Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Ο Κώστας έχει ειλικρίνεια και άποψη για την Τέχνη και αυτό γιατί είναι αληθινός καλλιτέχνης που ψάχνει και αγαπά αυτό πού κάνει είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με αυτά πού υποστηρίζει,είναι το έργο του και η ματιά του ξεχωριστή και με σφραγίδα και αυτό είναι το ζητούμενο κατά την γνώμη μου πού μετράει πάρα πολύ στην Τέχνη γενικά,έτσι και αλλιώς η τέχνη είναι μία επανάσταση πού αντιστρατευεται όλες τις επιμέρους επαναστάσεις είπε κάποιος,πάντως χαίρομαι για εσάς που αγαπάτε και υπηρετειται την Τέχνη Κώστα πολύ όμορφο σετ.

Εννοείται αυτό και φυσικά η απάντησή μου προς τον Κώστα δεν είχε ίχνος αρνητισμού. Απλώς ανέφερα όλα αυτά γιατί πλέον η αποδοχή της δουλειάς μας ή του τρόπου που φωτογραφίζουμε δεν μένει σε προσωπικό επίπεδο, δεν εξετάζουμε τόσο αν μας αρέσει, αν μας τρέφει αυτό που κάνουμε αλλά κάποιοι πλέον το βλέπουν σαν δοσοληψία, πάρε likes, δώσε likes κλπ. Αυτό και το ότι θα δεις και άτομα σχεδόν άσχετα με τη φωτογραφία, να οργανώνουν διαγωνισμούς μικρού ή μεγάου βεληνεκούς και να απονέμουν τίτλους όπως "φωτογραφία εβδομάδας", "εξώφυλλο" κλπ.

τι θα λέγατε να μεταφερθούμε στο φωτογραφικό chat και να συνεχίσουμε την ενδιαφέρουσα κουβέντα?

Γιαννη η διχρωμια θα εδινε φοβερο καδρο αν επιανε ολο το κατω μερος
Τεο, αυτη μου αρεση, το εμπα στο καδρο ειναι η καταρρευση (η συνεχεια με δυσκολευει)

φωτογραφια που εχω βαλει στον διαγωνισμο οπως εχω αναφερει στο φωτογραφικο τσατ

σας ευχαριστω.γι'αυτο προσθεσα τον ανθρωπο στην συγκεκριμενη φωτο.προσθετει μια δυναμικη..

Ιωσηφ, ωραιο καδρο, αλλα
....και φιλτρο???:chinscratch:

Στην επεξεργασία εννοείς?
Η αλήθεια είναι πως αυτές τις μέρες δοκιμάζω τα φίλτρα από Nik Collection.
Το παράκανα?

Πάει για νέα επεξεργασία ... εις αύριον τα νεώτερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το γοργόν και χάριν έχει!
Έτοιμη η έγχρωμη εκδοχή με μια γρήγορη επεξεργασία ... χωρίς κανένα φίλτρο.
Δείτε την στην κατηγορία Landascape και σχολιάστε.

Σε συνηθίσαμε χρωματιστό, αλλά κι εδώ μια χαρά σε βλέπω!

26761921142_404e3459ec_b.jpg
[/url]2016-05-05 Volos_DSF5690_mk22 by miltos, on Flickr[/IMG]