Ας οργανωθούμε έν όψει της έκθεσης.

Κι εμείς της Diy θα δείξουμε εν συντομία πως χρησιμοποιούμε μια κάρτα ήχου κι ένα pc για να μετρήσουμε τις συσκευές μας. Το Σάββατο στις 12.15.

Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθετε..

:SFGSFGSF:

Φυσικα θα ειμαι εκει.

Re: Απάντηση: Ας οργανωθούμε έν όψει της έκθεσης.

Πρωί, ε;
Χμμμ, θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον θα έχουμε χαγκόβερ από την Παρασκευή στο Τίκι... :ADFADF1:

Ή απο το αν θα μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας λόγω "άλλων" δραστηριοτήτων ;)

Το ΑΝΙΜΑ,στο δωματιο μας με τα δικα μας ηλεκτρονικα(ARIES CERAT)

Ο Μανωλης παρουσιαζει το νεο του ηχειο στην Boston 1 στον πρωτο οροφο

Last edited by a moderator:
Kοιτάω τους αντιπροσώπους που θα λάβουν μέρος και φυσικά θα ακούσουμε κάποια πολύ καλά μηχανήματα, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να ακούμε
Pass, Jadis, Proac, JBL, PMC, Harbeth, Viva (για να πω κάποια που θα ήθελα να ακούσω εγώ) , εκτός αν κάνω κάποιο λάθος και παρακαλώ διορθώστε με αν είναι έτσι.
Κρίμα...

(για να μη πω και για Tidal που είναι και στις οικονομικές μου δυνατότητες... :-)

τα VivA Audio είναι στην έκθεση....

Αγαπητέ exp4nder, μπορεί να μην είναι κάποιες από αυτές οι μάρκες αλλά είναι 10δες άλλες, ελάτε να δείτε και να ακούσετε με καλή διάθεση και θα χαρείτε πολλές κι ενδιαφέρουσες δημιουργίες από όλους τους συμμετέχοντες και για όλα τα γούστα:a0210:

ααα
Μην ξεχάσετε και ωραίες μουσικές....:guitarist::guitarist::guitarist:

[κι όχι άλλη patricia please..]

Γιώργο, άμα φέρω τον Mac θα μπορούμε να τον συνδέσουμε απευθείας με USB πάνω σε κανένα Puccini, ε; Έχω πολύ πράμα μέσα...

Υ.Γ. Αυτό ισχύει και για το Θέμη και τα Weiss...

Εγινε μια μικρή αναπροσαρμογή στην ημέρα που θα κάνει την παρουσίαση του
σαν καλεσμένος μας ο Δ.Σταματάκος.Και είναι για καλό, γιατί μας
παραχωρήθηκε η μεγάλη αίθουσα συνεδρίων στο -1 χωρητικότητας 400 θέσεων!

Σάββατο (αντί για Κυριακή) ώρα 15.00 θα είμαστε εκεί..

Re: Hiend 2010, Master Tapes & Ηχογραφήσεις

Εν' όψη της φετινής έκθεσης Hi end, θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη του φόρουμ για την παρουσία στην έκθεση ενός επιφανούς προσώπου του χώρου της αναλογικής ηχογράφησης και όχι μόνο.
Αναφέρομαι στον Κώστα Μεταξά ο οποίος θα δώσει 2 διαλέξεις την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 18:00 και 20:30 σχετικά με το έργο του.
Μέρος του αξιόλογου μουσικού του έργου (καθώς και άλλα master tapes από γνωστά μουσικά άλμπουμ) θα παρουσιάζεται καθ' όλη την διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο Boston 1.
To αναλογικό μαγνητόφωνο που θα χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή των master tapes του είναι ένα Studer A80 βάρους 80 περίπου κιλών.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον φίλο και συνφορουμίτη Morfea, για την δυνατότητα αυτή.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!

Φιλικά,
Γιάννης Κούλης

Σας ενημερώνω για αλλαγή στον χρόνο που θα πραγματοποιηθούν οι διαλέξεις :
Κυριακή 24/10, 15:00 και 18:00