Arrow • Season 1, 2 & 3 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 11.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 31 44.9%
  • Καλή

Votes: 17 24.6%
  • Μέτρια

Votes: 10 14.5%
  • Κακή

Votes: 3 4.3%

• Total voters
    69
Re: Arrow

Φοβερό επεισόδιο , δράση , αγωνία , συναισθηματισμοί και μια απρόσμενη αποκάλυψη για την ταυτότητα της μασκοφόρου εκδικήτριας.

Γενικά η σειρά είναι από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων , Blue κάθισε και δες τα επεισόδια μονοκοπανιά...

Έχω δει το 15 της 1ης..
Χτυπάω 2-3 τα βραδάκια..

Το επόμενο θα το δούμε μαζί! ;)

Αναμένω να δω πως πάει σε δράση μαζί το ζευγάρι!

Last edited:
Απάντηση: Arrow

Καλό επεισόδιο. Με τους νέους που προστέθηκαν φέτος νομίζω αποκτάει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η σειρά...

Πάνε άλλα 3 επεισόδια! (16,17,18 - Season 1)
Τελικά η Helena βγήκε πολύ σκύλα!
(Όλα να τα περιμένεις από τις γυναίκες!) :p

Ο Oliver τελικά με απογοήτευσε λίγο..
Την αστυνομικίνα βρήκε να την πέσει ?? (Δεν μου άρεσε..)
Ευτυχώς όμως μάλλον ξεμπερδέψαμε από αυτήν..

Θα γίνει άραγε καμιά σκηνή του με την Felicity ? :p
Χμ..

Νομίζω ότι η Laurel πρέπει να μάθει πλέον και αυτή το μυστικό..

Ενδιαφέρουσα φαίνεται η προσθήκη του Ραζ. Για την επανεμφάνιση της νεαρας κορασίδος το περίμενα να πω την αλήθεια αλλά όχι στον συγκεκριμένο ρόλο.

Ουφ.. πάνε και τα 5 τελευταία επεισόδια της 1η σεζόν!
Φτάνοντας προς το τέλος δεν μπορούσα να σταματήσω! :p

Απ' αύριο αρχίζω χαλαρά την 2η.. για να δούμε και τίποτα άλλο! ;)
Για να δούμε τώρα πως πηγαίνει η 2η..

Είναι πάντως η μόνη σειρά που κάθομαι και βλέπω 2 φορές το κάθε επεισόδιο.

Το μόνο αρνητικό στην δεύτερη σαιζόν είναι ότι έχει πέσει η αληθοφάνεια , πχ. πυροβολούν 10 άτομα τον Arrow και δεν τον πετυχαίνει κανείς.

Θα μπορούσε τουλάχιστον να κλείνει τα φώτα πρώτα ή να ρίχνει χειροβομβίδα κρότου/λάμψης.

Που να μπει και ο flash φέτος ... :p
Πλακα πλάκα οπου ναναι θα έρθει.Δεν ειχαν πει για 5 εμφανισεις φέτος?Ηδη εχουμε 4-5 επεισοδια arrow ...
Θυμάμαι λάθος?

Ότι θα εμφανιστεί κάποια στιγμή είναι δεδομένο, το θέμα είναι για πόσο. Μπορεί να τον προλάβει η "μεταμόρφωση" κάποιου άλλου στο υφιστάμενο cast... :cool:

Άριστο το 4ο επεισόδιο :
Άν και είχα διαβάσει ότι η Black Canary είναι μάλλον η Σάρα, περίμενα κάτι διαφορετικό .

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ,ενω μέχρι πριν εμφανιζόταν για λίγο και εξαφανιζόταν η Black Canary ,μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας της ,εμφανίστηκε ως Σάρα πολλές στιγμές μέσα στο επεισόδιο (σε διαφορετικές κατάστασεις) μαζί με τον Όλιβερ.

Εκνευρίζομαι όταν rebootarei μία σειρά στον επόμενο κύκλο. Φάγαμε 24 επεισόδια να τον κάνουμε κουκουλοφόρο, να ρίξει τη Λώρενς στο κρεβάτι (sic) και ξαφνικά βρισκόμαστε πάλι στο ground zero. Κατά τα άλλα φαίνεται ότι ακολουθεί την πετυχημένη περσινή συνταγή, οπότε θα είναι μία ευχάριστη νότα της χειμερινής σεζόν.

Λοιπόν είδα και εγώ τα 2 πρώτα της 2ης..
Εκτός από αυτά που λέει ο φίλος cmoustos, υπάρχουν και κάποια πράγματα που έχουν λίγο πλάκα.. :p

Στην 1η σεζόν είπε κάτι πρέπει να κάνω για να τιμήσω τον πατέρα μου..
Τώρα στην 2η είπε κάτι πρέπει να κάνω για να τιμήσω τον Tommy ..
Αναρωτιέμαι τώρα ποιος θα έχει σειρά.. Χαχα..

