Assasins Creed

Αν θυμάμαι καλά μόνο αυτό είχαν τελευταία, παρότι πιο παλιά μπορούσες και με κάρτα.
Πάντως είναι μια χαρά το pay-pal ... μπορείς να βάλεις ότι κάρτα θες εκεί για να πάρει λεφτά.
(ή ακόμα και να στείλεις από e-banking αν δεν κάνω λάθος.)

Θελω να πααγγειλω το παιχνιδι απο το games-asia .Αλλα το εχει μονο στο παιχνιδι USA δε πιστευω να εχουμε καποιο προβλημα ....
Ποια η διαφορα αναμεσα στο Assassin's Creed Limited Edition PS3 και στο Assassin's Creed το απλο?

Αν βγουν add-on για το game ίσως πρέπει να τα αγοράσεις από το us-store...

Εδώ τι λέει η ign για το limited.
This rare Limited Edition package features a number of bonus materials for fans of the game. Packed inside a special tin box, the Limited Edition features a figurine of lead hero Altair, a set of Penny Arcade comics, a Mini-strategy guide, Assassin-themed short films, and additional Assassin's Creed videos (including: making-of, trailers, developer diaries, interviews, etc.)
http://ps3.ign.com/objects/908/908107.html

Να ρωτησω και κατι αλλο οταν δημιουργω λογαριασμο στο playpal πληρωνω κατι η οταν χρησιμοποιω το playpal για να πληρωσω κρατανε καποια προμιθεια?

Για το άνοιγμα λογ/σμού πληρώνεις εφάπαξ 1.5 δολλάριο....γελοίο ποσό.

Από και πέρα πληρώνει προμήθεια στο paypal ΜΟΝΟ ο πωλητής. Ο αγοραστής τίποτα.

Μπορεί τώρα να μου πει κανά τρόπο κανένας να μην με σκίζουν στον τελευταίο που έχω πάει να σκοτώσω και μου την πέφτουν δέκα-δέκα οι στρατιώτες;

Η καλύτερη στρατηγική είναι να χρησιμοποιείς σωστά counter attack. Αν το κάνεις καλά θα σου φανεί πανεύκολο.

Παιδες το πηρα και εγω !
Υπαρχουν καπου πληροφοριες για το πως παιζετε και τπτ τρικ ?

Απάντηση: Re: Assasins Creed

Η καλύτερη στρατηγική είναι να χρησιμοποιείς σωστά counter attack. Αν το κάνεις καλά θα σου φανεί πανεύκολο.

Αυτό διάβασα κι εγώ σε ένα walkthrough. Και πως κάνεις counter attack? Εγώ συνέχεια το Χ πατάω και ότι κάνει....

μπορει καποιος γνωστης να γραψει δυο λογια για τον πως παιζετε το παιχνιδι τι να προσεχουνμε κανενα τρικ αν υπαρχει?

Re: Απάντηση: Re: Assasins Creed

Αυτό διάβασα κι εγώ σε ένα walkthrough. Και πως κάνεις counter attack? Εγώ συνέχεια το Χ πατάω και ότι κάνει....

Όταν πάει να σου κάνει επίθεση ο αντίπαλος πατάς R1 με X.αν το συγχρονίσεις σωστά θα δείς ότι το παιχνίδι θα γίνει αρκετά πιο εύκολο.

Last edited:
Για καλό κ για κακό πάντως να ελέγχεις αν το παιχνίδι που θες είναι region-free. Αν κ μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάποιο που να είναι 'κλειδωμένο'...

Απάντηση: Re: Assasins Creed

μπορει καποιος γνωστης να γραψει δυο λογια για τον πως παιζετε το παιχνιδι τι να προσεχουνμε κανενα τρικ αν υπαρχει?

Σου αναθέτουν αποστολή να σκοτώσεις εννέα άτομα.

Και στα εννέα γίνεται το ίδιο σκηνικό:
1) Πας στο αρχηγείο που έχει κάθε πολή και παίρνεις οδηγίες.
2) Ανεβαίνεις σε 2-3 towers για να δεις την πόλη από χηλά, για να σου ανοίξουν και άλλα events όπως τα σημεία που βρίσκονται οι πληφοριοδότες μέσα στην πόλη, και αυτοί από τους οποίους θα πρέπει να κλέψεις (σε στυλ πορτοφολά) το κρυφό γράμμα με τις πληροφορίες.
3) Πρέπει να συμπληρώσεις τουλάχιστον 3 από τα 6 investigations για να σου δώσει το αρχηγείο περαιτέρω πληροφορίες για το σημείο που βρίσκεται αυτός που πρέπει να σκοτώσεις.
4) Αφού τον σκοτώσεις, γυρνάς στην βάση σου και reportάρεις ότι εξετέλεσες την αποστολή και σου δίνει καινούργια.

Ολο αυτό γίνεται εννιά φορές. Γι αυτό λέμε ότι υπάρχει επανάληψη του gameplay. Αλλά όλο το στήσιμο του παιχνιδιού σε κρατάει κολλημένο.

Σύμφωνα με το αυτό :
http://www.ps3fanboy.com/2007/12/10/assassins-creed-finally-gets-patched/

βγήκε για το ps3 patch που διορθώνει ότι περίεργα μπορεί να συναντήσατε...

12-10-07_1400.jpg

Re: Απάντηση: Assasins Creed

Για καλό κ για κακό πάντως να ελέγχεις αν το παιχνίδι που θες είναι region-free. Αν κ μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάποιο που να είναι 'κλειδωμένο'...

Βασικά Μιχάλη μερικά παιχνίδια στο κουτί τους δείχνουν ότι είναι κλειδωμένα στο region αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και ούτε θα υπάρξει...
Πάρε σαν παράδειγμα το Pro Evolution.

Το αγορασα προχθες το παιχνιδι και μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος.μπορει καποιος να βοηθησει γιατι εχω κολλησει εκει που ειναι ενα πηγαδι και λεει να κλειδωσω το στοχο και να πεταξω κατι αλλα δε μπορω να το προχωρησω.και το κακο ειναι οτι δεν εχω και οπλα εκτος απο το να πολεμησω με τα χερια.Ευχαριστω.