ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Έχω ήδη Win 7 x86 σε 2 pc ( σταθερό και laptop ) και πετάνε και τα 2 με 2gb και 3gb αντίστοιχα

Τώρα σε x64 έκδοση ίσως να φαίνεται, αλλά όχι σε surfing / movies κλπ, σε άλλα θέματα ναι ^^

Παιδιά - Το Plus4u, έκανα τη παραγγελία και τους ρώτησα αν έχει εγγύηση από ελληνική αντιπροσωπεία και ρώτησε το προϊστάμενο μια κοπέλα και της είπε ότι ΕΧΕΙ αλλά δε θυμάται το όνομα της αντιπροσωπείας.

Έχει ή είναι καμια παραεισαγωγή και άμα πάθει τίποτα θα τρέχουμε και θα μείνουμε 1μήνα + χωρίς το μηχάνημα;;

Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Πάντως αν θες να βλέπεις mkv, θα "πρέπει" να πας σε πακέτο ΙΟΝ + coreavc pro, μιας και τα ΑΤΟΜάκια δεν αρκούν, και θα χρειαστείς gpu με cuda επιτάχυνση...

υγ. Γιατί δεν φτιάχνεις κάτι μόνος σου?

Φυσικά μπορείς να αλλάξεις τις επιλογές μου, αλλά ένα φτιαχτό συνολάκι θεωρώ ότι είναι (η μπορεί να γίνει αφού είναι στο χέρι μας) καλύτερο από οποιοδήποτε έτοιμο.
Σωστα καλυτερα να φτιαξεις μονος σου...

Kαι μια προταση απο εμενα:

IN WIN BM639 MINI-ITX PC CASE

ASUS ION PLATFORM AT3N7A-I
APACER DDR2 2GB PC6400 800MHZ
WESTERN DIGITAL WD3200AAKS 320GB SATA2
LG GH22NS50 SECURE DISC DVD REWRITER

Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Σωστα καλυτερα να φτιαξεις μονος σου...

Kαι μια προταση απο εμενα:

IN WIN BM639 MINI-ITX PC CASE

ASUS ION PLATFORM AT3N7A-I
APACER DDR2 2GB PC6400 800MHZ
WESTERN DIGITAL WD3200AAKS 320GB SATA2
LG GH22NS50 SECURE DISC DVD REWRITER

75+131,7+34X2+36,79+20,49=331,98....
Το Asrock 330 με τα 4gb θα βγει λίγο παραπάνω... αλλά προσωπική μου καθαρά είναι η ποιότητα κατασκευής της Asrock, bios updates, θόρυβος (δεν ξέρω το παραπάνω κουτάκι τι φασαρία θα κάνει)....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

75+131,7+34X2+36,79+20,49=331,98....
Το Asrock 330 με τα 4gb θα βγει λίγο παραπάνω... αλλά προσωπική μου καθαρά είναι η ποιότητα κατασκευής της Asrock, bios updates, θόρυβος (δεν ξέρω το παραπάνω κουτάκι τι φασαρία θα κάνει)....
Με τα 2GB Ram ειναι επαρκες και συγκρισιμο με το Asrock, οποτε παμε στα 298 με γρηγοροτερα DVD-σκληρο/ους , Esata, USB front, bluetooth.

Σαν κατοχος του ειναι πολυ αθορυβο κουτακι. Και ειναι και αρκετα επεκτασιμο για κατεβαστηρι (παιρνει 2x3.5"). Το πιο ενοχλητικο ηταν το ανεμιστηρακι της μητρικης αλλα το αλλαξα με αλλο και ησυχασε...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Με τα 2GB Ram ειναι επαρκες και συγκρισιμο με το Asrock, οποτε παμε στα 298 με γρηγοροτερα DVD-σκληρο/ους , Esata, USB front, bluetooth.

Σαν κατοχος του ειναι πολυ αθορυβο κουτακι. Και ειναι και αρκετα επεκτασιμο για κατεβαστηρι (παιρνει 2x3.5"). Το πιο ενοχλητικο ηταν το ανεμιστηρακι της μητρικης αλλα το αλλαξα με αλλο και ησυχασε...

Μεγεθός σε σχέση με Asrock?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Μεγεθός σε σχέση με Asrock?

Και απαντάω

195mm (W) x 70mm (H) x 186mm (L) Asrock

264D x 112W x 230H mm η παραπάνω Custom Επιλογή..

