Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Μου αρεσει παρα πολυ η τελευταια chriss, μου θυμιζει την Ελλαδα του σημερα. Δυνατη φωτογραφια με ιδιαιτερη σημειολογια.

+1

Εχεις κάνει κάτι στα σύννεφα;

+2

Παρόλο που δημιουργείται μια ψιλοανωμαλία στον ουρανό, η σύνθεση είναι πολυ καλή! και η επιλογή για ασπρόμαυρο :)

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Είσαι σίγουρος ότι φορούσες πάνω ντεγκραντέ Χρήστο στη συγκεκριμένη; Δεν θυμάμαι να είδα...

Re: Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Είσαι σίγουρος ότι φορούσες πάνω ντεγκραντέ Χρήστο στη συγκεκριμένη; Δεν θυμάμαι να είδα...

Τάσο μην τρομάζεις, δεν έπαθες αλτζχάϊμερ! :flipout:

Στο camera raw έβαλα 2 stop nd grad! -bye-

Άντε! Μάζεψε τις δουλειές σου και έλα νωρίτερα!
Θα σταματήσει και η βροχή.

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Και δύο ...λιμνίσιες από μένα

Αυτές όμως έχουν "κανονικά" grad, 0.9 η πρώτη και 0.6 grad + 0.9 ND η δεύτερη.

Last edited:

Πολυ ωραια,θα μου αρεσε να δω και μια εγχρωμη εκδοχη.

Re: Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Και δύο ...λιμνίσιες από μένα

Μου αρέσει πολύ η δεύτερη αν και δεν μπορώ να διακρίνω την ομίχλη. Ίσως σε έγχρωμη διακρίνεται περισσότερο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Μου αρέσει πολύ η δεύτερη αν και δεν μπορώ να διακρίνω την ομίχλη. Ίσως σε έγχρωμη διακρίνεται περισσότερο?

7058164551_af64da30a1_b.jpg

Για πρόσεξε πίσω από τις καλαμιές προς τον ορίζοντα, απλώνεται πάνω από τη λίμνη, σαν χαμηλό σύνεφο. Όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία (κατά τις δέκαμιση) είχε αρχίσει να διαλύεται.

Σε ευχαριστώ πολύ.
Έχω ανεβάσει και έγχρωμη εκδοχή στο flickr.

Ενω και η ασπρομαυρη ειναι ωραια,η εγχρωμη μ'αρεσει καλητερα.Εχει ομορφα,φυσικα χρωματα,και ωραιους τονους.Και ειναι και ωραια,ιδιαιτερη εικονα.Μ'αρεσει η προσεγγιση σου στη φωτογραφια τοπιου,χωρις εντυπωσιασμους καταφερνεις και δινεις ομορφες εικονες.