Εάν δεν αποφασίσεις να κάνεις κάτι για σένα πάντα θα είσαι μπερδεμένος αγόρι μου! :p

Το άλλο που μου στην σπάει είναι ότι σκοτώνει τους βοηθούς των κακών και τα αφεντικά τα αφήνει να την γλυτώσουν σε 1η φάση..
Ακόμη ήταν απογοήτευση η αλλαγή της Laurel.. πολύ χαζή η αντίδραση της να ξεχάσει όλα τα προηγούμενα που έχουν γίνει..

Επίσης δεν είπατε πολλά για την Summer Glau..
Εγώ δεν την έχω ξαναδεί σε σειρές.. όμως καλή φαίνεται.. για να δούμε στην συνέχεια! ;)

Και η Felicity ομόρφυνε στην 2η! Έβαλε και τα μίνι της.. Super είναι!

Last edited:

Για να δει το Serenity πρέπει να δει ολόκληρο το Firefly πρώτα. ;) Αξίζει παρ' όλα αυτά. Όσο για το Arrow στο μόνο που υστερεί είναι στην υποκριτική ικανότητα των πρωταγωνιστών του, αν και είναι "τίμιοι" οι περισσότεροι. Κατά τα άλλα, για την κατηγορία της, είναι σχεδόν κορυφαία...

4.jpg

Btw η Summer "έβγαλε" και το σημαδάκι από το φρύδι της! :p

Αν δεν έχεις δει το Serenity τότε δες το.

Yperion ναι δεν ξέρω πως μου ξέφυγε αυτή η ταινία (βλέπω ότι sci-fi μαθαίνω.. ;) ) σήμερα την σταμπάρισα την ταινία βλέποντας τα φιλμς της Summer, και είδα ότι παίρνει και καλό βαθμό στο Imdb! :cool:

Thanks leo06 επίσης!

Λοιπόν πάνε και τα 3 και 4!
Όντως η σειρά έχει περισσότερο ενδιαφέρον τώρα με τα νέα πρόσωπα που ήρθαν! ;)

Ενδιαφέρουσα και η εμφάνιση της Sara ως Canary!
Καλύτερα να φανερωθεί, γιατί αλλιώς μπορεί να αρχίσουν να την κυνηγούν και αυτή η Laurel και ο πατέρας της! :laugh:
Για να δούμε την συνέχεια!

Από την άλλη η Laurel συνήλθε, αλλά το έριξε στο ποτό!

Καταπληκτική η σκηνή με τον "δήμαρχο"!
Οι αστυνομικοί βαράγανε στον γάμο του Καραγκιόζη! :laugh:
Όλες οι σκηνές με πυροβολισμούς έχουν πλάκα! Χαχα!
Θυμίζουν λίγο το "Top Secret" :laugh:

Αναμένουμε την συνέχεια και εδώ είναι το Trailer για το επόμενο, για όσους θέλουν να πάρουν μία ιδέα!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το άλλο που μου στην σπάει είναι ότι σκοτώνει τους βοηθούς των κακών και τα αφεντικά τα αφήνει να την γλυτώσουν σε 1η φάση..
Ακόμη ήταν απογοήτευση η αλλαγή της Laurel.. πολύ χαζή η αντίδραση της να ξεχάσει όλα τα προηγούμενα που έχουν γίνει..

Επίσης δεν είπατε πολλά για την Summer Glau..
Εγώ δεν την έχω ξαναδεί σε σειρές.. όμως καλή φαίνεται.. για να δούμε στην συνέχεια! ;)

η SUMMER ειναι Θεα.
Δεν μιλαμε μονο για την εκπληκτικη της παρουσια στο Firefly αλλα και μετεπειτα στα Terminator: The Sarah Connor Chronicles, The Cape, Alphas.

Απο την αλλη η Laurel αδυνατισε παρα πολυ....

Εχασε εκεινα τα μαγουλακια της και την πληθωρικη της παρουσια και εγινε μια απο τα ιδια. Κριμα.....

υγ

Οσον αφορα την εμφανιση της black canary δεν την περιμενα ετσι φουνταριστη. Μην πω οτι περιμενα να γινει η laurel αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα την φανε την πιτσιρικα σιγα σιγα.....

Δεν χωρανε πολλες πρωταγωνιστριες.

η SUMMER ειναι Θεα.
αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα την φανε την πιτσιρικα σιγα σιγα.....

Δεν χωρανε πολλες πρωταγωνιστριες.

Με φιλαράκι τον Ραζ......δεν έχεις πολλά ψωμιά. Είσαι εκτεθειμένος από πολλές πλευρές :D