Θα παιζη και digea αντωνη?Αν θέλετε combo εξοπλισμένο σαν αστακό (όχι linux) τότε μπορείτε να περιμένετε να έρθει ο Mvision HD300 Net Combo.....
βέβαια δεν μιλάμε για 170 αλλά για 260.....
Θα παιζη και digea αντωνη?
αφου θα βλεπεις μονο Nova τι τον θες με εξοδο hdmi ? η Nova δεν εχει HD καναλια οποτε δεν θα δεις καμια διαφορα στην εικονα.
παρε ενα μαιμου dreambox 500ρακι με 120 max ή ενα 800ρακι εφοσων θες HDMI με 250
η HDMI βγαζει καλυτερο σημα απο οποιδηποτε συνδεση ακομα και σε sd καναλια γνωμη μου
Έχει δεν έχει hdmi το upscale το κάνει η τηλεόραση, οπότε ότι και να κάνουμε η τηλεόραση είναι πάνω και πιο μπροστά από το δέκτη σε αυτό το θέμα...
Δηλαδή απενεργοποιείς τον scaler της τηλεόρασης ????
Πως το κάνεις αυτό ????
Γιατί έχω την μικρή εντύπωση ότι δεν γίνεται !!!!!
Αυτή είναι προσαρμογή στο video format και δεν είναι λειτουργία scaler. Ο scaler αναβαθμίζει ή υποβιβάζει την ανάλυση και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γράφεις.Από τηλεοράσεις δεν γνωρίζω όμως επειδή το έψαξα πολύ λίγο όμως η δική μου τηλεόραση έχει 3
Ρυθμίσεις
1)4:3
2)16:9
3) Απλή σάρωση
Όταν επιλεγώ αυτήν την ρύθμιση (απλη σαρωση)παίρνω το ακριβές αποτέλεσμα που στέλνει ο δέκτης
Ανάλογα τα κανάλια γιατί το κάθε ένα εκπέμπει διαφορετικά όταν έχω απλή σάρωση στην tv βλέπω το αποτέλεσμα που παίρνω από τον δέκτη
Στον nano xx παρατηρείς μια στιγμιαία αλλαγή της εικόνας σε κάθε αλλαγή καναλιού που κάνω με το τηλεκοντρόλ
Αυτό το κάνει ο δέκτης και όταν έχω την τηλεόραση σε αυτήν την ρύθμιση βλέπω τον scalier του δέκτη να κάνει αλλαγή μέσα σε 1 δευτερόλεπτο περίπου
Η αλλαγή αυτή είναι προς το καλύτερο ελπίζω να σε βοήθησα
Αυτή είναι προσαρμογή στο video format και δεν είναι λειτουργία scaler. Ο scaler αναβαθμίζει ή υποβιβάζει την ανάλυση και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γράφεις.
να σαι ρωτησω κατι ρε φιλε?
εχεις καποιο προβλημα μαζι μου ?
εγω φιλε εγραψα πως παιρνω καλυτερη εικονα αν εσυ εχεις προβλημα με τον 800 και παιρνεις κακη εικονα απο την dvi δεν φταιω εγω
επισις εσυ ο ιδιος εγραψες οτι πειρες καλυτερη εικονα apo ton αζβοχ με τατελευτεα firmware ,τι εγινε εκει και ειδες καλυτερη εικονα την τηλεοραση σου ανβαθμισες η τον δεκτη
τρανταχτο παραδειγμα ποιος κανει το κουμαντο και αναβαθμιζει το σημα
γιαυτους που πιστευουν οτι η τηλεοραση το αναβαθμιζει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.