια που δεν της το εγραψα!!! εχω φαει το δικτυο να το βρω αλλα τζιφος! δεν υπαρχει πουθενα

Δεν ήταν upscale Λευτέρη.....

Aντώνη έβαλα να το γράψω και μόλις είδα την ποιότητα το σταμάτησα.
Ακόμα θυμάμαι ευτυχώς τι είχα δει πριν 2 χρόνια στο orf1hd (κάπου ίσως έχω την τότε συναυλία) , καμμιά σχέση δυστυχώς.
Tέλος offtopic !

Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά ο humax του κουμπάρου μου (που τον πήρα τηλ εκείνη την ώρα) έδειξε στην μπάρα 1080, το τσέκαρα και με το ORF στον Mvision και τα δύο κανάλια είχαν ακριβώς την ίδια εικόνα.

Οπότε αν το θέλεις υπάρχει σε αρχείο !!!!! :D

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί την κανονική ροή του προγράμματός τους!

Η χειμερινή ολυμπιάδα με ...άλλη εικόνα :a0210:

Καλησπέρα παιδιά. Η εικόνα των ZDF HD και ARD HD, σε ότι αφορά το κανονικό πρόγραμμα σε 720p, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αφού η παραγωγή δεν γίνεται σε HD. Έχω την εντύπωση ότι οι απευθείας μεταδόσεις της Χειμερινής Ολυμπιάδας από το Βανκούβερ θα "κάνουν τη διαφορά" ως προς την ανάλυση της εικόνας σε native HD. Το ερώτημα είναι, γιατί δεν μπορεί να γίνεται σε 1080i, όπως συμβαίνει με το ΑNIXE ή το Servus TV. Γνωρίζει κάποιος φίλος;