Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Καί οι δύο ενδιαφέρουσες σάν κάδρα καί μέ ωραίους τίτλους...πέρα από αυτά μού αρέσει το λιτό απέριττο μαγικό τελικό αποτέλεσμα δίχως ίχνος πλεονασμού πού καθηλώνει τήν ματιά καί ανοίγει τήν αίσθηση ειδικά στήν δεύτερη ο δρόμος καί προπάντων τό φώς πού έγραψε δίνοντας ένα "μεταφυσικό"άνοιγμα καί μία πορεία πρός τό άγνωστο μέλλον τού αενάως μεταβαλλόμενου γίγνεσθαι...ο φακός γράφει ιδιαίτερα καί αυτό βοηθάει εν μέρει στήν υλοποίηση τού "οράματος"σου στίς όμορφες δημιουργίες πού ανέβασες.

Last edited:
Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

Στις διακοπες (πρώτα ο θεός) παρόλη την αρμάδα φακών που έχω το lens baby 3G (old model) με ακολουθει σχεδόν πάντα για να παρω μερικές ονειρικές σουρεαλιστικές φωτό που μόνο αυτό μπορεί να δώσει, σε παρακολουθώ με ενδιαφέρον και μου αρέσει πολύ πως το χειρϊζεσαι σε συνδιασμό με το Α/Μ.:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

Στις διακοπες (πρώτα ο θεός) παρόλη την αρμάδα φακών που έχω το lens baby 3G (old model) με ακολουθει σχεδόν πάντα για να παρω μερικές ονειρικές σουρεαλιστικές φωτό που μόνο αυτό μπορεί να δώσει, σε παρακολουθώ με ενδιαφέρον και μου αρέσει πολύ πως το χειρϊζεσαι σε συνδιασμό με το Α/Μ.:a0210:
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.
*σύντομα θα σας έχω νεότερα από τα θεματικά μου με τους φακούς της Lensbaby. Είναι κάτι που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και θα έχει θα έλεγα worldwide κοινοποίηση :2thumb22sup: