Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρη φωτογραφία

ευχαριστώ, ωραία έγραψε και εγχρωμη με την σκουριά που ειχαν τα καγκελα και τον χαμηλό φωτισμό στα τούβλα, το θέμα όμως με τις σκιές φωναζε μετατροπή σε Α/Μ και έτσι προτίμησα και σας την παρουσίασα.

Κατεβαινοντας απο την κουπόλα μετά απο ένα 10λεπτο δυστυχως δεν μπορεσα να μπω στον ναό γιατί πήγε 6.00 η ωρα και το έκλεισαν μισή ωρα πριν ως εισοδο ενω είχα βγάλει εισητήριο :furious3:Ουτε τα εισητήρια πίσω δεν μου έδωσαν ... τουλάχιστον είδα απο ψηλά την Αγια Πετρουπολη αλλά αν το ηξερα δεν θα βιαζόμουν μιας και είχε συνωστισμό και θα ειχα βγαλει μερικές πανοραμικές φωτό.

Ευχαριστώ! Βέβαια δεν έκανα καθόλου καρτέρι! Περνούσα από κάτω, τους είδα κι ευτυχώς κάθισαν εκεί για 6 7 δευτερόλεπτα και πρόλαβα να βγάλω. Πιο πολύ δηλαδή point n shoot είναι.

Ευχαριστώ! Βέβαια δεν έκανα καθόλου καρτέρι! Περνούσα από κάτω, τους είδα κι ευτυχώς κάθισαν εκεί για 6 7 δευτερόλεπτα και πρόλαβα να βγάλω. Πιο πολύ δηλαδή point n shoot είναι.

Lucky you! Η στιγμή που λέμε...

Μου αρέσουν οι έντονες αντιθέσεις στο contrast αλλά νομίζω οτι τα μαύρα έχουν κρασάρει υπερβολικά

Ισχύει, αλλά το έκανα on purpose. Στην κανονικη εχω τόνους παντού, απλά δεν ήθελα να υπάρχει τίποτα πέρα από το θέμα που επέλεξα. Γενικά, όπως μάλλον έχει φανεί, είμαι σε φάση που μου αρέσουν οι extreme αντιθέσεις (βλέπω συχνά και κάποιους φωτογράφους όπως ο Alan Schaller) και αυτό το είδος είτε σου αρέσει νομίζω είτε όχι. Ίσως σε κάποια φάση που θα έχω περισσότερο χρόνο να επεξεργαστώ και μια παρόμοια λήψη με διαφορετικό τρόπο.

Το κατάλαβα οτι το έκανες on purpose, απλά δεν ξέρω αν της ταιριαζει τόσο πολϋ.

Σ ευχαριστώ για τη γνώμη. Θα πειραματιστώ κι αλλιώς με την πρώτη ευκαιρία και θα το δω

45703336702_8c349c196f_h.jpg
[/url]_DSF5054 Ait-ben-haddou Morocco by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]