Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

πράγματι όπως το περίμενα στα κοντινά ο φακός είναι μια χαρά για κιτ , μου αρέσει και εμενα η λήψη ίσως να έκοβα την κυρία αριστερά .

Re: Ασπρόμαυρο;

Κωστα πολυ ομορφη. Προσεξε αν θες οταν κανεις αυτη την τεχνικη επιλεκτικου χρωματος τα γυρω γυρω. Σου εχουν ξεφυγει αρκετα κοκκινα σημεια (Στο κτιριο απο πισω, στην απεναντι ταμπελα του μετρο, σε καποια μπουφαν και προσωπικα θα εσβηνα μεχρι και το χρωμα απο το παιδακι στο λεωφορειο μιας και δεν προσφερει κατι, αφου αυτο που θες ειναι να παει το ματι μας στα ωραια κοκκινα λεωφορεια).

Κωστα πολυ ομορφη. Προσεξε αν θες οταν κανεις αυτη την τεχνικη επιλεκτικου χρωματος τα γυρω γυρω. Σου εχουν ξεφυγει αρκετα κοκκινα σημεια (Στο κτιριο απο πισω, στην απεναντι ταμπελα του μετρο, σε καποια μπουφαν και προσωπικα θα εσβηνα μεχρι και το χρωμα απο το παιδακι στο λεωφορειο μιας και δεν προσφερει κατι, αφου αυτο που θες ειναι να παει το ματι μας στα ωραια κοκκινα λεωφορεια).
Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου. Όντως τώρα που μου τα επισημανες τα πρόσεξα. Θα φροντίσω να είμαι λίγο πιο προσεκτικός :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Οχυρα Ρουπελ...δοξασμένο μέρος
3f6d99948d6d35caec06c75c053c1a3f.jpg

Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thanks. Skater λέγεται το παιχνίδι, εδώ δες ακριβώς πως είναι https://youtu.be/5eketNvrIdo. Ευτυχώς τη φωτογραφία την έβγαλα πριν ανέβω, γιατί μετά ήμουν λίγο ζόρικο από το πολύ γύρω γύρω.

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

44002467002_e6c9f04a9a_k.jpg

Μου αρέσει η κινηση, τα trails, το έντονο contrast στο AM. Θα ανοιγα λιγο παραπάνω το κάδρο ωστε να αποτυπωθούν τα trails και να εχει λιγο αέρα παραπάνω.

Ευχαριστω Σακη. Ειχα παει τερμα wide και πιο πισω δεν μπορουσα να παω γιατι μετα θα εμπαιναν στο καδρο κατι πινακιδες που θα φαινοταν χαλια.

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

ανέβηκα μια βόλτα στο δωμάτιο του μικρού μου ανιψιού και βλέπω τον μικρο του πρίγκιπα ανάσκελα να κοιτάει τα σύννεφα... τον μπαγάσα λέω, τόσα χρόνια και ακόμα ονειρεύεται... :p

...and he's still dreaming! by sfortis, on Flickr