Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Και εγώ θεωρώ ότι ο δρομέας είναι αυτός που κάνει την διαφορά. Η παρουσία του ζωντανεύει ένα κατά τα άλλα νεκρό τοπίο, προσδίδει έναν δυναμισμό τρέχοντας, και ταυτόχρονα λειτουργεί σαν σημείο αναφοράς που βοηθάει στην κατανόηση της κλίμακας όλου του χώρου.
 
Μάααλιστα...



edit: zananiro θέλει λίγο ίσιωμα η προοπτική

abdali αυτό δεν είναι stairway, είναι κατευθείαν heaven - one way or another!
 

dont forget to look upwards!
by sfortis, on Flickr

πολύ δυνατό το perspective correction του Affinity!
για την ιστορία, η αρχική ήταν η εξής

P73egwk.jpg
 
Πολύ ωραίες και οι δυο...

...Κώστα θα έσβηνα το ταχύπλοο...

...Σάκη καλή ιδέα η παράθεση της αδιόρθωτης!
 

and...dont forget to look behind you!
by sfortis, on Flickr


εδώ έβαλα ολα τα μεγάλα μεσα...raw development με DXO, nik analog fx, perspective correction, local brush adjustments με Affinity, ολα κανουν τρομερή δουλειά!

κανένα πρόβλημα με το recovery κάθε λεπτομέρειας από τα πολύ underexposed shadows επίσης με τον "μικρο" αισθητήρα της em1 :)

η αρχική:

ZELfiU7.jpg
 
Ίσως να ήθελε λίγο φως στα σκοτεινά ακόμη , πλάκα έχει που ο νεαρός κοιτάει πίσω και πάνω σαν κάτι να συμβαίνει στον ουρανό που κάνει έτσι κιαλλιως τα δικά του παιχνίδια (περιμένω στο επόμενο καρέ να δω το αστρόπλοιο να εμφανίζεται ! :flipout:)