Αργός ο server;

Στις 4:30 περίπου για να ανεβάσω ποστ πέρναγαν 3-4 λεπτά!

Με όλες τις άλλες διευθύνσεις δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.

conn-x 4άρα, τώρα πετάει. εδώ και πάνω από βδομάδα όμως έχω καθημερινά προβλήματα, σχεδόν όλες τις ώρες που το τσεκάρω. ο ΟΤΕ μου δήλωσε ευθαρσώς ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα με τη γραμμή μου.

σε άλλα sites δεν αντιμετωπίζω προβλήματα, ούτε με το κατέβασμα αρχείων.

Αλλοτε πηγαινει γρηγορα αλλες φορες καποιες αλλες φορες καθυστερει, αλλα οχι πολυ εντονα.

Εγω εχω Otenet 1mbps. Δεν ξερω κατα ποσο φταιει ο provider απλα πιστευω οτι απο ενα σημειο και μετα σημασια εχει αφ'ενος ποσοι κινουνται μεσα στο site κ αφ'ετερου αλλες δραστηριοτητες που κανουμε οσο surfaroume. Αλλωστε το upload σκοτωνει την ταχυτητα της πλοηγησης περισσοτερο απο το download...

Λοιπόν έκανα ένα πείραμα:
Μπήκα με δύο browsers, FF3 kai Opera.
Με τον firefox είχε μια μικρή καθυστέρηση, με τον Opera οι σελίδες άνοιγαν αμέσως...όπως και το quick reply, πύραυλος!

Χθες σερνόταν και σε εμένα πάρα πολύ!!!

Σήμερα δείχνει να έχει φτιάξει η κατάσταση...

Ρε φιλαρες εγω που ειναι αδυνατον να στειλω μυνημα με quick reply κανω κατι λαθος ή εχετε και αλλοι αυτο το προβλημα?????
Κολλαει εκει με τις ωρες και χθες ανακαλυψα οτι πατωντας την ανανεωση το μηνυμα εχει μπει κανονικοτατα ,ενω εμενα με εχει κολλημενο στην ιδια οθονη.
Επισης με καμμια δυναμη δεν μπαινει στο edit για να κανω διορθωση (και ειμαι και ανορθογραφος και βγαζει ματι!!!)

άλλαξα το κ@λο baudtec http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/slapface.gif:a0210:του conn-x με το παλιό sagem 1500 wg που μου είχε ξεμείνει απ'όταν είχα otenet - όχι conn-x - και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό !!! όλα πάνε σφαίρα και δε μ'έχει πετάξει έξω ούτε μία φορά (με το άλλο είχα και τέτοια προβλήματα, αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις αρκετές φορές την ημέρα). στο δε downloading έχω μείνει άφωνος ...

τραγική δεν είναι, αλλα χθές και σήμερα εχω αρκετές καθυστερήσεις...

θα πρότεινα στην διοίκηση να σκεφτεί σοβαρά την μεταφορά του forum σε Αγγλικό / Αμερικάνικο server...