ARSENAL-OLYMPIACOS HD

Έχω την εντύπωση ότι το νήμα είναι για μετάδοση σε HD, για τα οπαδικά υπάρχουν αντίστοιχα νήματα

Επειδή θα δω πρώτη φορά σήμερα σε HD τον Θρύλο, κι ας έχει και κατηφόρα, ποιος ξέρει ποιο κανάλι από τα 3 έχει σαν δεύτερο audio μόνο τον ήχο του γηπέδου?

μεχρι στγμης πολυ crypte εχει πεσει δυσκολα τα πραματα για σημερα να το δουμε οσοι δεν εχουμε καποια καρτα συνδρομη κτλπ:chinscratch:

Απάντηση: Re: ARSENAL-OLYMPIACOS HD

Έχω την εντύπωση ότι το νήμα είναι για μετάδοση σε HD, για τα οπαδικά υπάρχουν αντίστοιχα νήματα
Αυτό είναι γενικός κανόνας αλλά δεδομένου ότι το νήμα έχει προσωρινή ύπαρξη λόγω του ότι περιορίζεται στον σημερινό αγώνα, τα απλά πειράγματα εφόσον δεν εκτρέπονται είναι αποδεκτά.

Είχε ωραία εικόνα ! αλλά όταν είχε ο Ολυμπιακός την μπάλα , πήγαινε καρέ καρέ ... Εκτός από το τέλος όπου έδειξε ότι είχε την δυνατότητα να βάλει κάνα κλεφτό γκολ ...

Re: Απάντηση: Re: ARSENAL-OLYMPIACOS HD

Αυτό είναι γενικός κανόνας αλλά δεδομένου ότι το νήμα έχει προσωρινή ύπαρξη λόγω του ότι περιορίζεται στον σημερινό αγώνα, τα απλά πειράγματα εφόσον δεν εκτρέπονται είναι αποδεκτά.

Γεια στο στομα σου :operator:

σιγουρα για πειραγματα ηταν που ουδεμια σχεση με την πραγγματικοτητα εχουν και περισσοτερο φιλικες οπαδικες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ αντιπαραθεσεις ηταν
αυτα συμβαινουν
τωρα οσο αναφορα το παιχνιδι εχει και συνεχεια :operator:και αλλες Τριτες Τεταρτες κτλπ
Η ΑΡΣΕΝΑΛ ειναι μια απο τις καλυτερες ομαδες της Ευρωπης και ισος και του κοσμου ετσι ειναι το ποδοσφαιρο τι να κανουμε-bye-

Το έγραψα γιατί δεν παρακολουθείς τα αθλητικά και δεν γνωρίζεις για πότε ξεκινάνε τα flames ......

Και κάπου εκεί σταμάτησε.....-bye-

το sky calcio hd που ειδα τον αγωνα στο δευτερο audio ειχε μονο ηχο γηπεδου.

Καταπλικτική μετάδοση. Οι Άγγλοι έχουν τελειοποιήσει τις HD παραγωγές τους. Η εικόνα σε sky hd uk ήταν εκπληκτική και αν εξερέσεις τα πικρόχολα σχόλια για τη μπάλα που έπαιξε ο ολυμπιακός (δεν είχαν κι άδικο), όλα τα άλλα καλά. Έχω γράψει το παιγνίδι για να το συγκρίνω με αυτό στο καραισκάκη.

εγω το ειδα απο sky calcio αλλα ειχα βαλει ελληνικη περιγραφη..ηθελα να ακουσω τον σωτηρακοπουλο στα γκολ της αρσεναλ:P ιδανικος συνδυασμος παντως.να δω ποτε θα δουμε και στην ελλαδα.ειναι γελιο οι καμερες να λενε πανω HD και να βλεπουμε αθλια εικονα..

απ το στομα σου και στου Θεου τ' αυτι!:award:
Φιλε εχω βαρεθει να βλεπω να σηκωνεται κουπες!!!Οσο γιατη ευεωπαικη πορεια εαν ερθει κανενας Παπαδοπουλος θα την δειτε ξανα διοτι τωρα το κοτερ γραφει 3Χ3Χ3Χ?????-bye-

εγω το ειδα απο sky calcio αλλα ειχα βαλει ελληνικη περιγραφη..ηθελα να ακουσω τον σωτηρακοπουλο στα γκολ της αρσεναλ:P ιδανικος συνδυασμος παντως.να δω ποτε θα δουμε και στην ελλαδα.ειναι γελιο οι καμερες να λενε πανω HD και να βλεπουμε αθλια εικονα..

Άραξε εσύ. Θα αργήσεις να δεις βάζελο σε HD. Προηγούνται οι μεγάλες ομάδες επιπέδου cl :).
Πλάκα κανώ και δυστηχώς δε βλέπω πως θα φτάσει σε εμάς HD μπαλίτσα μέσω των ελληνικών δικτύων. Ίσως φτάσει όταν πλέον το 3D θα είναι τόσο διαδεδομένο που το HD θα είναι πάμφτηνο και ως τεχνογνωσία αλλά και ωw εξοπλισμός.

Είδαμε πέρυσι τον Παναθηναικό σε HD στο ματς με την Ιντερ οπότε προηγηθήκαμε :)

Είδαμε πέρυσι τον Παναθηναικό σε HD στο ματς με την Ιντερ οπότε προηγηθήκαμε :)

και με την werder και με τιν villareal εκτος τον ειδαμε..μην θυμιζω ομως τωρα σκορ και πληγωθουν καποιοι..-bye-