Αργός ο server;

Πολύ αργά σήμεραααααααααα!
Με connex 2mbps
Συγκρίνοντας από διπλανό PC, το site της ναυτεμπορικής (αρκεετά βαρύ), έρχεται αμέσως...

είναι τραγική η κατάσταση...η database πρέπει να είναι στα όρια του κρασαρίσματος!

Μήπως τελικά έχει να κάνει και με τον provider; Νομίζω πως τις μεγάλες καθυστερήσεις τις αντιμετωπίζω στη δουλειά (με otenet) ενώ στο σπίτι (forthnet) δε θυμάμαι να έχω τέτοιο πρόβλημα.

hamilton.jpg

καμία σχέση.....

Καλημέρα σε όλους σας.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω προβλήματα με την απόκριση του site.
Τον τελευταίο καιρό όμως έχει επιδυνωθεί η κατάσταση.
Δεν έχει σημασία αν είμαι στη δουλιά μου η στο σπίτι μου.
Λέτε να θέλει διακοπές ο server ;

Απάντηση: Re: Αργός ο server;

σημερα το πρωι καρα πεταει ..λετε να φταιει το auto stop?

Χθές το πρωί μπορεί να καρα-πετούσε...αλλά αυτή την στιγμή...καρα-σέρνεται κανονικότατα :grandpa:

Θα ήθελα να ενημερώσω πως ήδη έχει δρομολογηθεί συγκεκριμένη διαδικασία η οποία θα λύσει ριζικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον τρόπο που γίνεται το routing από τους περισσότερους Έλληνες ISPs προς τον σέρβερ μας. Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το routing των ISPs και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να αλλάξουμε το hosting του σέρβερ μας. Προσωπικά θέλω να πιστεύω πως πριν το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση στο νέο μας δικτυακό χώρο. Για ότι νεώτερο θα ενημερώνεστε από αυτό το θέμα.

Θα ήθελα να ενημερώσω πως ήδη έχει δρομολογηθεί συγκεκριμένη διαδικασία η οποία θα λύσει ριζικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον τρόπο που γίνεται το routing από τους περισσότερους Έλληνες ISPs προς τον σέρβερ μας. Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το routing των ISPs και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να αλλάξουμε το hosting του σέρβερ μας. Προσωπικά θέλω να πιστεύω πως πριν το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση στο νέο μας δικτυακό χώρο. Για ότι νεώτερο θα ενημερώνεστε από αυτό το θέμα.

-bye- :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Αργός ο server;

Εγω εχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι δεν φταίει το δίκτυο όπως έλεγα και στον Larry. Σε περιόδους που σέρνεται το response του δικτύου είναι μια χαρά και επίσης οι στατικές σελίδες του avclub ανοίγουν αστραπιαία

πχ http://www.avclub.gr/forum/faq.php

ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος

Όλο αυτό τον καιρό έχει γίνει εκτενέστατο troubleshooting το οποίο ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες. Σε τεχνικά θέματα δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα, αλλά είναι πια τεχνικά οριοθετημένο αυτό που αντιμετωπίζουμε. Και η λύση έρχεται!

Παιδιά δεν αντέχεται αλλο αυτό το πράμα...
Αυτή τη στιγμή σπάει @@..κυριολεκτικά...
Πάω αλλού για περιήγηση...