Αγαπητέ Χρήστο,
πολύχρονος καταρχάς. Ξέρω ότι θα σε στενοχωρήσω αλλά νομίζω ότι οι φίλοι σου είχαν απόλυτο δίκιο. Έχοντας ακούσει τα ηχεία σου (όχι τα 800αρια), νομίζω ότι θα πρέπει να τα δώσεις (στο έχω πει και κατ' ιδίαν). Δεν έχουν μπάσο ρε παιδί μου, δεν ψήνουν καφέ και το κυριώτερο στις δύσκολες ετούτες μέρες που όλοι αναζητούν μηχανήματα που να καταναλώνουν λίγο, αυτά τα άτιμα θέλουν μεγάλους ενισχυτές. Μέρες που είναι προτίθεμαι να κάνω μια καλή πράξη και να σε απαλλάξω από αυτά τα παλιοπράγματα, μιας και ψάχνω για ηχεία στην παρούσα φάση.
Θα συμφωνισω με τις αποψεις σας και θα συμπληρωσω ενα παλιο μοτο 'Η ΠΟΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ' και απο ψυχολογικης αποψης 'Η υποκειμενικη προδιαθεση του ατομου επειρεαζει καθοριστηκα την αντικειμενικη αντιληψη του πανω στην πραγματικοτητα....Συν το οτι σωματικα-κατασκευαστικα εχουμε ομοιοτητες αλλα και σημαντικες διαφορες μεταξυ μας.Δυο ατομα εχουν και οι δυο αυτια,και οι δυο νευρα και οι δυο εγκεφαλο αλλα μπορει τελειως διαφορετικη ληψη λογο σχηματος αυτιου,ταχυτητα και τροπο μεταδοσης μεσω των νευρων και τελικα τελειως διαφορετικη αντιληψη-συμπερασμα για το τι ακουνε λογο εγκεφαλου.Ακομα και η διαθεση της δεδομενης στιγμης παιζει ρολο πιστευω.Για να απολαυσει κανεις μουσικη πρεπει να ειναι και σχετικα ετοιμος-προετοιμασμενος!!!Προσοχη ειπα να απολαυσει οχι απλα να ακουσει.ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΧΩΝ.ΟΙ συνδιασμοι ειναι οσοι και οι ανθρωπινοι χαρακτηρες...οποτε....αβυσσος κυριοι!!!
Χρόνια Πολλά κι' από μένα Χρήστο!Χρόνια πολλά Χρήστε!
Η φτηνότερη λύση για να έχεις κοντύτερο καλώδιο είναι να το κόψεις και να προσθέσεις ένα βύσμα της αρεσκείας σου... το καλώδιο το ορίτζιναλ είναι ίσως η πιο καλή ευκαιρία από άποψη τιμής... κάνει ολόκληρο, λιγότερο από όσο κάνουν τα βυσματάκια CARDAS για τα HD600/650.
Φιλέ Δημοκηδήςν χρόνια πολλά!!! ... τελικά τα πήρες τα 650 ή ακομα στην αναμονή;ευχαριστώ για την απάντηση ... και γω αυτό σκέπτομαι τελικά, να κόψω όσο δεν χρειάζομαι ... ακόμη και στο ebay, όπου τελικά γίνεται ο χαμός , με πολλές προτάσεις (αρκετές από Τουρκία ! αλλά και Ισραήλ, εννοείται Κίνα και άλλα πολλά,) όλοι έχουν καταλάβει την μπίζνα και ζητάνε μέσο όρο από 50 έως 200 δολλάρια... (πάντως θα παραγγείλω βυσματάκια (ροδίου ; ) http://www.ebay.com/itm/one-pair-rh...-HD-650-series-Headphone-Cables-/330767667219 )και κάποιο mogami ή belden και θα φτιάξω και ένα μόνος μου...
Φιλέ Δημοκηδήςν χρόνια πολλά!!! ... τελικά τα πήρες τα 650 ή ακομα στην αναμονή;
...και neutric βύσματα ...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/99603-%CE%A3%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82?p=1056668088&viewfull=1#post1056668088Σίγουρα η Neutric είναι εγγύηση..δέν ξέρω τί άλλο θα μπορούσε να μπεί εφάμιλλο, απο άλλη εταιρία
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.