Δηλαδή εσύ έκανες κάποιου είδους ανάλυση στα μυνήματα σου 133 και 144 ( για να μην αναφερθώ στα υπόλοιπα χαριτωμένα) που να έχουν μάλιστα κάποια υποτυπώδη βάση ;
Και τι πάει να πει κουλτουρε άποψη;
Η δική σου ως αντίθετη θεωρείται μη κουλτουρε;
Τουλάχιστον σε όσους η ταινία μας άρεσε και είδαμε πράγματα τα αναφέραμε λεπτομερώς.
Εάν αφου είδες την ταινία, μετά διάβασες αυτά τα μυνήματα, εξακολουθείς να έχεις κενά και απορίες , ε δεν νομίζω πως κανείς μπορεί να κάνει κάτι.
Εγώ προσωπικά αποδεχομαι οτι η ταινία δεν σου άρεσε , δεν την καταλαβες , δεν σου είπε τίποτα...
Εσύ γιατί δεν μπορείς να αποδεχθεις το αντίθετο για όλους τους άλλους;
προσωπικα το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ξοδευεις τοσο χρονο για μια ταινια που δεν σου αρεσε. Εγραψε την αποψη σου, τεκμηριωσες γιατι δεν σου αρεσε, καναμε και λιγο πλακιτσα. Ολα μια χαρα. Τωρα, τι στο καλο κανεις; Δεν θα ηταν πιο ευχαριστο για εσενα να γραφεις για ενα θεμα που σου αρεσει και ταυτοχρονα να μην γινεται αυτο το χαλι εδω;
Contact δεν ηταν αλλα πολυ καλη ηταν.
Εχω γραψει σχετικα για την ταινια και θα επανέλθω πιο λεπτομερώς όταν την ξαναδω στο σπιτι.
Η ταινια μου αρεσε και την θεωρω μια από τις καλύτερες ταινιες της χρονιας αλλα και για το ειδος της επιστημονικής φαντασιας.
Αυτό βέβαια δεν μου δινει το δικαίωμα να καπελώνω τη αποψη κάποιου που δεν του αρεσε χαρακτηρίζοντας την αποψη του κουλτουρε.
Η κολοκυθιά που δηθεν ξεκίνησα είναι το παρακάτω μήνυμα που εχει καποιες ερωτήσεις .
Αν θελεις απαντας
Το Interstellar "ολοκληρωνονταν" ?Γι αυτο μου άρεσε μαλλον περισσότερο το Interstellar (που "ολοκληρώνονταν")
Το δικαιωμα μου το εδωσες εσυ με αυτα που γραφεις! Ειπες την αποψη σου και κανεις δεν σε κατηγορησε για αυτη. Αυτο που κανεις τωρα ομως απεχει πολυ απο διαλογο. Ειναι παραλογο να την πεφτεις σε καθεναν που λεει οτι του αρεσε.
Να απαντήσω σε τι ακριβώς βρε Ανδρέα?στο γιατί δεν δέχομαι μία μη τεκμηριωμένη άποψη?μα αυτό είναι αυτονόητο, δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω! Δηλαδή αν εγώ πω μου αρέσει το τάδε αυτοκίνητο είναι φοβερό, εσύ απλά θα το δεχθείς?δεν θα ρωτήσεις λεπτομέρειες?
ναι σε όποιους άρεσε η ταινία είδατε πράγματα και τα αναφέρατε, κάποια όμως όχι.
Εσένα σε κάλυψε και σου άρεσε ότι ολόκληρος αμερικάνικος στρατός περιορίζεται σε 5 σκηνές κάμπινγκ και 4 αγροτικά?Οτι ολόκληρη Κίνα περιορίζεται στον στρατηγό κιμ γιονγκ ούν?Οτι ολόκληρη αμερικάνικη επιστημονική κοινότητα περιορίζεται σε μία γλωσολόγο και έναν αόριστο θετικό επιστήμονα?Οτι εν έτη 2017 που μιλάμε για 4κ, βγαίνουν ταινίες με αναλυτικότητα SD και gamma 1.8?Οτι οι εξωγήινοι που δαμάζουν βαρύτητα και χρόνο μοιάζουν με χταπόδια και δεν μπορούν ούτε να κατανοήσουν την γλώσσα μας, αντίθετα εμείς οι υποανάπτυκτοι κατανοήσαμε την δικιά τους μέσα σε μερικές μέρες ?Δηλαδή αυτά τα είδες ως φυσιολογική σκηνοθετική άποψη και δεν τα επισήμανες καθόλου?
Δεν είναι το θεμα αυτό.
Στο γραφει και ο avpap.
Είναι απαραδεκτο να την πεφτεις σε κάποιον επειδή δεν σου κάθεται η αποψη του .
Ουτε τυφλοι είναι αυτοι που έδωσαν θετική ψήφο στην ταινία ουτε ψευτοκολτουριαριδες όπως χαρακτήρισες.
Κουβέντα ταινιας μπορει να γινει πραγματικά με οποιον την εννοεί.
Εσυ χλευάζεις .
Αλλα ακομα και σοβαρά να προσπαθήσω να το συζητήσω ειναι προφανές ακομα και από την τελευταία σου παράγραφο ότι περασε από διπλα σου και δεν σε ακούμπησε.
Ενταξει δεν εγινε και τιποτα.
Σε ενα γρηγορο ψαξιμο στις τελευταιες σελιδες ειδα να ρωτας το λογο που τους αρεσε σε 3 διαφορετικα ατομα. Πιθανοτατα να ειστε ολοι φιλοι, δεν το αμφισβητω. Αυτο ομως εξωτερικος παρατηρητης ή καποιος που θελει να γραψει κατι θετικο, δεν το αντιλαμβανεται. Επισης, αποψη μου και μπορει να μην σου αρεσει, οτι απο τη στιγμη που μπηκες στο νημα αλλαξε αρκετα η χροια του. Αυτο δεν εχει καθολου να κανει με τη αρνητικη προσεγγιση σου προς την ταινια. Ο @cyclist πολυ νωριτερα ειχε εκφραστει αρνητικα και ουτε ειχε "πεσει κανενας να τον φαει" ουτε του την ειχαμε πει. Ισα ισα, το ειχαμε συζητησει. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι αυτο που κανεις ενοχλει, λυπαμαι αλλα δεν μπορω να στο εξηγησω καλυτερα.
Το Interstellar "ολοκληρωνονταν" ?
Με τον Cooper να αφηνει την Brand σε εναν πλανητη ερημια
και τον ιδιο να πηγαινει 90 χρονια μπροστα ? :blink:
Ε, οκ .... ουκ ολιγος κοσμακης "μαυρισε" το εργακι εξαιτιας αυτης ... της ολοκληρωσης !
Eγω το καταχαρηκα .... αλλα η πλειοψηφια του κοσμου ΔΕΝ παει σινεμα για να σπουδασει
Σχετικοτητα. Δεν την βρισκει ετσι. Δεν "ολοκληρωνεται" ...![]()
Lol... Πήρες την εκδίκηση σουΚανενας διαχειριστης πρεπει να σβήσει ολόκληρο το νήμα. To Αrrival είναι τρολοταινία και προκαλεί εντάσεις. Είναι σαν τους αεροψεκασμούς.
Ηρεμηστε ....
Αν η ταινια ηταν φωτεινοτερη ο Tego θα ψηφιζε ΚΑΛΗ.roud:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.