ASROCK ION 330

Hμαστε σε μια χρονικη στιγμη (κριση γαρ)που τιποτε καινουργιο δεν υπαρχει ,στον χωρο του pc,για να "παιξουμε"-αντε μονο οι solid disc "σκληροι δισκοι".Οποτε οι εταιριες με τα nettop και netbook βρηκαν κατι να πουλανε-μεχρι το ψυχολογικο φραγμα των 300 ευρο μετα "δεν"........

Προς κατοχους:

1) Μπορεις να στειλεις τον ηχο απο BD/mkv μεσω οπτικης σε ενα home cinema (που εχει optical-in φυσικα) ? Το δοκιμασε κανεις ? Ρωταω για το αν θα μπορεσω να αξιοποιησω τα Logitech Z5500...

2) Δοκιμασε κανεις αναπαραγωγη BD/mkv απο σκληρο δισκο ? Επαρκει το USB 2.0 ?

Aν δω θετικες απαντησεις στις ερωτησεις μου το παραγγελνω στο επιτοπου...:music-smiley-005:

Προς κατοχους:

1) Μπορεις να στειλεις τον ηχο απο BD/mkv μεσω οπτικης σε ενα home cinema (που εχει optical-in φυσικα) ? Το δοκιμασε κανεις ? Ρωταω για το αν θα μπορεσω να αξιοποιησω τα Logitech Z5500...

Aν δω θετικες απαντησεις στις ερωτησεις μου το παραγγελνω στο επιτοπου...:music-smiley-005:
Δεν βλεπω το λογο γιατι να μην κανει και τα δυο πραγματα που αναφερεις (αν και δεν εχω το εν λογω μαραφετι).-bye-

Last edited by a moderator:
Δεν βλεπω το λογο γιατι να μην κανει και τα δυο πραγματα που αναφερεις (αν και δεν εχω το εν λογω μαραφετι).-bye-
Kι εγω ετσι λεω αλλα ας το επιβεβαιωσει και καποιος κατοχος...

Φοβερο εργαλειακι παντως και τιμη μουρλια..

Προς κατοχους:

1) απο mkv κανονικα
2) mkv 1080p ανετα
του εχω βαλει win7 και xbmc και πεταει 260 το ειχα παρει απο το e-shop

1) απο mkv κανονικα
2) mkv 1080p ανετα
του εχω βαλει win7 και xbmc και πεταει 260 το ειχα παρει απο το e-shop
1) Γιατι οχι και απο BD? πχ μεσω TotalMedia Theatre..
2) Γιατι οχι και full BD ? Δεν επαρκει λες το USB 2.0 για τοσο μεγαλα bitrates ?

1) Γιατι οχι και απο BD? πχ μεσω TotalMedia Theatre..
2) Γιατι οχι και full BD ? Δεν επαρκει λες το USB 2.0 για τοσο μεγαλα bitrates ?
γιατι δεν εχω bd player και δεν το εχω δοκιμασει,παντος δεν νομιζω να μην γινεται

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα με οτιδήποτε. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ακριβό htpc.

Προσοχή όταν αγοράζεται... να παίρνετε το ION (Asrock ION NETTOP BLACK) και όχι το Intel 945GC + ICH7. (ASROCK S330 NETTOP BLACK)...

ακριβό ΔΕΝ είναι.... με 300 ευρώ και αυτά που κάνει είναι ΜΟΥΡΛΙΑ....:grinning-smiley-043