Arrow • Season 1, 2 & 3 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 11.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 31 44.9%
  • Καλή

Votes: 17 24.6%
  • Μέτρια

Votes: 10 14.5%
  • Κακή

Votes: 3 4.3%

• Total voters
    69
Re: Arrow (2012)

To ξερω οτι εχει ολοκληρωθει αλλα τι πρωτοπρολαβω να δω ο αμοιρος, χαμος γινεται! Το βραδακι που κοιμουνται οι κορες μου και εχω λιγο ελευθερο χρονο αντε να προλαβω να δω ενα επεισοδιο πριν με επισκεφθει ο μορφεας στον καναπε. :sleepey:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Arrow (2012)

Πες κάτι παραπάνω για να καταλάβουμε και εμείς που δεν είδαμε το τρέιλερ! ;)

To Λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν.
Ασε καλυτερα να σας γλιτωσω και τα spoilers.
Διασκεδασα αρκετα με τη σειρα ολη τη σαιζον, αλλα το μονο που συνοψιζει τελεια αυτα που ειδα στο trailer
ειναι το...Ωχ.
Φοβαμαι οτι φετος σκοπευουν να φλερταρουν επικινδυνα με τη γελοιοτητα.
Επειδη βαριεμαι να ψαχνω, μπας και αλλαξε κανενας showrunner ή executive producer?

Εμένα πάντως μια χαρά μου φάνηκε το trailer εκτός και αν δεν είδα κάτι καλά στην οθόνη του κινητού μου ελέω μεγέθους :)

Trailer δεν έχω δει ακόμα τώρα τελειώνω πρώτη σεζόν και περιμένω με αγωνία τη δεύτερη.Παρόλες τις σεναριακές υπερβολές, είναι πολύ καλογυρισμένη και οι πρωταγωνιστές γίνονται εύκολα οικείοι στον τηλεθεατή. Εκτός από τη Λόρελ δεν μπορώ να τη συνηθίσω με τίποτα:p

Re: Arrow (2012)

Φτάνω στο όγδοο επεισόδιο,καλογυρισμένη είναι σίγουρα,αλλά με χαλάει που αρχίζει να αποκτά εντονότατα στοιχεία...σαπουνόπερας.Άν συνεχίσει έτσι δε με βλέπω να αντέχω.Ίδωμεν...

Απάντηση: Arrow (2012)

Trailer δεν έχω δει ακόμα τώρα τελειώνω πρώτη σεζόν και περιμένω με αγωνία τη δεύτερη.Παρόλες τις σεναριακές υπερβολές, είναι πολύ καλογυρισμένη και οι πρωταγωνιστές γίνονται εύκολα οικείοι στον τηλεθεατή. Εκτός από τη Λόρελ δεν μπορώ να τη συνηθίσω με τίποτα:p

:2thumb22sup::ernaehrung004:
Πες τα χρυσοστομε!