Βγήκαν και νέα ASROCK.. με Remote Control ΚΑΙ esata....
KAI RAID support
Intel® Dual Core Atom™ 330
NVIDIA® ION™ GPU with Full HD 1080p playback capability
EuP 2.0 Ready
802.11 b/g/n wireless LAN
Capable to support RAID 0, 1 by adopting the 2nd 2.5” HDD
Powered eSATA/USB port
MCE Remote Controller
Energy Star 5.0 Level

http://www.asrock.com/nettop/overview.asp?Model=ION 330HT
:worshippy:

Όχι ρε πούστη μου...και μόλις το παρήγγειλα..

Έχει 4+ δηλαδή το νέο...

1 - Remote
2 - Wifi
3- Raid
4 - Esata

.........
Έτσι μου ρχεται να ακυρώσω τη παραγγελία τώρα...

Φίλε Solamnic, με έσωσες από ΤΡΕΛΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.

Θα μου πεις, μπορεί να κάνει 1 μήνα να ρθει Ελλάδα και θα κοστίζει και παραπάνω, αλλά θα ήταν τρελή ξενέρα να βλέπεις τα καλούδια του νέου και να παραγγέλνεις το παλιότερο μοντέλο ^^

Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Όχι ρε πούστη μου...και μόλις το παρήγγειλα..

Έχει 4+ δηλαδή το νέο...

1 - Remote
2 - Wifi
3- Raid
4 - Esata

.........
Έτσι μου ρχεται να ακυρώσω τη παραγγελία τώρα...

Ακόμα ΔΕΝ κυκλοφόρησε.... και ΔΕΝ ξέρουμε τιμή .....

Ναι ρε παιδιά ωραία και καλά όλα, αλλά την ομορφιά του Asus δεν την έχει κανένα, και για εμένα αυτό είναι το πρώτο πράγμα όταν θα το βάλω κάτω από την Kuro.

Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

το ακύρωσες δηλαδή το 330?

Ναι.

Θα περιμένω να βγει το επόμενο μοντέλο ή κάτι άλλο, και θα το πάρω αν είναι πριν / τα Χ-γεννα. Θα τρωγα τρελή ξενέρα.

Ναι ρε παιδιά ωραία και καλά όλα, αλλά την ομορφιά του Asus δεν την έχει κανένα, και για εμένα αυτό είναι το πρώτο πράγμα όταν θα το βάλω κάτω από την Kuro.

Φαντάζομαι ΟΧΙ σε άσπρο...:7SFGSFG:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Ναι.

Θα περιμένω να βγει το επόμενο μοντέλο ή κάτι άλλο, και θα το πάρω αν είναι πριν / τα Χ-γεννα. Θα τρωγα τρελή ξενέρα.

Αφού μπορείς και περιμένεις... ΕΥΓΕ....

Παίδες εγώ λέω να παραγγείλω το απλό ION 330 NETTOP στα 300Ε από e-shop καθώς εκτός από τα extra των PRO (+ e-sata, 7.1 DTS) και HT (+wireless) αντίστοιχα που δεν μου είναι απαραίτητα, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια αν δεν κάνω λάθος! Βασικό μου μέλημα πάντως είναι η απρόσκοπτη αποκωδικοποίηση των .mkv 1080p.

Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Παίδες εγώ λέω να παραγγείλω το απλό ION 330 NETTOP στα 300Ε από e-shop καθώς εκτός από τα extra των PRO (+ e-sata, 7.1 DTS) και HT (+wireless) αντίστοιχα που δεν μου είναι απαραίτητα, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια αν δεν κάνω λάθος! Βασικό μου μέλημα πάντως είναι η απρόσκοπτη αποκωδικοποίηση των .mkv 1080p.

ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑ... το "απλό" έχω... -bye-

Ψάχνοντας βρήκα και αυτήν την παρόμοια υλοποίηση απο άλλον κατασκευαστή, χωρίς σκληρό και RAM στο οποίο προσθέτεις 4gb ddr2 καθώς και έναν 250άρη WD 7200 βγαίνει στα 369Ε όσο δλδ και το ASROCK ION 330HT έχοντας περισσότερη μνήμη, γρηγορότερο -αν και λίγο μικρότερο- σκληρό και 3in1 reader και το μηχανάκι πετάει! Από την άλλη βέβαια θυσιάζεις 1 usb, τον 8κάναλο ήχο -αυτό μπορεί να πονάει μερικούς- και την d-sub θύρα -άχρηστη πιστεύω στους περισσότερους- σε σχέση με το 330HT.