ASROCK ION 330

5% δεν έχω δει, έχω δει 12% με E5200 και ΗD4350. Οταν το στηνα εγώ το δικό μου, η nvidia δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα fanless κάρτες.

το sample που δείχνεις είναι Εύρηκα... :aetsch:

(πλάκα κάνω. απλά στο org δεν είναι / ήταν και ιδιαίτερο κριτήριο το DXVA...)

Έχω κατεβάσει >200 "samples" από το org και είναι όλα ΟΚ. Δεν το αναφέρουν, όπως οι άλλοι αλλά το έχουν.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω ότι οι αγορές μου είναι οι απόλυτα καλύτερες και απλά δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Ότι εχω στην κατοχή μου αυτό είναι το καλύτερο. Ο γιατρός είπε να μη μου λέτε όχι. :ridinghorse:

ηχο πως βγαζω λοιπον??
One thing that should be noted is that the ION 330-BD doesn't support HD audio pass-through for Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio, only regular DVD audio such as Dolby Digital 5.1 and others that use 640kbit rate audio. It will still playback these audio tracks on your Blu-ray discs, but compressed down. If you are an audiophile this will likely end up annoying you, but if you aren't, you probably won't even notice.

να το παρω το ρημαδι?BD χωρις σωστο ηχο δε λεει.οποτε μαλλον για την απλη εκδοση θα παω και θα αφησω το blue ray player ως ανεξαρτητη αγορα.
Κανα παιχνιδι παιζει...Εχω το sim city 4 και πολυ θα θελα να το παιξω στην 46αρα,δε νομιζω να χω τετοια θεματα...

Ερωτησεις των ερωτησεων...Το μηχανηματακι αξιζει να του δωσεις τα 100ε παραπανω για να παιζει blueray?
Επισης θα τα παιζει κανονικα τα blue-ray οπως το ps3?Τι πιθανα προβληματα θα αντιμετωπισω?
Κ επειδη απο gaming το χω αφησει το αθλημα χρονια,για πειτε παιχνιδια που θα μπορουσε να τρεξει ανετα ο επεξεργαστης του...

Ερωτησεις των ερωτησεων...Το μηχανηματακι αξιζει να του δωσεις τα 100ε παραπανω για να παιζει blueray?
Επισης θα τα παιζει κανονικα τα blue(:HTEHETH63:)-ray οπως το ps3?Τι πιθανα προβληματα θα αντιμετωπισω?
Κ επειδη απο gaming το χω αφησει το αθλημα χρονια,για πειτε παιχνιδια που θα μπορουσε να τρεξει ανετα ο επεξεργαστης του...
Αν τα 'χεις να τα δωσεις τα 100 ευρω δωστα. Θα αντιμετωπισεις τα προαναφερθεντα προβληματα ηχου. Στην αναπαραγωγη τους απολυτως καμια. Αλλα ειναι πεταμενα λεφτα αν κατεβαζεις Bluray, διοτι τα παιζει ωραιοτατα απο σκληρο δισκο και κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερτιμημενα για την ωρα.

Για games δεν εχω δοκιμασει διοτι εχω εγκαταλειψει κι εγω το σπορ.

Αν τα 'χεις να τα δωσεις τα 100 ευρω δωστα. Θα αντιμετωπισεις τα προαναφερθεντα προβληματα ηχου. Στην αναπαραγωγη τους απολυτως καμια. Αλλα ειναι πεταμενα λεφτα αν κατεβαζεις Bluray, διοτι τα παιζει ωραιοτατα απο σκληρο δισκο και κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερτιμημενα για την ωρα.

Για games δεν εχω δοκιμασει διοτι εχω εγκαταλειψει κι εγω το σπορ.
κανουμε και κανα λαθος...ανθρωποι ειμαστε...