Ασχημα νέα για τα ελεύθερα HD στις 19.2ανατ.

Αφού ειδα τα σήματα σας...τσέκαρα το πιάτο μου και επειδή ήταν στις 19.2Ε απο προχτες, με τα χιόνια και τον αέρα είχε απορυθμιστεί! Κεντράροντας σωστά πήρα τις παρακάτω τιμές SNR στον 8000
11914Η (η παλιά συχνότητα του Anixe HD ) 14.65db
11303H (η νεα συχνότητα του Anixe HD - 1F) 13.25dB
11362H (η άλλη συχνότητα του 1F με το ελεύθερο ArteHD) 16.4db!!!
Με λίγα λόγια στην Καστοριά με 2.4μ έχω καλύτερο σήμα στην συχνότητα 11362Η του 1F παρά στον 1Μ! (αν υποθέσουμε ότι ο μετρητής της DM είναι αξιόπιστος...που δεν ειναι και τόσο!)
Σίγουρα θα παίζει ρόλο και το FEC που ειναι σ αυτά 2/3 ...

Last edited:
Τέλος η μετάδοση από τη παλιά συχνότητα.

Χάνουμε και το Τουρκία - Ισπανία στο Anixe hd απόψε:bang:

κι όσο να χτυπιέμαι η καινούργια δεν κατεβαίνει με τίποτα κι ας υπάρχει 1,85 αλουμίνιο στη ταράτσα
wall.gif

τι κάνουμε τώρα?

γεια σας και απο εμενα,
θα ηθελα να μου επιβεβαιωσετε και εσεις οτι τα ANIXE HD και ASTRA HD PROMOKANAL σταματησαν να εκπεμπουν σημερα απο τις παλιες τους συχνοτητες.
σας ρωταω γιατι χθες το απογευμα συντονισα τον δορυφορικο δεκτη και ενω χθες τα εβλεπα,σημερα δεν εχω καθοπου σημα.
μεχρι τωρα νομιζα οτι ηταν παλι ενα προβλημα που αντιμετωπιζω τωρα τελευταια με τον δορυφορικο δεκτη της τηλεορασης μου(pioneer 5090H)γιατι μετα απο μια διακοπη ρευματος που ειχαμε ο δορυφορικος δεκτης της τηλεορασης αρχισε να αποσυντονιζεται απο τα καναλια,ενα προβλημα που δεν εχω καταφερει να το λυσω 100%.

το σημα ειναι ανοιχτο αλλα στις παρατιρησεις υπαρχει αποκωδικοποιηση
nagra :operator: επομενος τελος η 11914 τωρα το ποσο?

Η διακοπή των εκπομπών είναι οριστική και εχει ανακοινωθεί εδώ και λίγο καιρό.
Σύμφωνα με το πρώτο ποστ: "Anixe HD - Astra HD promo περνάνε σε 1F (11303H-22000-2/3)" και η λήψη τους είναι δυνατή μόνο από αυτή τη συχνότητα. Τις τελευταίες μέρες σχετικό σκρολ ενημέρωνε για την αλλαγή αυτή.

απο Αττικη ολες οι συχνοτητες παιζουν κανονικα

11303Η 22000
11362Η 22000

ARTE HD
SIMUL HD
ANIXE HD
ASTRA HD+

καλη τηλεθεαση

θα ηταν καλο να ακουσουμε κι αλλες αναφορες στη Eλλαδα:fahne90:

δειγματα Α:gossip:ττικης

Attachments

• simul.jpg
    simul.jpg
    40.6 KB · Views: 36
  • arte.jpg
    arte.jpg
    35.7 KB · Views: 33
  • astra hd+.jpg
    astra hd+.jpg
    75.9 KB · Views: 33
Eμενα η 11303 δεν πιανει τιποτα. Μονο αργα το βραδυ ισως. Με πιατο 1.20. Τι στο καλο?
Ποτε περιμενουμε τον νεο Astra να τελειωνουμε με τον 1F?

ειναι λιγο παραξενο πραγματι αυτο εγινε εχτες το απογευμα δεν το εχω παρατιρησει τις πρωινες ωρες καθοτι σημερα το πρωι:sleep:

ειναι η πρωτη φορα που παιζει η συχνοτιτα απογευματινη ωρα

εσυ σε ποια περιοχη εισαι?νομο

Aν λες για μενα ειμαι Αθηνα, Κυψελη. Με πιατο 1.20 (η 1.10 δεν ειμαι και τοσο σιγουρος).