Arrow • Season 1, 2 & 3 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 11.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 31 44.9%
  • Καλή

Votes: 17 24.6%
  • Μέτρια

Votes: 10 14.5%
  • Κακή

Votes: 3 4.3%

• Total voters
    69
Re: Arrow (2012)

μμμμ ευτυχως κ το νημα κ θυμηθηκα οτι υπαρχει κ η σειρα ρεσεις!!!! αντε παμε να τη ξαναθυμηθουμε σιγα σιγα!!!

Απάντηση: Arrow (2012)

Ωραίο το επεισόδιο και για αυτή την εβδομάδα. :smile:

Πολύ καλό το δωδέκατο επεισόδιο ! Ο Κόμης ήταν πολύ καλός αντίπαλος . Τα flashbacks και ο Κόμης είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο επεισόδιο .

Τα flashbacks με τον Bennet (από τους αγαπημένους χαρακτήρες στον Spartacus) ήταν όλα τα λεφτά στο 13ο επεισόδιο .
Υπήρχε και εξέλιξη στη ιστορία με τον Όλιβερ που έμαθε ότι η μάνα του είναι και αυτή μπλεγμένη .
Η σειρά από την μια μοιάζει με σαπουνόπερα ,από την άλλη έχει δυο, τρεις ενδιαφέροντες χαρακτήρες .

Μου αρέσει που σε κάθε σχεδόν επεισόδιο έχουν για κακό κάποιο γνωστό ηθοποιό από άλλη σειρά. Βλέπε Fringe και Heroes για τα τελευταία δύο. :smile:

Ελπίζω να μην τους τελειώσουν τα guest και οι ιδέες. Έχουν να γεμίσουν και την 2η σαιζόν που πήρε το OK.

Το έχω παρατήσει προς το παρόν. Δεν έχω δει τα επεισόδια μετά τη διακοπή. Έγινε πολύ Beverly Hills δηλαδή;

Απάντηση: Re: Arrow (2012)

5-6 σκηνές δράσης , 1 flashback και έρωτας της όμορφης με τον τοξότη με αποκάλυψη από τον κολλητό του ότι την τραβάνε οι επικίνδυνοι άντρες

Ειχαμε και την πρωτη επιδειξη ικανοτητων αυτοαμυνας της ομορφονιας.

Αντε και με καλσον ....μαχης σε λιγο......θα χτυπησει η τηλεθεαση ταβανι !!

Black_Canary.jpg

Το καλύτερο επεισόδιο μέχρι τώρα, το 14ο .

Είχαμε στα πρώτα λεπτά τη μάχη Arrow - μητέρας .Που θα περίμενε κανείς ένα ολόκληρο επεισόδιο να είχε αναλωθεί στη μάχη αυτή, και να τη δείχνει στα τελευταία λεπτά του επεισοδίου
.

Είχαμε ένα στα flashbacks ένα Μπένετ που έδωσε "χρώμα" στη σειρά .Η χροιά που δίνει στη φωνή του ο Μπένετ είναι φοβερή .

Ήμουν από τους πρώτους που είπα για τις υποκριτικές ικανότητες του πρωταγωνιστή .
Μου έκανε εντύπωση που στο επεισόδιο ,που υποτίθεται είναι αναίσθητος , χτυπημένος και ήταν πολύ σφιγμένος , λες και έκανε βάρη .
Όμως στα flashbacks είναι εντελώς διαφορετικός και δίνει αρκετά καλά το χαρακτήρα .

Ακόμα ένα καλό επεισόδιο. Είδαμε και έναν "υποσχόμενο νεαρό" που μάλλον θα μας απασχολήσει στη συνέχεια... ;)

Απάντηση: Re: Arrow (2012)

Πολύ σωστός. Κάνει μπαμ ότι δεν θα ήταν μόνο για μια εμφάνιση.

Είδαμε και τον Gaius Baltar.:SFGSFGSF:

και όχι μόνο... (και την μαυρούλα σύμβουλο της προεδρίνας... )

Σε ποιο κουλ ρυθμούς το επεισόδιο .
Κούκλα η Φελίσιτυ ! Απορώ με τον Oliver που δεν ρίχνει καμιά ματιά και ενδιαφέρεται για την McKenna .