Αργός ο server;

Ρε παιδια εντάξει ο server δεν είναι και ο πιο γρήγορος του κόσμου, αλλά δεν δημιουργεί τοσο τραγικό πρόβλημα στο browsing του forum!

Δεν έχει νοημα να λέμε συνέχει παει αργά και παει αργα...

Απάντηση: Re: Αργός ο server;

Ρε παιδια εντάξει ο server δεν είναι και ο πιο γρήγορος του κόσμου, αλλά δεν δημιουργεί τοσο τραγικό πρόβλημα στο browsing του forum!

Δεν ξέρω αν ο server είναι ο πιο γρήγορος του κόσμου, αλλά ξέρω πως εδώ και πολύ καιρό που παρακολουθώ το forum (για μεγάλο διάστημα ως επισκέπτης και προσφάτως ως μέλος) οι ταχύτητες ήταν μια χαρά.

Σήμερα, επισκεπτόμενος το forum μετά από απουσία ενός μηνός (λόγω πλήρους έλλειψης ελεύθερου χρόνου), βλέπω το server να είναι τραγικότατα αργός, σε σημείο που να καθιστά υπερβολικά χρονοβόρα και κατά συνέπεια εξουθενωτικά κουραστική διαδικασία το browsing... :frown:

Εύχομαι το πρόβλημα να λυθεί το συντομότερο δυνατόν... :smile:

Υ.Γ.: Και για να μη λέω μόνο τα αρνητικά, έχω να δηλώσω πως το χριστουγεννιάτικο θέμα του forum ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και πραγματικά το λατρεύω! :a0210:

Κάτι πρέπει να συμβαίνει σήμερα με τη σύνδεση της χώρας με το εξωτερικό. Τα εγχώρια sites ανοίγουν αμέσως ενώ του εξωτερικού σέρνονται απίστευτα, μερικές σελίδες δεν ανοίγουν καθόλου.

σήμερα εδώ και 24 λεπτά , έχω ανοίξει 3 σελίδες του φόρουμ κι έχω απαντήσει σε 2 θέματα . Είμαι έτοιμος να σπάσω την οθόνη γιατί είμαι και νευρικός .....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αργός ο server;

Για τις ταχύτητες και τον σέρβερα μιλάω.!!

(για να μη μιλήσω για τις ευχές που δεν πήρα..)

Είναι και αυτός ένας τρόπος των pc να μας στείλουν να δούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε!-bye-

Όσο για το δεύτερο, πιστεύω ότι και εμείς δεν δίνουμε πολλές φορές όσες θα θέλαμε να πάρουμε.

Sorry τέλος του off topic!:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αργός ο server;

Είναι και αυτός ένας τρόπος των pc να μας στείλουν να δούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε!-bye-

Όσο για το δεύτερο, πιστεύω ότι και εμείς δεν δίνουμε πολλές φορές όσες θα θέλαμε να πάρουμε.

Sorry τέλος του off topic!:a0210:

Μα δεν μπορούσα να στείλω λόγω αδυναμ´'ιας της πλατφόρμας..

Δύο κατάφερα να στείλω και φυσικά δεν πήρα απάντηση.

Οντως τώρα πάει καλά του..