Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Εντυπωσιακή προοπτική, τονίζεται από τα σκληρά κοντράστ - ταιριαστός κι ο τίτλος!

Χαχαχα...Δυσκολα πλεον βγαζω με το κινητο αλλα ολο και καμια θα βαλω παλι! Αν το αποτελεσμα μου αρεσει δεν με νοιαζει ποιο ηταν το μεσο :P

d75cf72a74c626d2d3286210f2186a7a.jpg

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

Μου αρέσει το κάδρο, έχει συμμετρία με τα δυο φώτα και ωραία απόδοση σκιών και φωτισμού,

θα ήθελα αν ήταν δυνατόν να ήσουν λίγο πιο δεξιά (ίσως και λίγο πιο πίσω) για να δω λίγο παραπάνω σκάλα και να μην παραμορφώσει τόσο ο αριστερός τοίχος , ίσως να γέρνει όλη η φωτό αλλά ο κεντρικός τοίχος νομίζω οτι είναι κατακόρυφος.

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Αξιζει να πας με καποιον ανθρωπο παρεα και να σκηνοθετησεις σκηνικα παιζοντας με το κτιριο και το φως που μπαινει απο τα χαλασματα και τις σκιες που δημιουργουνται

Re: Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

Μου αρέσει το κάδρο, έχει συμμετρία με τα δυο φώτα και ωραία απόδοση σκιών και φωτισμού,

θα ήθελα αν ήταν δυνατόν να ήσουν λίγο πιο δεξιά (ίσως και λίγο πιο πίσω) για να δω λίγο παραπάνω σκάλα και να μην παραμορφώσει τόσο ο αριστερός τοίχος , ίσως να γέρνει όλη η φωτό αλλά ο κεντρικός τοίχος νομίζω οτι είναι κατακόρυφος.
Ευχαριστώ Κώστα
Και για τις παρατηρήσεις/tips