Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

ευχαριστω για τα καλα σας λογια! να ναι καλα ο ανθρωπος που δειχνει την τεχνη του σε παιδια σχολειων που πηγαινουν στο εργαστηρι

Re: Ασπρόμαυρο;

Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο και επαυξάνω!!!
Στο μυαλό μου τα Μετέωρα είναι πάντοτε έγχρωμα, αλλά αυτή η α/μ εκδοχή με έχει γοητεύσει!

Εξαιρετικη! Περιμενω να δω και τις υπολοιπες!

Εχει ανεβει ηδη το υλικο στο flickr :) Αυτες εβλεπα μολις τωρα κ απολαμβανα το καφεδακι μου!! Πολλα μπραβο Τεο!!

Εχει ανεβει ηδη το υλικο στο flickr :) Αυτες εβλεπα μολις τωρα κ απολαμβανα το καφεδακι μου!! Πολλα μπραβο Τεο!!

Μια χαρα τις ειδα και γω. :)

Τα μετεωρα ειναι τρομερα, θαπρεπε γενικα να τα προωθούμε περισσοτερο σα χωρα για τουρισμο.

Ευχαριστώ πολύ. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για φωτογραφίες στην περιοχή καθώς με το που μπαίνει η άνοιξη αρχίζουν να έρχονται οι ορειβατικές ομάδες, οπότε σε πολλούς βράχους θα δείτε κόσμο να ανεβαίνει. Το καλοκαίρι είναι δύσκολο να πάρεις καλές φωτο λόγω του "σκληρού" φωτός και το φθινόπωρο πάλι υπάρχουν ορειβάτες. Όπως και να έχει το θέμα, τα Μετέωρα είναι εξαιρετικός τουριστικός-θρησκευτικός προορισμός. Φωτογραφικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα μοναστήρια αλλά εκεί οι συνθήκες πρέπει να είναι κατάλληλες και ιδίως χωρίς κόσμο. Συντόμως έρχονται περισσότερες φωτογραφίες από την περιοχή!

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Ιωσήφ πολύ καλή.
Τέο η έγχρωμη έκδοση μου άρεσε πολύ περισσότερο, ειδικά οι ακτίνες φωτός