- 22 December 2006
- 386
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AREZZO - Το έχει κανείς;
Ναι όντως το αποτέλεσμα (κατά την άποψη μου) απογείωσε τα chario (μετριόφρων ε; ).
Όλο το Arezzo κάθεται σε μια μαύρη βάση η οποία έχει 4 ποδαράκια σορμποθάνης (ή καπως έτσι).
Πάνω της καθεται μια βάση διαφανής που φιλοξενεί το μοτέρ και ακουμπά σ' αυτήν μέσω 4 βάσεων μάλον από το ίδιο υλικό (σορμποθάνη) οι οποίες δέχονται τις ακίδες που παρατήρησες.
Στην συνέχεια μέσω πάλι τριών ποδαρακιών σορμποθάνης πατάει το σασί που φιλοξενεί το πλατό και τον βραχίωνα.
Σου μιλάω ότι το τσέκαρα χωρίς μουσική και δεν περνά στα ηχεία κραδασμός ακουστός στα αυτιά μου.
Καλά δεν πήρα και το σφυρί να βαράω το έπιπλο...
Ζωγράφισες λέμε.
Μακάρι να μπορούσα να το ακούσω αλλά πολλά τα μίλια που μας χωρίζουν. Είμαι βέβαιος όμως ότι η ανάλυση, η ταχύτητα και το σφικτό μπάσο των hypex ήρθαν και μετρίασαν τον ζεστό ήχο των Ιταλών και βγήκε ένα αποτέλεσμα με υψηλό value for money.
Για να επανέλθουμε και στο θέμα του νήματος, ήθελα να σε ρωτήσω δεν έχεις θέμα με κραδασμούς έτσι που έχει τοποθετηθεί το πικάπ? Βλέπω ότι υο πικαπ εχει κατι σαν ακίδες, είναι αρκέτο όμως αυτό?
Ναι όντως το αποτέλεσμα (κατά την άποψη μου) απογείωσε τα chario (μετριόφρων ε; ).
Όλο το Arezzo κάθεται σε μια μαύρη βάση η οποία έχει 4 ποδαράκια σορμποθάνης (ή καπως έτσι).
Πάνω της καθεται μια βάση διαφανής που φιλοξενεί το μοτέρ και ακουμπά σ' αυτήν μέσω 4 βάσεων μάλον από το ίδιο υλικό (σορμποθάνη) οι οποίες δέχονται τις ακίδες που παρατήρησες.
Στην συνέχεια μέσω πάλι τριών ποδαρακιών σορμποθάνης πατάει το σασί που φιλοξενεί το πλατό και τον βραχίωνα.
Σου μιλάω ότι το τσέκαρα χωρίς μουσική και δεν περνά στα ηχεία κραδασμός ακουστός στα αυτιά μου.
Καλά δεν πήρα και το σφυρί να βαράω το έπιπλο...