Εν' όψη της φετινής έκθεσης Hi end, θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη του φόρουμ για την παρουσία στην έκθεση ενός επιφανούς προσώπου του χώρου της αναλογικής ηχογράφησης και όχι μόνο.
Αναφέρομαι στον Κώστα Μεταξά ο οποίος θα δώσει 2 διαλέξεις την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 18:00 και 20:30 σχετικά με το έργο του.
Μέρος του αξιόλογου μουσικού του έργου (καθώς και άλλα master tapes από γνωστά μουσικά άλμπουμ) θα παρουσιάζεται καθ' όλη την διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο Boston 1.
To αναλογικό μαγνητόφωνο που θα χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή των master tapes του είναι ένα Studer A80 βάρους 80 περίπου κιλών.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον φίλο και συνφορουμίτη Morfea, για την δυνατότητα αυτή.
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!
Φιλικά,
Γιάννης Κούλης
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Γιάννη!!
Και τον Μορφέα μας φυσικά!!...Μετέφερα το tread σου στο σχετικό
περί Εκθεσης νήμα, για να έχουμε μια πλήρη εικόνα του τι θα δούμε-ακούσουμε..
Συγκρίνοντας λοιπόν τις δύο λίστες εκθετών (2009 vs 2010) θα λείπουν σύμφωνα με το site της avshow οι
- High End Sevices
- Metro Audio Systems
- Studio 82
- Audio Design
- Nexus Acoustics
- Logothetis AEE
- Studio Genesis
- Ν.Ι Λαϊος
- Βιντεορυθμός
- Κινοτεχνική
- Sonus Hi-fi
- Concert Hall
- Hi - fi power
- Aphrodites Vision
- Spectrum electronics
- Exclusive Audio
..............:frown:
Eπισης δεν θα δουμεKοιτάω τους αντιπροσώπους που θα λάβουν μέρος και φυσικά θα ακούσουμε κάποια πολύ καλά μηχανήματα, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να ακούμε
Pass, Jadis, Proac, JBL, PMC, Harbeth, Viva (για να πω κάποια που θα ήθελα να ακούσω εγώ) , εκτός αν κάνω κάποιο λάθος και παρακαλώ διορθώστε με αν είναι έτσι.
Κρίμα...
(για να μη πω και για Tidal που είναι και στις οικονομικές μου δυνατότητες...![]()
Kοιτάω τους αντιπροσώπους που θα λάβουν μέρος και φυσικά θα ακούσουμε κάποια πολύ καλά μηχανήματα, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να ακούμε
Pass, Jadis, Proac, JBL, PMC, Harbeth, Viva (για να πω κάποια που θα ήθελα να ακούσω εγώ) , εκτός αν κάνω κάποιο λάθος και παρακαλώ διορθώστε με αν είναι έτσι.
Κρίμα...
(για να μη πω και για Tidal που είναι και στις οικονομικές μου δυνατότητες...![]()
τα ProAc είναι από τα αγαπημένα μου ηχεία...
Κι εμείς της Diy θα δείξουμε εν συντομία πως χρησιμοποιούμε μια κάρτα ήχου κι ένα pc για να μετρήσουμε τις συσκευές μας. Το Σάββατο στις 12.15.
Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθετε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.