Έχω την εντύπωση ότι το νήμα είναι για μετάδοση σε HD, για τα οπαδικά υπάρχουν αντίστοιχα νήματα
ολα τα νηματα ολο και καπου θα ξεφυγουν
Στο χέρι μας είναι να μη ξεφεύγουν.....![]()
Αυτό είναι γενικός κανόνας αλλά δεδομένου ότι το νήμα έχει προσωρινή ύπαρξη λόγω του ότι περιορίζεται στον σημερινό αγώνα, τα απλά πειράγματα εφόσον δεν εκτρέπονται είναι αποδεκτά.Έχω την εντύπωση ότι το νήμα είναι για μετάδοση σε HD, για τα οπαδικά υπάρχουν αντίστοιχα νήματα
Αυτό είναι γενικός κανόνας αλλά δεδομένου ότι το νήμα έχει προσωρινή ύπαρξη λόγω του ότι περιορίζεται στον σημερινό αγώνα, τα απλά πειράγματα εφόσον δεν εκτρέπονται είναι αποδεκτά.
Αυτό είναι γενικός κανόνας αλλά δεδομένου ότι το νήμα έχει προσωρινή ύπαρξη λόγω του ότι περιορίζεται στον σημερινό αγώνα, τα απλά πειράγματα εφόσον δεν εκτρέπονται είναι αποδεκτά.
Φιλε εχω βαρεθει να βλεπω να σηκωνεται κουπες!!!Οσο γιατη ευεωπαικη πορεια εαν ερθει κανενας Παπαδοπουλος θα την δειτε ξανα διοτι τωρα το κοτερ γραφει 3Χ3Χ3Χ?????απ το στομα σου και στου Θεου τ' αυτι!:award:
εγω το ειδα απο sky calcio αλλα ειχα βαλει ελληνικη περιγραφη..ηθελα να ακουσω τον σωτηρακοπουλο στα γκολ της αρσεναλιδανικος συνδυασμος παντως.να δω ποτε θα δουμε και στην ελλαδα.ειναι γελιο οι καμερες να λενε πανω HD και να βλεπουμε αθλια εικονα..
Είδαμε πέρυσι τον Παναθηναικό σε HD στο ματς με την Ιντερ οπότε προηγηθήκαμε![]()
Είδαμε πέρυσι τον Παναθηναικό σε HD στο ματς με την Ιντερ οπότε προηγηθήκαμε![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.