christos
Supreme Member
Re: Bοήθεια για ακουστικά
Αν κατάλαβα καλα θέλεις να ακούς απο το iPad , σε είναι αυτή η περίπτωση όλες οι εταιρείες έχουν σοβαρές προτάσεις, η δικιά μου πρόταση είναι Grado sr80i ,αλλα οι γνώμες διίστανται .Πρεπει οπωσδητε να δοκιμασεις για να δεις που θα κινηθείς .
Παιδιά το mp3 το ανέφερα πιο πολύ για να ξεκαθαρίσω ότι μιλάμε για ψηφιακό μέσο και ίσως χρειαστεί dac. Μπορώ να ακούω flac ή και άλλα format. Δεν είναι το θέμα αυτό. Άλλωστε κυρίως μουσική ακούω από πικάπ που όμως βρίσκεται σε άλλο όροφο
Ερώτηση: Δηλαδή το USB του media player (crystal audio appstreamer εν προκειμένω) που συνδέω δίσκους μπορεί να δουλέψει σαν έξοδος και να μπει στο usb dac?
@cristos αν ισχύει αυτό που λες τότε είναι μια χαρά λύση και οικονομική αλλά και πιο mobile. Δεν χρειάζεται δηλαδή να είμαι κοντά σε κάποιον σταθερό ενισχυτή. Έχεις να προτείνεις κανένα καλό ακουστικό; (υπόψην ότι έχω ήδη τα Bose QC15 που είναι βέβαια noise cancelling. Tα χρησιμοποιώ κυρίως στη δουλειά για ησυχίαΘα ήθελα κάτι καλύτερο από αυτά από άποψη μουσικότητας )
Αν κατάλαβα καλα θέλεις να ακούς απο το iPad , σε είναι αυτή η περίπτωση όλες οι εταιρείες έχουν σοβαρές προτάσεις, η δικιά μου πρόταση είναι Grado sr80i ,αλλα οι γνώμες διίστανται .Πρεπει οπωσδητε να δοκιμασεις για να δεις που θα κινηθείς .