Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Πολύ καλές. Θα προτιμούσα να ήταν έγχρωμες οι φωτογραφίες για να έχουν μολυβένια απόχρωση η θάλασσα & ο ουρανός αλλά και για να 'γράψει' η κοκκινη σκουριά του Mediterranean Sky

Σ' ευχαριστώ πολύ Κώστα!

Θα βάλω και τις έγχρωμες στο 'Καράβια και Λιμάνια'.

Tίτλος quiz είναι η αλήθεια...
Στην αρχή νόμιζα ότι αναφερόσουν στα κανό. Αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα δραστήριοι:BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

Tίτλος quiz είναι η αλήθεια...
Στην αρχή νόμιζα ότι αναφερόσουν στα κανό. Αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα δραστήριοι:BDGBDGB53:

Γιαυτο και την έβαλα σε φουλ ανάλυση στο Flickr για τους ψαγμένους ....

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Θα ήθελα να πω πως τους είχα δει.... αλλά η συγκεκριμένη προέκυψε,

Όμως η φωτογραφία συνήθως κρύβει μια καθημερινή ιστορία μέσα της, απλά πρέπει να είσαι τυχερός να την συναντήσεις και να την αφήσεις μέσα από το κάδρο σου να τη διηγηθεί στο θεατή.

H συγκεκριμένη φωτό με την τεχνική της ως λήψη κατά τη γνώμη μου περνά έντονα το εφε της μινιατούρας (χωρίς καν χρήση φακού tilt shift) και νομίζω πως θα ταίριαζε θεματολογικά και εδώ : https://avclub.gr/forum/showthread....lt-Shift-miniature-faking?highlight=miniature

αν συμφωνείς μπορείς να την αντιγράψεις και εκεί ωστε να αναδυθεί το συγκεκριμένο νήμα που δεν εχει πολλά δείγματα. Προσωπική γνώμη εκφράζω πάντα, δεν υποδεικνυω ως Δ.Ο.

Ευχαριστώ Δημήτρη!

Κώστα στη δική μου αναφέρεσαι; γιατί δεν έχω καθόλου ιδέα από το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας οπότε κι αν θα ανήκε εκεί. Αν όντως πάει για μένα, δε θα είχα κανένα θέμα να την ανεβάσω κι κει

Ευχαριστώ Δημήτρη!

Κώστα στη δική μου αναφέρεσαι; γιατί δεν έχω καθόλου ιδέα από το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας οπότε κι αν θα ανήκε εκεί. Αν όντως πάει για μένα, δε θα είχα κανένα θέμα να την ανεβάσω κι κει

Ναι στη δικη σου, τυράκι για να το ψάξεις είναι και να μάθεις την τεχνική (βέβαια στο νήμα εκείνο αναφέρεται σε τεχνική με χρήση ειδικού φακού) αλλά εμένα μου κούμπωσε οτι ταιριαζει ως προοπτική. Ας μας πει και ο cacau που είναι πιο παλιός στην κατηγορία (αρχαίος θα λεγα :grandpa::flipout:).

τι βλέπουμε άραγε?

Ψιλό βλέπω ενα φύλλο να το παρασέρνει ο δαιμονισμένος αέρας στα μαύρα σκοτάδια :AFADF0:, μάλλον στο νήμα σκηνοθέτη ή abstract θα την έβαζα

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Η φωτό είναι τραβηγμένη στο χερι χωρις κάποιο ειδικό προγραμμα όπως κατέβαινα (ας είναι καλά η σταθεροποίηση της Ολυμπους) και δεν σταμάτησα κάν αφού θα με ποδοπατούσαν όσοι ακολουθούσαν.
Η μεταλλική σκάλα οδηγεί (στην άνοδο) στην κουπόλα του καθεδρικού ναού Αγίου Ισαακ στην Αγία Πετρούπολη όπου βλέπεις πανοραμικά όλη την Αγία Πετρούπολη.

ΥΣ
Στο τέλος της ίδιας μεταλλικής σκάλας στην άνοδο ήταν η εναέρια σκάλα με την κοπέλα που έβαλα προχθές φωτό στο άλλο νήμα.

Last edited: