Arrow • Season 1, 2 & 3 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 11.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 31 44.9%
  • Καλή

Votes: 17 24.6%
  • Μέτρια

Votes: 10 14.5%
  • Κακή

Votes: 3 4.3%

• Total voters
    69
Re: Arrow (2012)

Ε τώρα που αρχίζει πιο έντονα την διαχείριση των συναισθημάτων και δεν είναι μόνο κάνω Push-ups δέρνω πιστεύω και γω ότι θέλει μερικά έως πολλά μαθήματα υποκριτικής!!! :-))

Μάλλον έχεις φάει κόλλημα με τον συγκεκριμένο. Στον ρόλο του μια χαρά είναι.

Ε τώρα που αρχίζει πιο έντονα την διαχείριση των συναισθημάτων και δεν είναι μόνο κάνω Push-ups δέρνω πιστεύω και γω ότι θέλει μερικά έως πολλά μαθήματα υποκριτικής!!! :-))

Δεν έχω φάει κόλλημα, απλά θέλω ο ηθοποιός να μπορεί να εκφράσει έστω και ένα συναίσθημα. Είναι αυτό που λέει ο john, ό,τι και να του συμβεί η φάτσα δεν αλλάζει. Botox.

Δεν έχω φάει κόλλημα, απλά θέλω ο ηθοποιός να μπορεί να εκφράσει έστω και ένα συναίσθημα. Είναι αυτό που λέει ο john, ό,τι και να του συμβεί η φάτσα δεν αλλάζει. Botox.

Επίτηδες το κάνει. Θέλει με αυτό τον τρόπο να δείξει πως το νησί του σμίλεψε τον ατσαλένιο του χαρακτήρα και τη δίψα για εκδίκηση η οποία είναι αστείρευτη. Πως να νοιώσει συναισθήματα ένας τέτοιος χαρακτήρας; Πως να αφεθεί έτσι βορά στους εχθρούς του; Πως.......;

Επίτηδες το κάνει. Θέλει με αυτό τον τρόπο να δείξει πως το νησί του σμίλεψε τον ατσαλένιο του χαρακτήρα και τη δίψα για εκδίκηση η οποία είναι αστείρευτη. Πως να νοιώσει συναισθήματα ένας τέτοιος χαρακτήρας; Πως να αφεθεί έτσι βορά στους εχθρούς του; Πως.......;

Και εγώ πως θα τον αντέξω μια ολόκληρη σαιζόν; Πως.......;
;)

Απάντηση: Arrow (2012)

χαχαχαχααααα
Αν λετε ρε παιδια για αυτον, τι να πουμε και για το αισθημα.
Η τυπισσα μερικες φορες τον κανει να δειχνει καλος!
Στις λιγες φορες που πετυχε να βγαλει καποιο συναισθημα,
καταφερε να δειχνει κατι εντελως ασχετο με τη σκηνη.
Εκτος και ειναι προβληματικα τα νευρα του προσωπου της.
Φοβο θελει να βγαλει, θαυμασμο δειχνει,
λυπη θελει να βγαλει, εκπληξη δειχνει.
Τερας υποκριτικης η νεαρα (και δεν μ´αρεσει και η φατσα της.)

Ρε σεις αυτη τελικα επαιζε και σε μια αλλη σειρα στο Star αλλα δεν μπορεσα να δω σε ποια....

Κατι γκλαμουρ...

Είναι δυνατόν; Μη με γελούν τα μάτια μου; Περνάει η επίδραση του botox, βλέπω και άλλες εκφράσεις στο πρόσωπο του! :flipout:

Απάντηση: Arrow (2012)

Νομίζω πως μετά και το τελευταίο επεισόδιο "ανεβαίνει επίπεδο" η σειρά... ;)

σημερα το βραδυ εχει σοου γιατι εχω χασει κανα δυο επεισοδια λογω.... spartacus!!!!!

απτις μαχαιρες των μονομαχων επιστροφη στα τοξοβελα!!!!!! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Arrow (2012)

θα κυλησε το μποτοξ πιο κατω και σε ξεγελασε .

Καλό το ένατο επεισόδιο !
Ο Ολιβερ στο νησί ,μέχρι στιγμής ,δείχνει πολύ "μπούλης" .

Αυτές τις σκηνές στο νησί έβλεπα και προσπαθούσα να σιγουρευτώ οτι είναι ο ίδιος ηθοποιός...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Arrow (Νέα Σειρά, 2012)

Την ολοκληρωσα...δε λεει και πολλα!

καλη ειναι μωρε να περναει η ωρα κ να μας κανει να ονειρευομαστε οτι μια μερα θα μπουκαρει ενας τετοιος στη βουλη μεσα να τα κανει ολα.........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Arrow (Νέα Σειρά, 2012)

Την ολοκληρωσα...δε λεει και πολλα!

Αν δεν λέει αυτή τότε ποια λέει? Ελπίζω να μην πεις το Dexter....:BDBDG54:

Ενημερωτικά πάντως είναι στην μέση ακόμη , 17 Ιανουαρίου παίζεται το 10ο επεισόδιο.