Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Τα βουνά από τις 2 chris ,το γεφύρι είναι ίσως εντυπωσιακή αλλά για μένα πέρασες το όριο της επεξεργασίας ειδικά με την απόχρωση του μπλε. Θα ήθελα να τη δω στη απλή αντε και λιγο contrast b/w version να μην σου πω ότι και το έχρωμο με τέτοιο ουρανό μια και σαν κάδρο μου άρεσει.

Σας ευχαριστώ.

NtinNton: μάλλον έχεις δίκιο... έβαλα μπλέ απόχρωση γιατί ήθελα να έχει μια ψυχρή αίσθηση σε συνδυασμό με την κλίκαμα που τονίζεται από την χαμηλή θέση λήψης.
Με την πρώτη ευκαιρία θα την ανεβάσω σε Α/Μ.
Χτες από την κούραση της εκδρομής μου διέφυγαν και τα καλώδια.... πρέπει να σβηστούν.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις σου!

chriss η φωτογραφια με το γεφυρι εχει αριστο καδραρισμα,θα ηθελα να δω και εγω μια εγχρωμη εκδοχη,καθως και μια ασπρομαυρη οπως ειπε ο NtinNton χωρις αυτη τη μπλεδιλα.(και χωρις τα καλωδιο οπως σωστα ειπες και εσυ)

17bw.jpg

15bwx.jpg

Παρα πολύ ωραίο κάδρο και το ασπρομαυρο του δίνει δραματικότητα
Μπραβο

Thanks δοκίμασα να φωτογραφήσω τον κόσμο αλλά δεν πολυκατάφερα να ξεπεράσω τις αναστολές μου. Στην 3η υπήρχε θέμα αλλά δυστυχώς προσπάθησα να κόψω αριστερά κάτι και χάλασα το κάδρο

Το γεφυρι του chris ωραιο χωρις τη μπλεδιλα...

Η χορευτρια του racer επισης καλη στιγμη, ισως σε καθετο να δειχνει καλυτερα ή αν τηρουσε λιγο καλυτερα τον κανονα των τριτων τοποθετωντας αναλογα τη χορευτρια και τα φωτα. Το επιπλεον κοντραστ, ισως βοηθουσε κανοντας πιο δραματικη τη σκηνη...

Στην 3η του NtinNton με χαλασε το κινεζικο παιχνιδι με τις φουσκες... για κατι απλο που φτιαχναμε μονοι μας με σαπουνονερο και ενα κομματι συρμα, τωρα οι γονεις δινουν 5ευρα... οι φωτο, χμ...κηπος, παιχνιδι και χαρα σε ασπρομαυρο...? Επισης πολυ ανοιχτα τα πλανα και γενικα...ψαχνεις το γεγονος... η 3η εχει πιο κλειστο καδρο εξ ου και κραταει λιγο παραπανω την προσοχη... το ιδιο και η 2η αλλα τελικα δεν βρισκω κατι να συμβαινει...

Last edited:

Ευχαριστώ παιδιά, το είχα λίγο πιο ψηλά το contrast αλλά το κατέβασα πριν αποθηκεύσω.

Άλλη μια σημερινή.. πρέπει να πάρω καλή μάσκα, αυτή που είχα σήμερα ήταν τόσο θολή που ουσιαστικά τράβαγα στην τύχη γιατί δεν έβλεπα.

P6200303b.jpg

Ποια φωτο αποδιδει καλυτερα την επιδρομη των κορακιων?
Δυστυχως αυτη η σμικρυνση εχει αλλοιωση τη λεπτομερεια.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• ciorileb&W.jpg
    ciorileb&W.jpg
    55.8 KB · Views: 107
  • ciorile2.jpg
    ciorile2.jpg
    58.5 KB · Views: 106