Assasins Creed

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Assasins Creed

Εννοείται ebay.

Μετά το ebay το χάος....
Για καινύργια μπορείς να αγοράσεις και από το games-asia.com πχ με σχεδόν ίδιες τιμές σε σχέση με ebay... έχει και pay-pal επίσης.
πχ το AssasinsCreed το στέλνουν με 46 ευρώ και είναι πολύ γρήγοροι... 6 με 9 μέρες.
http://www.games-asia.com/assassinscreed-p-2033.html?currency=EUR

Σημερα παρελαβα και εγω το παιχνιδι για PS3.Εφτασα μεχρι το σημειο που μετα την αποτυχημενη πρωτη αποστολη πρεπει να επιστρεψω στο αρχηγειο να αναφερω.Ειμαι στα ανηφορικα σοκακια που οδηγουν στο καστρο και μιας και λετε οτι ειναι επαναλαμβανομενο το gameplay θα κατσω εκει να κοβω βολτες και να θαυμαζω τον απιστευτο κοσμο του τις επομενες 2 με 3 εβδομαδες.Πραγματικο εργο τεχνης και μονο αυτο για μενα το κανει να αξιζει τα λεφτα του μεχρι δεκαρας.Αν και σε καποιο review διαβασα οτι το πρωτο πραγματικο σοκ με τα γραφικα του ερχεται οταν φτασετε στις πυλες της Δαμασκου.Ιδωμεν.Α και να μην ξεχασω.Σουπερ ευκολος χειρισμος.Τωρα ολοι μπορουν να κανουν τρομερα πραγματα και οχι μονο αυτοι που καταφερναν να θυμουνται τα αμετρητα και πολυ δυσκολα COMBOS.

:grinning-smiley-043

Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα....Δαμασκός, Ιερουσαλήμ κλπ κλπ

Οντως πολύ εύκολος χειρισμός χωρίς να μπουρδουκλώνεις τα δάκτυλά σου. Ειδικά το σκαρφάλωμα και το πήδημα από στέγη σε στέγη όπου 9 στις 10 φορές θα βρεις από κάπου να κρατηθείς, είναι όλα τα λεφτά και όχι με το παραμικρό που άφηνες το κουμπί και έπεφτε κάτω στο prince of persia στο pc.

Είναι νωρίς ακόμα για να καταλάβεις το επανλαμβανόμενο gameplay που λέμε. Στις 10+ ώρες θα συμφωνήσεις. Δεν ενοχλεί ιδιαίτερα, διότι το τοπίο και το πως θα "καθαρίσεις" κάποιον κάθε φορά αλλάζει. Παραμένει ίδιο, το στυλ των οδηγιών που σου δίνουν, τό ότι πρέπει να σκαρφαλώσεις σε ψηλά κτήρια και ότι θα πρέπει να κρυφακούσεις συνομιλίες και να κλέψεις σε στυλ πορτοφολά κάποια γράμματα.

Παιδια το παιχνιδι πρεπει να τα σπαει ετσι?
Θελω να το παρω και εγω.Ξερετε που μπορω να το βρω φθινοτερα?

Μολις ανοιγει η σελιδα εχει 3 ενα για xbox και 2 για PS3 ayta ta 2....

Τα υπολοιπα απο κατω τι ειναι? Τι διαφορες μπορεινα εχουν?

Μολις ανοιγει η σελιδα εχει 3 ενα για xbox και 2 για PS3 ayta ta 2....

Τα υπολοιπα απο κατω τι ειναι? Τι διαφορες μπορεινα εχουν?

Δεν ειμαι αθηνα ....δεν υπαρχει πλαισιο εδω....

Αυτά τα πρώτα είναι κατηγορίες (έκδοση για xbox360, έκδοση για PS3 και limited edition για PS3) και έχουν τιμές δίπλα από πόσο μέχρι πόσο μπορείς να τα βρεις.

Τα άλλα από κάτω είναι οι απευθείας δημοπρασίες για αγορά.

Απο εδω αν το παραγγειλω ποσο καιρο κανει να ερθει? http://www.games-asia.com/shopping_c...p/currency/EUR
Συνήθως 6 με 9 μέρες... κάποιοι λένε ότι τους έχει έρθει και σε 5 αλλά μην αποκλείεις και καθυστέρηση, κυρίως αν το πάρεις σε λίγο καιρό που αρχίζουν οι γιορτές.

Μου εξηγεί κανείς γιατι έχει βγει για όλες τις κονσόλες και για pc είναι ΤΒΑ??? Στο amazon λέει για 25 Ιαν. Μέχρε τότε θα το έχει τερματίσει ο Τάσος :bigcry:

Για κάποιον που έχει και PS3 και 360, σε ποια κονσόλα αξίζει περισσότερο το παιχνίδι σαν γραφικά και Gameplay????

Y.Γ. Δεν είμαι εγώ αυτός, αλλά ένας φίλος μου....ΑΥΤΟ μας έλειπε!:flipout: