Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Φιλε Μιλτο βλεπω καιρο τις συναυλιακες σου φωτογραφιες και πραγματικα ορισμενες ειναι εξαιρετικες! Αποτυπωνεις με φοβερο τροπο.

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Μας γυρνάς κάμποσα χρόνια πίσω, αλλά δεν πειράζει το απολαμβάνουμε ....

Τότε που το κάθε κλίκ ήθελε σκέψη, γιατί στα 36 τερμάτιζες. Γελάω με κάποιους που παραπονιούνται για την "μικρή" διάρκεια μπαταρίας σε μερικές μηχανές, "τι μόνο 250 λήψεις?" :flipout::bigcry:

Τότε που το κάθε κλίκ ήθελε σκέψη, γιατί στα 36 τερμάτιζες. Γελάω με κάποιους που παραπονιούνται για την "μικρή" διάρκεια μπαταρίας σε μερικές μηχανές, "τι μόνο 250 λήψεις?" :flipout::bigcry:

Και η αγωνία τι θα βγει; Κinder έκπληψη, άλλες ανεστίαστες, άλλες υπο υπερ φωτισμένες, σε άλλες κλειστά μάτια, αλλά και η χαρά άν πετύχαινε και έβγαινε καλή........

Αληθεια αυτα τα θεματα που ανεβαζουμε με συγχρονες μηχανες τραβηγμενες, δεν έχετε τραβήξει σε φιλμ που είτε ασχοληθήκατε παλιοτερα ειτε ακομα και τωρα πειραματικα καποια μέλη του φορουμ συνεχίζουν ; θα ηταν ωραιο σε ξεχωριστω νήμα να βλεπαμε ωραιες φωτογραφιες απο φιλμ

Όμορφες φωτο! Μπράβο!
Και πολύ καλή πρόταση!
Πολύ μκρός είχα κι εγω μια zenith ...και σαν παρέα ειχαμε κα υποτυπώδη εμφανιστηριο.....ώρες ατελειωτες..άλλες εποχές

Κατέβασε την δοκιμαστική έκδοση του DxO και άνοιξε την φωτογραφία με αυτό αφού σου κατεβάσει το κατάλληλο plugin. Αν εξακολουθεί να δείχνει με καμπύλη, έχει καμπύλη το κτίριο...

Δεν είναι κακή, ίσως να προσπαθούσα να ερχόμουν λίγο πιο κεντρικά ως προς τον άξονα της σκάλας για να έχω συμμετρικές γραμμές φυγής στην προοπτική μου.

Καλή παρατήρηση,όντως θα υπήρχε καλύτερη συμμετρία έτσι. Ερώτηση... Χρησιμοποιεί κανένας το Dxo? Εαν ναι έχει παρατηρήσει ότι ανοίγοντας μια φωτογραφία με το Dxo από ότι με το Photoshop η φωτογραφία είναι μεγαλύτερη ως προς το τι απεικονίζει?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαιρετικη όπως πάντα Θοδωρή, Γιάννη (Johnmlrs) μου αρέσει, θυμίζει λίγο <κρυφό σχολειό>, την θαλασσινή του αλλου Γιάννη (Johnkokk) θα ήθελα μάλλον να τη δω σε Μακρά έκθεση με πιο ήρεμη θάλασσα.

Δεν μπορω να καταλαβω αν η καμπυλη ειναι απο το κτιριο ή distortion. Το περασα στο LR κι εκανα τις διορθωσεις για τον φακο μου, και παρολ αυτα παρεμεινε.

The Perspective Of The Construction by alex-mand, on Flickr
Είναι οφθαλμαπάτη, δεν νομίζω πως υπάρχει καμπύλη

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Δεν ξέρω παιδιά... Το πέρασα από lightroom και dxo με ρυθμίσεις για διόρθωση αλλά ούτε τ ένα ούτε τ άλλο το διόρθωσε αυτό. Γενικά πρόκειται για αρκετά περίεργο κτίριο αρχιτεκτονικα πάντως.