Ασπρo χρώμα σε samsung es7000

Kosttis

New member
9 July 2007
39
Καλησπέρα!
εδω και κάποιους μήνες σε αραιά χρονικά διαστήματα όταν ανοίγω την tv και (οχι όταν παίζει ήδη) το πάνελ παίζει ξασπρισμένο!
Συγχωρέστε μου τον όρο αλλά δεν μπορουσα να το περιγραψω διαφορετικά. Ουσιαστικά βλέπω το πρόγραμμα από μέσα αλλα η οθόνη ειναι πλημυρισμενη στο άσπρο. Σα να έχεις το brightness στο full! Μόλις τη κλείσω και τη ξανανοίξω...όλα οκ!
Σας έχει τύχει κάτι σχετικό; Να ανησυχίσω;

Επειδη έχω τη τηλεόραση σχεδον 1,5 χρόνο λεω να το κοιτάξω σε κάποιο εξουσιοδοτημενο να έχω το κεφαλι μου ήσυχο ένεκα εγγύησης.
Οριστε και 2 φωτογραφίες

ImageUploadedByTapatalk1395692275.212720.jpg

ImageUploadedByTapatalk1395692312.524544.jpg

Ναι σίγουρα δεν θα βγώ χαμένος . Σπίτι έρχεσαι τεχνικός ή απλώς κάποιος υπάλληλος για τη μεταφορά της ; Γνωρίζετε;

Ναι σίγουρα δεν θα βγώ χαμένος . Σπίτι έρχεσαι τεχνικός ή απλώς κάποιος υπάλληλος για τη μεταφορά της ; Γνωρίζετε;

αναφερεις το προβλημα στα κεντρικα,καταχωρειται η βλαβη ερχεται τεχνικος ,διαπιστωνει την βλαβη και την παραλαμβανει...εαν εισαι τυχερος θα γινει αντικατασταση με νεο μοντελο...

Μόλις μίλησα μαζί τους. Η τηλεόραση είχε το firmware 2009 και με οδήγησαν να κάνω update το firmware μέσω USB στο καινούργιο το 2011. Αν μου το ξανακάνει θα μιλήσω μαζί τους πάλι για να έρθει τεχνικός.
Πάντως είναι ζήτημα το να σου βγάλει πρόβλημα στο σωστό χρονικό σημείο:)
Θα ενημερώσω το νήμα για όποια εξέλιξη!

Μόλις μίλησα μαζί τους. Η τηλεόραση είχε το firmware 2009 και με οδήγησαν να κάνω update το firmware μέσω USB στο καινούργιο το 2011. Αν μου το ξανακάνει θα μιλήσω μαζί τους πάλι για να έρθει τεχνικός.
Πάντως είναι ζήτημα το να σου βγάλει πρόβλημα στο σωστό χρονικό σημείο:)
Θα ενημερώσω το νήμα για όποια εξέλιξη!

πολυ πιθανο να "στρωσει" με την αναβαθμιση...κρατα την φωτογραφια παντως..

οταν το κανει παλι σπρωξε με το χερι σου το πλαστικο πισω απο την πλατη.
μου το κανει και μενα τον τελευταιο μηνα στα 1/3 της οθονης στο πανω μερος του πανελ.εχω την es8000. οταν ομως πιεζω την πλαστικη πλατη φτιαχνει.
παει σιγουρα για service γιατι βρομαει πολυ το πραγμα

μου το κανει και μενα τον τελευταιο μηνα στα 1/3 της οθονης στο πανω μερος του πανελ.εχω την es8000. οταν ομως πιεζω την πλαστικη πλατη φτιαχνει.

η σειρα es δεν ηταν φαινεται κα το καμαρι της samsung...

Ωχ!!! Κακό νέο.
Αν την σβήσεις και την ανάψεις χωρίς να την πιέσεις από πίσω φτιάχνει;

ναι φτιαχνει
το κανει εως να ζεσταθειο η τηλεοραση
και οχι καθε φορα. ειναι μαλλον στα τελευταια της η συγκεκριμενη συστοιχια απο led

Και για σας κρατήσω ενημερωμένους
Επικοινώνησα με samsung μου έστειλαν τεχνικό απο Ν. ιωνία και παρέλαβε την tv.
Μετά από 4 μέρες με ενημέρωσαν ότι ενοπίστηκε το προβλημα και ότι θα καθυστερήσουν την επιστροφή της σε εμενα καθώς αναμένουν ανταλλακτικό.
Τελικά 5 μέρες μετα την παρέλαβα σε άψογη κατασταση.
Είχε πρόβλημα και αλλάχτηκε (όπως μου είπαν ) το main board της tv.

Να σημειώσω πώς με την tv τους παρέδωσα cd με video και φωτο από τη tv μου την ώρα που παρουσίαζε το πρόβλημα.

Αυτό το cd τους βοήθησε πολύ όπως μου δήλωσαν.

Ικανοποιημένος από samsung και service.
Αχρειαστοι να είναι:)

εγγυηση για την επισκευή σου εδωσαν?γιατι εμενα μου ειπαν για ένα panel ότι δεν δινουν εγγυηση?

Δεν ξέρω τι να σου πώ φίλε μου. Δεν τους ρώτησα και δεν μου είπαν και εκείνοι τίποτε.
Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. Ελπίζω να μην το βρω μπροστά μου

Φιλοι μου επανερχομαι στο θέμα καθως το πανελ μετά από την επιδιόρθωση που μου έκαναν μάλλον χειροτερευει. Μπορεί να είναι συμπτωςη, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω. Πάντως γίνεται πιο έντονο το light bleeding στις γωνίες και έχω και λίγο clouding στο μέσον και κάτω.
Λέτε να ασχοληθω για επιδιόρθωση; Αξίζει τον κόπο ή θα ταλαιπωρηθω και δεν θα δω αποτέλεσμα;
Σας ευχαριστώ!
ImageUploadedByTapatalk1410814560.434124.jpg

Αν έχεις ακόμα εγγύηση, κυνήγησέ τους άσχημα.
Αν είσαι εκτός, ότι σε φωτίσει ο θεός, αφού βέβαια πρώτα πληροφορηθείς το κόστος της βλάβης.