Arrival

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    107
Re: Arrival (2016)

δεν ξερω τι θα ειναι πιο διασκεδαστικο, η ιδια η ταινια ή η συζητηση μετα εδω. Δες τι εγινε με το arrival και φαντασου τι θα γινει με το dune. Αιωρουμενα ανθρωπινα κεφτεδακια, σκουληκια που κολυμπουν στην αμμο, ανθρωπινοι υπολογιστες κτλπ κτλπ. Θα τρελλαθει ο @tegonik :)

Περα απο το χαβαλε παντως, αυτα ειναι εξαιρετικα νεα! Οι 3 ταινιες του που εχω δει μεχρι σημερα (enemy, arrival, sicario) σε καποια σημεια ειναι λιγο "αλλου". Αυτο σε συνεργεια με τον κοσμο του dune που ειναι απο μονος του "αλλου", ανυπομονω να δω που θα μας οδηγησει!

Έχουμε και Blade Runner! ;)

Εκεί θα σας αναλάβει o Μάνος κατ' αρχάς! :p

καλη ταινια , σοβαρη ,thought- provoking απο αυτες που ξαναβλεπεις ανετα... και τις μελετας.
και μας θυμισε ποσο μεγαλη ταινια ηταν το close encounters 40 ετων γινεται... (ποιο contact αστεια υποθεση)
και αξιζει το νημα του κλασσικο αναλογικο διαχρονικο.

καλη ταινια , σοβαρη ,thought- provoking απο αυτες που ξαναβλεπεις ανετα... και τις μελετας.
και μας θυμισε ποσο μεγαλη ταινια ηταν το close encounters 40 ετων γινεται... (ποιο contact αστεια υποθεση)
και αξιζει το νημα του κλασσικο αναλογικο διαχρονικο.

Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτές τις κουλτουρέ απόψεις περι αριστουργήματος σε ταινίες που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν. Φίλε Νίκο θέλεις λιγάκι να μας αναλύσεις τα περί καλής ταινίας την οποία θα ξαναέβλεπες?μια ανάλυση του στυλ, σκηνοθεσία, σενάριο, φωτογραφία, πλοκή, θέμα, ηθοποιοί, ποιότητα εικόνας, κ.τ.λ. Ετσι για να κατανοήσουμε και εμείς που την βρήκαμε έκτρωμα σε όλα τι ακριβώς δεν καταλάβαμε...

Απάντηση: Re: Arrival (2016)

Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτές τις κουλτουρέ απόψεις περι αριστουργήματος σε ταινίες που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν. Φίλε Νίκο θέλεις λιγάκι να μας αναλύσεις τα περί καλής ταινίας την οποία θα ξαναέβλεπες?μια ανάλυση του στυλ, σκηνοθεσία, σενάριο, φωτογραφία, πλοκή, θέμα, ηθοποιοί, ποιότητα εικόνας, κ.τ.λ. Ετσι για να κατανοήσουμε και εμείς που την βρήκαμε έκτρωμα σε όλα τι ακριβώς δεν καταλάβαμε...

Δηλαδή εσύ έκανες κάποιου είδους ανάλυση στα μυνήματα σου 133 και 144 ( για να μην αναφερθώ στα υπόλοιπα χαριτωμένα) που να έχουν μάλιστα κάποια υποτυπώδη βάση ;
Και τι πάει να πει κουλτουρε άποψη;
Η δική σου ως αντίθετη θεωρείται μη κουλτουρε;

Τουλάχιστον σε όσους η ταινία μας άρεσε και είδαμε πράγματα τα αναφέραμε λεπτομερώς.
Εάν αφου είδες την ταινία, μετά διάβασες αυτά τα μυνήματα, εξακολουθείς να έχεις κενά και απορίες , ε δεν νομίζω πως κανείς μπορεί να κάνει κάτι.
Εγώ προσωπικά αποδεχομαι οτι η ταινία δεν σου άρεσε , δεν την καταλαβες , δεν σου είπε τίποτα...
Εσύ γιατί δεν μπορείς να αποδεχθεις το αντίθετο για όλους τους άλλους;

Απάντηση: Arrival (2016)

δεν μου είπε απολύτως τίποτα.

τουλάχιστον δεν την έβαλα στον προβολέα να κάψω τσάμπα λάμπα, αλλά την είδα στο δωμάτιο στην τηλεόραση...

Re: Απάντηση: Re: Arrival (2016)

Δηλαδή εσύ έκανες κάποιου είδους ανάλυση στα μυνήματα σου 133 και 144 ( για να μην αναφερθώ στα υπόλοιπα χαριτωμένα) που να έχουν μάλιστα κάποια υποτυπώδη βάση ;
Και τι πάει να πει κουλτουρε άποψη;
Η δική σου ως αντίθετη θεωρείται μη κουλτουρε;

Τουλάχιστον σε όσους η ταινία μας άρεσε και είδαμε πράγματα τα αναφέραμε λεπτομερώς.
Εάν αφου είδες την ταινία, μετά διάβασες αυτά τα μυνήματα, εξακολουθείς να έχεις κενά και απορίες , ε δεν νομίζω πως κανείς μπορεί να κάνει κάτι.
Εγώ προσωπικά αποδεχομαι οτι η ταινία δεν σου άρεσε , δεν την καταλαβες , δεν σου είπε τίποτα...
Εσύ γιατί δεν μπορείς να αποδεχθεις το αντίθετο για όλους τους άλλους;

Η ερώτηση μου προς τον συμφορουμίτη Νίκο ήταν σαφής.Ποιο ακριβώς σκέλος της δεν κατάλαβες Ανδρέα?

Last edited:

Για να λέμε μου άρεσε μια ταινία πρέπει να το δικαιολογούμε κιόλας θεωρώ, όπως και το αντίστροφο. Διαφωνείς?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εσύ το ξεκίνησες...εγώ ακολούθησα απλά..

Για να λέμε μου άρεσε μια ταινία πρέπει να το δικαιολογούμε κιόλας θεωρώ, όπως και το αντίστροφο. Διαφωνείς?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εσύ το ξεκίνησες...εγώ ακολούθησα απλά..

προσωπικα το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ξοδευεις τοσο χρονο για μια ταινια που δεν σου αρεσε. Εγραψε την αποψη σου, τεκμηριωσες γιατι δεν σου αρεσε, καναμε και λιγο πλακιτσα. Ολα μια χαρα. Τωρα, τι στο καλο κανεις; Δεν θα ηταν πιο ευχαριστο για εσενα να γραφεις για ενα θεμα που σου αρεσει και ταυτοχρονα να μην γινεται αυτο το χαλι εδω;