Γκρίνια γκρίνια αλλά όλοι την είδανΚαι εδώ είναι η 2η πιο πετυχημένη ταινία μετά το star wars βάση των Posts!![]()
![]()
Γκρίνια γκρίνια αλλά όλοι την είδαν
sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors
Ναι ρε παιδιά, άκυρη η ταινία, με βαθμολογια 94% από τους top κριτικούς στον κόσμο (Rotten Tomatoes) και 8 υποψηφιότητες για Oscar...
Ευτυχως που βρηκα και εκεινο το Link για να "ιχνηλατησω" οπως ειπε και ο Μανος Ολα αυτα που ηθελε να πει ο σκηνοθετης.
Ναι ρε παιδιά, άκυρη η ταινία, με βαθμολογια 94% από τους top κριτικούς στον κόσμο (Rotten Tomatoes) και 8 υποψηφιότητες για Oscar...
Ακυρη, ακυρη...
Βασικα επρεπε να απαγορευτει η κυκλοφορία της, να καει στην πυρα ο Βιλνεβ, ο διευθυντης φωτογραφείας, το στουντιο που εκανε το mastering και οι προβολείς όσων την είδαν και τους αρεσε.
![]()
http://21stcenturywire.com/2016/11/15/arrival-2016-the-films-secret-meaning-explained/Για δώκε...
Το 8 υποψηφιότητες για όσκαρ δεν λέει τίποτα, δεν θα πάρει τίποτα και το ξέρουμε (εκτός αν πάρει β ανδρικού ρόλου, αυτός ο φαντάρος που μιλούσε στο τηλέφωνο στην σκηνή ξεχώρισε..). Το άλλο με τους κριτικούς είναι ανέκδοτο...τι σημαίνει 94%?με άριστα το 100 αυτή η ταινία παίρνει 94?Μα και τυφλοί να ήμασταν θα καταλαβαίναμε ότι κάτι τρέχει εδώ...
Ακυρη, ακυρη...
Βασικα επρεπε να απαγορευτει η κυκλοφορία της, να καει στην πυρα ο Βιλνεβ, ο διευθυντης φωτογραφείας, το στουντιο που εκανε το mastering και οι προβολείς όσων την είδαν και τους αρεσε.
![]()
Καλά μόνο εγώ είμαι ο πόντιος εδώ μέσα; Βγήκε torrent σε hd ε και δεν λέτε τίποτα. Μόνο εγώ είχα πάει cinema τελικά και πλήρωσα για να πάθω..... Είπα και εγώ πως ανέβηκε έτσι το hype τις 3 τελευταίες μέρες.
δεν την είδαμε απλά, την περιμέναμε μήνες πως και πως!Ηταν κάπως σαν τυφλό πολλά υποσχόμενο ραντεβού που τελικά έσκασε καραμπάζο και τρέχεις να σωθείς...
συμφωνω, απλα πραγματα, οταν ενας εξωγηινος πολιτισμος σε επισκεπτεται,αυτοματως το συγκεκριμενο γεγονος τον καθιστα μακραν τεχνολογικα ανωτερο,στην καλυτερη τα γηινα οπλικα συστηματα ειναι τοξα μπροστα στα εξωγηινα,οποτε να τα επιδειξεις μπροστα τους μονο εξυπνο δεν ειναι,(αυτο δεν συνεπαγεται οτι η αμυνα δεν ειναι σε ετοιμοτητα)απεναντιας προσπαθεις να επικοινωνησεις διακριτικα μπας και χεις πιθανοτητες να γλιτωσεις η τουλαχιστον δειχνεις ειρηνικες προθεσεις..ενω εαν τους περικυκλωσεις με πυρηνικα μονο κατι τετοιο δεν δειχνεις.....μην επηραζεστε απο παλιες εμπορικες ταινιες..ετσι και αλλιως με τα οπλα που θα τους χτυπησεις, εαν χρειαστει, εχουν αρκετη εμβελεια ,δεν χρειαζεται να τους τα κολλησεις και στην μουρη,η θελεις να παιξεις μπουνιες με τα επταποδα?
Και εδώ είναι η 2η πιο πετυχημένη ταινία μετά το star wars βάση των Posts!![]()
![]()
Θα πρεπει να ηταν για τον σκηνοθέτη τα πιο εκνευριστικά δευτερόλεπτα της ταινιας αφου του καθυστερούσαν τα μπαμ μπουμ και τα χίου ,χίου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.