Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό

V 1.10SlionB, τι έκδοση BIOS έχεις;
V 1.10SlionB, τι έκδοση BIOS έχεις;
Thanks. Αυτό το instant boot το έχεις βάλει;
Φτου γκαντεμιά... τώρα που είπα να ασχοληθώ με xbmc , έπεσε κεραυνός λέει....:bang:
Το πιθανότερο είναι να ξυπνάει... από κάποια από τα άλλα τηλεκοντρόλ σου γιατί μου το έκανε και μένα όταν πχ χρησιμοποιείς το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.
Το ότι ξυπνάει με το πληκτρολόγιο και το mouse είναι η κανονική λειτουργία του sleep mode.
Αυτό που ψάχνεις θα με ενδιέφερε και μένα αλλά σίγουρα θέλει διάβασμα και ψάξιμο.
Ξαναλέω, στο media browser είναι λίγο τα ζώα μου αργά.....δεν παίρνει τίποτα λέτε;
Τίποτα overclock από το bios; έχει κάτι επιλογές.... :chinscratch:
OK θα το δοκιμάσω. Οταν πατάς το πράσινο μετά στο τηλεκοντρόλ τι θα ανοίγει; το media center ή το xbmc;
Απο´το τηλεκοντρόλ μπορείς να κάνεις τα πάντα και στον Media Center. Το xbmc κρίνεται απαραίτητο για να είναι πιό "ελαφρύ" λόγω Atom.
Τσέκαρε τα βύσματα (αν τα έχεις τερματίσει εσυ) , δεν είναι φυσιολογικό τα 3mb/sec γι αυτό έχεις και πολλά σπασίματα.
Κι όμως, τα 3ΜΒ/sec είναι φυσιολογικό νούμερο για Egreat, οπότε όντως κάποια αρχεία 1080p μπορεί να μην παίζουν σωστά..
Καλημέρα σας. Με ενδιαφέρει και εμένα κάτι τέτοιο αν γίνεται. Από τις συζητήσεις καταλαβαίνω ότι το XBMC είναι μονόδρομος στα Windows 7 αν θέλουμε να κάνουμε τα πάντα μέσω remote control. Προσπαθώ από χθες να στήσω το ASRock αλλά έχω πρόβλημα, δεν παίζει το subwoofer καθόλου. Επίσης προσπάθησα να streamάρω μέσω ethernet 100Mbit μία ταινία 1080p από τον δίσκο του Egreat και δεν βλεπόταν, πολλά σπασίματα σε εικόνα και ήχο. Επίσης όταν προσπάθησα να κάνω copy paste μία ταινία από το Egreat στον δίσκο του ASRock το transfer rate δεν ξεπέρασε τα 3MB/sec..! Δεν μπορώ να καταλάβω...
OK θα το δοκιμάσω. Οταν πατάς το πράσινο μετά στο τηλεκοντρόλ τι θα ανοίγει; το media center ή το xbmc;
Τα μηχανάκια είναι δίπλα δίπλα και patchαρισμένα με τυποποιημένο καλώδιο UTP πάνω στο Linksys που βρίσκεται δίπλα τους..! Επειδή προφανώς έχετε ασχοληθεί πιο πολύ, υπάρχει τρόπος τα Windows Media Center να παίξουν mkv..? Για το subwoofer καμία ιδέα..? Το HDMI από το ASRock πάει στον DENON και από εκεί στην τηλεόραση...
Μέσω remote control παίζουν τα πάντα και στο WMC και στο XBMC.
Ξέχνα το streaming με 100άρι δίκτυο στα 1080p.
Μόνο GBit δίκτυο πρέπει να στήσεις.
Το ASRock έχει κάρτα δικτύου 1GB οπότε την χαραμίζεις.
Δυστυχώς πρέπει να αναβαθμίστεις σε 1GB.Δεν γίνεται διαφορετικά.Άκου με γιατί το πέρασα και εγώ αυτό το στάδιο μέχρι να στήσω δίκτυο 1GB και ασύρματο Wifi b/g/n ( 300mb/s).
Για το streaming δεν μας λες ποιον Player χρησιμοποίησες ποιους codecs Κλπ που παίζουν επίσης ρόλο στο να μην έχεις σπασίματα.
Ξέχνα το streaming με 100άρι δίκτυο στα 1080p.
Μόνο GBit δίκτυο πρέπει να στήσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.