Αργός ο server;

Θα ήθελα να ενημερώσω πως ήδη έχει δρομολογηθεί συγκεκριμένη διαδικασία η οποία θα λύσει ριζικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον τρόπο που γίνεται το routing από τους περισσότερους Έλληνες ISPs προς τον σέρβερ μας. Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το routing των ISPs και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να αλλάξουμε το hosting του σέρβερ μας. Προσωπικά θέλω να πιστεύω πως πριν το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση στο νέο μας δικτυακό χώρο. Για ότι νεώτερο θα ενημερώνεστε από αυτό το θέμα.

αλλαξε κατι η μου φαινεται?

Πάντως Πέμπτη-Παρασκευή είμουν Βουλγαρία και από 'κει δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα. Το site κατέβαινε σφαίρα. Πολύ περίεργο.

Απάντηση: Re: Αργός ο server;

Μετά, άντε να το κόψεις! :flipout:

ακυρον,και εγω το ξαναρχισα:flipout:

και υστερα σου λενε τα seven πανε σφαιρα...μπουρδες .....ουτε το ηξερε(ατακα της αλησμονητης Σαπφω Νοταρα)

Last edited:
Blue%20Snake.jpg
:flipout::flipout::flipout:

Είναι κανά δυό μέρες τώρα που μάλλον ο εξυπηρετητής (:flipout:) πάει για καφέ και κάποιες ώρες σέρνεται αρκετά

Προς webmaster: δε διάβασα το thread, αλλά επειδή έχω πάει κι εγώ από host σε host, φέτος πήγα στη medialayer και πηγαίνει σφαίρα. Είναι λίγο πιο ακριβό από τα περισσότερα shared hosting plans της αγοράς όμως. Αυτό για ενημέρωση και αν χρειαστεί στο μέλλον, προσωπικά αν και τρώει πού και πού τα σκαλωματάκια του ο παρών σέρβερ δεν έχω παράπονο.