dimitris__
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: ASROCK ION 330

Εύρηκα λιγότερο, κυρίως ΗΔβιτς (οργ).αν προτιμάς Εύρηκα, δεν θα βρεις...

Εύρηκα λιγότερο, κυρίως ΗΔβιτς (οργ).αν προτιμάς Εύρηκα, δεν θα βρεις...
5% δεν έχω δει, έχω δει 12% με E5200 και ΗD4350. Οταν το στηνα εγώ το δικό μου, η nvidia δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα fanless κάρτες.
Πανευκολα. Εγω θα επαιρνα αυτες λογω timings.οι μνημες αλλαζονται ευκολα?
ποιες απο αυτες θα μου κανουν?http://www.plaisio.gr/Computers/Har...ORY_SPEED=800 MHz)/with(MEMORY_SIZE=4 GB).htm
βγαζει αλλα οχι στα full bluray (DTS-HD, True HD), αυτα τα φορματ απο οπτικη.αλλη ερωτηση:απο hdmi βγαζει ηχο ή τσου?
Εχμ καπως ετσι...αλλα ουτε και απο το HDMI του δεν περναει..Εχμ.. Θέλεις να πεις ότι σίγουρα όχι από οπτική..
One thing that should be noted is that the ION 330-BD doesn't support HD audio pass-through for Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio, only regular DVD audio such as Dolby Digital 5.1 and others that use 640kbit rate audio. It will still playback these audio tracks on your Blu-ray discs, but compressed down. If you are an audiophile this will likely end up annoying you, but if you aren't, you probably won't even notice.ηχο πως βγαζω λοιπον??
Αν τα 'χεις να τα δωσεις τα 100 ευρω δωστα. Θα αντιμετωπισεις τα προαναφερθεντα προβληματα ηχου. Στην αναπαραγωγη τους απολυτως καμια. Αλλα ειναι πεταμενα λεφτα αν κατεβαζεις Bluray, διοτι τα παιζει ωραιοτατα απο σκληρο δισκο και κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερτιμημενα για την ωρα.Ερωτησεις των ερωτησεων...Το μηχανηματακι αξιζει να του δωσεις τα 100ε παραπανω για να παιζει blueray?
Επισης θα τα παιζει κανονικα τα blueHTEHETH63
-ray οπως το ps3?Τι πιθανα προβληματα θα αντιμετωπισω?
Κ επειδη απο gaming το χω αφησει το αθλημα χρονια,για πειτε παιχνιδια που θα μπορουσε να τρεξει ανετα ο επεξεργαστης του...
κανουμε και κανα λαθος...ανθρωποι ειμαστε...Αν τα 'χεις να τα δωσεις τα 100 ευρω δωστα. Θα αντιμετωπισεις τα προαναφερθεντα προβληματα ηχου. Στην αναπαραγωγη τους απολυτως καμια. Αλλα ειναι πεταμενα λεφτα αν κατεβαζεις Bluray, διοτι τα παιζει ωραιοτατα απο σκληρο δισκο και κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερτιμημενα για την ωρα.
Για games δεν εχω δοκιμασει διοτι εχω εγκαταλειψει κι εγω το σπορ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.