Άσχημα νέα για Denon, Marantz, B&W

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,619
Αθήνα
Ή απλά να έχουν κάποιο άλλο χόμπι. ;)

Αυτό με το ρολόι ως παράδειγμα είναι σωστό. Παρ' όλο που στη χρήση είναι ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, στα στέρεα δεν είναι το ίδιο αποτέλεσμα, άλλη χαρά θα σου δώσει ένα καλό ρολόι από ένα οτιδήποτε.

Περιέργως το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποίησε και αυτός μόλις προχτές...

• Like
Reactions: Tzimisce

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,768
127.0.0.1
Περιέργως το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποίησε και αυτός μόλις προχτές...

Νομίζω είναι ότι πιο κλασσικό σαν επιχείρημα.
Γιατί όσοι συλλέγουν ρολόγια δεν έχουν κάποιο αντεπιχείρημα όταν τους λες ότι και το κινητό τους έχει ρολόι ή ότι ένα κινητό των 100€ που παίρνει την ώρα από το internet έχει μεγαλύτερη ακρίβεια από το πιο ακριβό ρολόι του κόσμου.

• Haha
Reactions: billpeppas
Δεν έχω ακούσει ποτέ συλλέκτη ακριβών ρολογιών να λέει ότι το έχει για να βλέπει καλά την ώρα.

Το concept είναι πολύ απλό: το ακριβό ρολόι είναι κόσμημα. Η κουβέντα τελειώνει εκεί.

• Like
Reactions: takisot and vlad66

vlad66

Moderator
Staff member
29 October 2017
17,405
Αγιοι Αναργυροι
Νομίζω είναι ότι πιο κλασσικό σαν επιχείρημα.
Γιατί όσοι συλλέγουν ρολόγια δεν έχουν κάποιο αντεπιχείρημα όταν τους λες ότι και το κινητό τους έχει ρολόι ή ότι ένα κινητό των 100€ που παίρνει την ώρα από το internet έχει μεγαλύτερη ακρίβεια από το πιο ακριβό ρολόι του κόσμου.
Ακριβώς αυτό!!

Που να βρω την όρεξη να πάω για σέρβις την μικρή συλλογή των SEIKO του μπαμπά της Σίας όπου σε κάθε ταξίδι που έκανε στα καράβια αγόραζε και από ένα;;;;

IMG_20241209_135714.jpg

Τι να τα κάνω;;
Αφού δεν φοράω ρολόι εδώ και καιρό....

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,768
127.0.0.1
Το concept είναι πολύ απλό: το ακριβό ρολόι είναι κόσμημα. Η κουβέντα τελειώνει εκεί.

Έχω γνωρίσει 2-3.
Σεβαστό σαν απάντηση αλλά όταν ρωτάω "Πότε το φοράτε" η απάντηση είναι "Ποτέ. Τα έχουμε στο συρτάτι και καμιά φορά τα χαζεύουμε"
Και εγώ τη φιλοσοφία ότι το μοναδικό κόσμημα πρακτικά του άνδρα είναι το ρολόι, αλλά όσοι τα μαζεύουν έχουν άλλη φιλοσοφία από ότι φαίνεται.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,619
Αθήνα
Προσωπικά δεν τα βλέπω καθόλου ως κόσμημα ή status. Θα με ενδιέφερε να δω με ποιο τρόπο λειτουργεί ένα complication και κάπως έτσι θα έπεφτα με τα μούτρα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο χόμπυ.
Ευτυχώς δεν ασχολούμαι. Το κατανοώ αλλά λέω όχι.
Όμως εδώ βρίσκεται η απάντηση για όλα τα χόμπυ. Δεν σου χρειάζεται γιατί κάνεις τη δουλειά σου ή βολεύεσαι με άλλο τρόπο και το θεωρείς ανούσιο ή το θαυμάζεις και κατανοείς για ποιο λόγο υπάρχει αλλά λες όχι γιατί δεν μπορείς για τον οποιοδήποτε λόγο; Το πρώτο είναι μιζέρια, το δεύτερο απάντηση φυσιολογικού ανθρώπου.

Έχω γνωρίσει 2-3.
Σεβαστό σαν απάντηση αλλά όταν ρωτάω "Πότε το φοράτε" η απάντηση είναι "Ποτέ. Τα έχουμε στο συρτάτι και καμιά φορά τα χαζεύουμε"
Και εγώ τη φιλοσοφία ότι το μοναδικό κόσμημα πρακτικά του άνδρα είναι το ρολόι, αλλά όσοι τα μαζεύουν έχουν άλλη φιλοσοφία από ότι φαίνεται.

Και εγώ ξέρω ανθρώπους που μια χαρά τα φοράνε, καθημερινά κιόλας. Τα πάντα υπάρχουν εκεί έξω.

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,768
127.0.0.1
Και αυτό είναι το καλύτερο!
Πιθανόν και αυτό να είναι δύο διαφορετικά χόμπι βέβαια... :D
Άλλοι αυτοί που αγοράζουν ρολόγια επειδή τους αρέσει να τα φοράνε και άλλοι αυτοί που τα αγοράζουν για να λένε ότι τα έχουν.
Χάος...

