Arrow • Season 1, 2 & 3 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 11.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 31 44.9%
  • Καλή

Votes: 17 24.6%
  • Μέτρια

Votes: 10 14.5%
  • Κακή

Votes: 3 4.3%

• Total voters
    69
Re: Arrow

Αύριο η πρεμιέρα!
Προς το παρόν δεν θα την δω γιατί δεν έχω τελειώσει την 1η..

Που να προλάβουμε να τα δούμε όλα.. και πάλι δηλαδή χαμός θα γίνει και φέτος!
.. ακόμη δεν τελειώσαμε με τις πρεμιέρες!

Διάβαζα είχε βγει τώρα ένα Special επεισόδιο για μία γρήγορη περίληψη της 1η σεζόν μάλλον!

Διάβαζα είχε βγει τώρα ένα Special επεισόδιο για μία γρήγορη περίληψη της 1η σεζόν μάλλον!

Κυκλοφορεί το επεισόδιο αυτό από την προηγούμενη εβδομάδα , μάλιστα το είδα για να θυμηθώ ξανά τι είχε γίνει.

Απάντηση: Arrow

Πάρα πολύ καλό το ξεκίνημα της δεύτερης σαιζόν... :smile:

Απάντηση: Re: Arrow (2012)

Συμφωνώ για το πολύ καλό ξεκίνημα.

Το ρομποτ θα το τρωμε στη μάπα από δω και πέρα ?

Η Barbwire ποια να ναι αραγε ?

Πολύ καλό το 1ο επεισόδιο .

Την Summer Glau την έχω συνηθίσει σε ανάλαφρους ρόλους και δεν ξέρω κατα πόσο θα καταφέρει με τον ρόλο αυτό .
Μου άρεσει πάντως η προσθήκη αυτή .

Και η Λορέλ μου άρεσε περισσότερο .Νομίζω στην πρώτη σεζόν έκαναν προσπάθεια να την δείχνουν πολύ συντηρητική στο στυλ και την εμφάνιση .
Κάτι που δεν της πήγαινε .

Εκνευρίζομαι όταν rebootarei μία σειρά στον επόμενο κύκλο. Φάγαμε 24 επεισόδια να τον κάνουμε κουκουλοφόρο, να ρίξει τη Λώρενς στο κρεβάτι (sic) και ξαφνικά βρισκόμαστε πάλι στο ground zero. Κατά τα άλλα φαίνεται ότι ακολουθεί την πετυχημένη περσινή συνταγή, οπότε θα είναι μία ευχάριστη νότα της χειμερινής σεζόν. 👍

Ωραίο επεισόδιο και το δεύτερο. Μας αφήνει με την αγωνία στο τέλος... :cool:

Αν θέλεις να μην έχεις αγωνία διάβασε το spoiler...

Είτε είναι κάποιο κακό όνειρο είτε τον βοηθάει να αποδράσει ο (πρώην detective) Lance...

Πάντως στο επόμενο επεισόδιο είναι πάλι μάχιμος.

2x03 Broken Dolls
Lance learns a criminal named Barton Mathis, whom he put away years ago, broke out of prison during the quake and is back to torturing and murdering women. Felicity offers herself as bait so Arrow, Diggle and Lance can catch this villain, but the plan goes awry. Furious, Mathis kidnaps Laurel in retaliation and plans to murder her while Lance watches. Meanwhile, Thea and Oliver are stunned when District Attorney Adam Donner seeks the death penalty for Moira.

Δικές μου είναι οι προβλέψεις , την προηγούμενη φορά πάντως που έλεγα ότι ο Tommy θα μας αφήσει χρόνους έπεσα μέσα.:grandpa:

Απάντηση: Re: Arrow

Η πρωταγωνίστρια πάντως όσο παει και χαλάει πιο πολύ ερμηνευτικά...

Ρε φιλε με σκοτωνεις, πες μου οτι κανεις πλακα.
Δεν το εχω ξεκινησει ακομα φετος, αλλα δε γινεται χειροτερη σε σχεση με περσι.
Το 'λεγα και θα το λεω. Φερτε πισω τη Huntress τωρα!

Promo για το επόμενο επεισόδιο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έρχεται και η Black Canary...

815425811.jpg

Η ηθοποιός λέγεται Caity Lotz...

Caity-Lotz-The-Pact-Portraits-2012-Sundance-Film-Festival05.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Arrow

Ρε φιλε με σκοτωνεις, πες μου οτι κανεις πλακα.
Δεν το εχω ξεκινησει ακομα φετος, αλλα δε γινεται χειροτερη σε σχεση με περσι.
Το 'λεγα και θα το λεω. Φερτε πισω τη Huntress τωρα!

Ας τον ρε τον vader. Μη του δίνεις σημασία. Δε μπορεί να εκτιμήσει τις "χάρες" της νεαράς κορασίδος :D

Ψάχνει να δει που θα δώσει το επόμενο Όσκαρ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Arrow

Ας τον ρε τον vader. Μη του δίνεις σημασία. Δε μπορεί να εκτιμήσει τις "χάρες" της νεαράς κορασίδος :D

Ψάχνει να δει που θα δώσει το επόμενο Όσκαρ

Μπα, ξερει ηδη που θα το δωσει. Στον Καμπερμπατς αν παιξει στο επομενο Star Wars.:p

Μεταξυ μας, ουτε εγω τις εκτιμω τις χαρες της συγκεκριμενης. Δε λεω φυσικα οτι ειναι ασχημη,
αλλα ειναι για μενα τοοοσο εκνευριστικα αταλαντη που θελω να τη χτυπησω! (και δεν το λεω
μεταφορικα)
Απο την αλλη η Huntress ηταν τοσο ομορφη που μπορουσα να παραβλεψω τη μετρια ερμηνεια της.

Υπεριωνα, αν η ξανθια στις 2 φωτο ειναι η ιδια μολις μου εφτιαξες τη μερα!:2thumb22sup:
Βλεποντας το τρειλερ της σαιζον ειχα κυριολεκτικα τρομοκρατηθει πιστευοντας οτι θα εισηγαγαν οντως την Black canary που μας ελεγες απο περσι. Και αν εβλεπα τη Λωρελ, υπερηρωιδα με ξανθη περουκα
δε θα τα γλιτωνα τα χαπια. Τωρα νομιζω μπορω να αρχισω να το βλεπω παλι ηρεμος για την ψυχικη μου
υγεια. Thanks.

Μα η Λορελ ηταν και πιο ομορφη περσι που ηταν νομιζω καμποσα κλικ πιο μελαχρινη ...
Φετος ειναι και ψευτοξανθιά (που δεν της πάει) και ακομα χειρότερη ερμηνευτικά ... Μεγάλος "πάτος" λέμε :p

Απάντηση: Re: Arrow

Μα η Λορελ ηταν και πιο ομορφη περσι που ηταν νομιζω καμποσα κλικ πιο μελαχρινη ...
Φετος ειναι και ψευτοξανθιά (που δεν της πάει) και ακομα χειρότερη ερμηνευτικά ... Μεγάλος "πάτος" λέμε :p

Συνεχιζεις να με σκοτωνεις.
Ενα ευχαριστο πραγμα μολις δω, τσουπ πετιεσαι να μου κοψεις τη χαρα. Αμαν

Nταξει τωρα, υπερβολες. Δεν τον λες και μεγαλο
hot-katie-cassidy-photo.jpg

Last edited: