deepbluesky
AVClub Addicted Member
Σε Ku οτι βγαινει περαν των 30W πιστευω πως με ενα ακομη κινητο των 1.20μ μπορεις να το βγαλεις οποτε καλυτερα το 2.30μ να πηγαινει οσο ανατολικα γινεται. Καλα που το σκεφτηκε ο Φιλιππος !!
Παιδιά, κόστος περίπου στα 1000 θα μου βγει, αλλά οι τιμές τις αγοράς είναι μεγαλύτερες. Απλά επειδή δεν βάζω μόνο το πιάτο, αλλά κι άλλα πράγματα (θυροτηλεοράσεις, συναγερμούς, 2ο πιάτο 1.20μ με 3 Lnbs, κεραίες επίγειου σήματος,...) η τιμή επειδή είναι και φίλος ήταν ευκαιρία. Διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση, για το συγκεκριμένο κιόλας πιάτο, που είναι κορυφαίο ποιοτικά, να πληρώσω κάτω από 1400-1500 !!!
Μένω στο ίδιο νησί και μου ζήτησαν για το ίδιο αλλά ακίνητο 1200.
Με τα extension +800->2000....
Για Sky - digital συνδρομή (HD+ταινίες) 1100/χρόνο , η συσκευή 750.
:frown:
Σε ποια περιοχή είναι μικρό το τρίμετρο για τον μισητό 2D?ΥΓ Καλορίζικο φίλε το πιάτο σου, πανέμορφη εγκατάσταση και σου ευχομαι καλές λήψεις ειδικά στο πολυπόθητο 2D... εγώ πήρα channel Master 3μετρο για αυτό το σκοπό και ΔΕΝ...
Σε ποια περιοχή είναι μικρό το τρίμετρο για τον μισητό 2D?
Αθήνα που να μην εσωνα να είμαι.....
Είμαστε μέσα στην τρούπα του footprint
Διστυχως η Αθηνα ουτε με 4μ δεν βγαζει ιχνος απ τον 2D οπως δοκιμασε καποιος προσφατα. Κατα τ' αλλα η κεραια σου ανοικει στις καλυτερες για το μεγεθος της. Για να μην βγουμε κι αλλο εκτος θεματος εδω, θα σε παρακαλουσα εαν ειναι κινητη, να βοηθησεις στην ενημερωση, ποιες συχνοτητες απο τις δυσκολες τροχιακες θεσεις παρουσιαζουν προβληματα η ειναι ανυπαρκτες. Σαφως ο Astra 2D ειναι ελκυστικος για ολους, ομως δυσκολους εχουμε και αλλους οπου με 3μ εστω λαμβανονται μερικως.
αν θέλετε τα λέμε αλλού σε άλλο thread.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.