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,784
Athens
Ξέρω άτομο που έχει αγοράσει όλα τα components ενός μεσαίου επιπέδου home cinema (speakers για 7.2.4, προενισχυτή, τελικούς, προβολέα JVC, καλώδια, zidoo, βάσεις ηχείων, οθόνη προβολής) και τα έχει στα κουτιά τους 4 χρόνια τώρα στο υπόγειο :D

• Like
  • Haha
Reactions: Deneb and vlad66

vlad66

Moderator
Staff member
29 October 2017
17,405
Αγιοι Αναργυροι
Ξέρω άτομο που έχει αγοράσει όλα τα components ενός μεσαίου επιπέδου home cinema (speakers για 7.2.4, προενισχυτή, τελικούς, προβολέα JVC, καλώδια, zidoo, βάσεις ηχείων, οθόνη προβολής) και τα έχει στα κουτιά τους 4 χρόνια τώρα στο υπόγειο :D
πήρε και subwoofer ;;;

• Haha
Reactions: billpeppas

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,768
127.0.0.1
Τέτοια κάνουν οι γυναίκες, όχι τι να τα κάνεις τα κομμάτια, ακούς μουσική και από την τηλεόραση, τι να το κάνεις το subwoofer μια χαρά ακούγεται έτσι, κλείνουν εταιρίες και κόσμος χάνει τη δουλειά του!

• Like
Reactions: vlad66

Deneb

Senior Member
30 January 2015
375
βασικη παραμετρος καθε μουσικοφιλου , που πρεπει να λαμβανεται παντα υπ οψιν προτου να διαθεσει χιλιαρικα λιγα η πολλα, ειναι η παραμετρος WAF ,

Wife acceptance factor​

η αλλιως τι μου τις εφερες αυτες τις γκουμουτσες εδω

να παρεις τετοια για το σαλονι ΜΟΥ
61gFvVZeEpL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: vlad66

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,619
Αθήνα
Τι έλεγα ότι το revenue κοιτάνε να αυξήσουν με αυτού του τύπου εξαγορές για καναδυο χρόνια και μετά αντίο; :cool:

Gentex to Buy VOXX International in $196M Deal​

The acquisition also includes VOXX’s Premium Audio Company, which Gentex said it plans to expand in consumer technology and home markets through its current products.

Gentex said it believes the deal will drive long-term growth, profitability and shareholder value through expanded revenue in existing and new markets, along with growth from acquired technologies.

The company expects the acquisition to boost its annual revenue by $350 million to $400 million.

Σε άλλο δημοσίευμα φαίνεται και το χρονικό περιθώριο. 18-24 μήνες.

The Company further expects that during the 18 - 24 months following the close of the transaction, it will define and execute opportunities to improve profitability of the existing business units, which will include, but is not limited to; leveraging consolidated purchasing and supply chain activities, combining ERP systems, strategically in-sourcing certain manufacturing processes of the acquired business, and removing public company costs, redundancies and other inefficiencies.

Cicadelic Ranger

AVClub Fanatic
16 December 2014
15,394
Νομιζω οτι "τετελεσθαι" τουλαχιστον οσον αφορα το χαϊ-φαϊ.

Εαν θεωρησω οτι "εμεις" δηλ. οι πενηνταρηδες εξηνταρηδες εβδομηνταρηδες... αντε να βαλω και σαρανταρηδες εχουν ακομα καποιο ενδιαφερον αλλα και αυτο μπασταρδεμενο, και αν θεωρησω οτι ειμαστε παρελθον ενω οι 20ρηδες 30ρηδες + ειναι το μελλον, τοτε τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Τελειωσε το θεμα.

Εχω τεραστειο ποσοστικο δειγμα απο οτι αφορα νεολαια καθε χρονια και το ενδιαφερον ειναι θα τολμησω να πω τον αριθμο... 0 (μηδεν) %

Τωρα οι εξαιρεσεις σπανιωτατες (δεν γνωριζω καμμια αλλα σιγουρα υπαρχουν) δεν κανουν παρα να δικαιωνουν τον κανονα.

Οποτε οταν αυτη τη σειρα βγει στην οικονομικη αγοραστικη δυνατοτητα στη θεση μας, ολα αυτα με χι φικαι χι εντ και λοιπα που θεωρουσαμε σημαντικα τελειωσαν.

ΥΓ. Να μην πω για κατω των 20 στα 16-18 οπου εμεις σαλιαζαμε βλεποντας τον ΗΧΟ. Ουτε που ξερουν καποια μαρκα ουτε που τους νοιαζει,

• Like
Reactions: Αντώνης-Κ

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,768
127.0.0.1
Γιατί;
Εμείς στα 20 αν δεν ασχολούμασταν με το ραδιόφωνο (όχι να ακούμε) ή δεν κάναμε πάρτι θα ξέραμε μάρκες ή θα είχαμε σύστημα;