Assasins Creed

Παιδιά Καλή χρονιά σε όλους.

Μόλις γύρισα από Γερμανό (Θεσνίκη).
Περίμενα να το πληρώσω 69 έκδοση (PS3) & μου είπαν ότι κοστίζει 64 , επειδή έπεσε η τιμή του.
Το πήρα. :twoguns: Όποιος ενδιαφέρεται ...:smash:

δεν τα πετανε αυτα ετσι,link εδω και τωρα!!:2thumb22sup:
για XBOX ειναι η ιδια τιμη?

δεν τα πετανε αυτα ετσι,link εδω και τωρα!!:2thumb22sup:
για XBOX ειναι η ιδια τιμη?

Σόρρι Φίλε, μόλις γύρισα.

Τυχαία πέρσα Γερμανός (Λαγκαδά 1 Βερδάρης Θεσ/νίκης) 64 €.

Αλλά πρόσεξα ότι ήταν τελευταίο από αυτό τον τίτλο (PS3).

Πόσταρα γιατί μου έδωσαν την εντύπωση ότι ήταν η ίδια τιμή σε όλα τα καταστήματα Γρεμανός. :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Assasins Creed

Ερώτηση για όσους το τελείωσαν:

Στο τέλος απλά γίνεται η κουβέντα στο ιατρείο , φεύγει ο γιατρός με την βοηθό του και έτσι τελειώνει χύμα;

Κουράστηκαν τόσο για να κρύψουν τις σημαίες και τους Templars, θες και τέλος της προκοπής;
Από τα 2007 GOTY Awards του Gamespot.com:

Attachments

• 2008-01-05_225623.jpg
    2008-01-05_225623.jpg
    65.8 KB · Views: 34
ενα-ενα μου το ανεβαζεις το ευρω:flipout:

ποσο αξιοπιστο ειναι να πληρωσεις -χωρις- paypal δηλ με visa π.χ?
γιατι βλεπω αυτο στα 17 που τελειωνει σε 12ωρες και δεν εχω paypal.

υ.γεχω μια στραβομαρα ωρες-ωρες:2thumb22sup:

Ειναι προτιμοτερο το paypal, γιατί, αφενός μεν ΔΕΝ δινεις τα στοιχεια της καρτας σου στον πωλητη, μιας και την συναλλαγη την κανει το paypal, και ΜΟΝΟ αυτο ξερει το νουμερο της καρτας, και αφετερου, ΑΝ κατι ΔΕΝ παει καλα και δεν σου στειλει το παιχνιδι, το paypal θα σου επιστρεψει και παλι τα χρηματα, μετα απο καποιο ευλογο χρονικο διαστημα...

Εφοσον έχεις ΗΔΗ πιστωτική κάρτα, ΔΕΝ ειναι τιποτα να μπεις στο paypal και να φτιαξεις εναν νεο λογαριασμο και να εισαγεις εκει τα στοιχεια της καρτας σου! :antlers:

Απάντηση: Re: Assasins Creed

Εφοσον έχεις ΗΔΗ πιστωτική κάρτα, ΔΕΝ ειναι τιποτα να μπεις στο paypal και να φτιαξεις εναν νεο λογαριασμο και να εισαγεις εκει τα στοιχεια της καρτας σου! :antlers:

ok
ελεγα να παω στην eurobank για να βγαλω μια paypal καλυτερα.

τελικα της eurobank δεν ειναι βεβαια paypal ειναι pre-paid.

Last edited:
Ωπα!
Καπου μου τα μπερδεψες.... :2thumb22sup:

Το paypal ΔΕΝ εχει καμια σχεση με την πιστωτική καρτα που εχεις, και ΔΕΝ το φτιαχνεις στην τραπεζα.... Μπαινεις στο site του paypal και το κανεις μονος σου....

Εγω για παραδειγμα, εχω μια προπληρωμενη (prepaid) καρτα Atica Visa Giftcard, και την εχω συνδεσει με το λογαριασμο μου στο paypal...
Οταν θελω να κανω μια αγορά, βαζω πρωτα μεσα στην καρτα μου το ποσο που θελω, και ΜΕΤΑ μεσω paypal (και χωρίς να γνωστοποιησω τα στοιχεια της καρτας μου στον πωλητή) κάνω την αγορά....

Το paypal για να καταλαβεις, ειναι ενας μεσαζοντας που αναλαμβανει να τραβηξει τα χρηματα απο την καρτα που του εχεις δηλωσει, και να τα μεταφερει στο λογαριασμο του πωλητή, ΧΩΡΙΣ αυτός να έρθει σε αμεση επαφή με τα στοιχεια της καρτας σου.... :music-smiley-005:

καπου ειχε αναφερθει αυτο με την eurobank και με μπερδεψε.:damnyou:
τους πηρα τηλεφωνο και μου το ξεκαθαρισαν.
νομιζω αυτο που κανεις ειναι το καλυτερο απο θεμα ασφαλειας.

οκ, Διονύση γκρατσια:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Assasins Creed

Σου αναθέτουν αποστολή να σκοτώσεις εννέα άτομα.

Και στα εννέα γίνεται το ίδιο σκηνικό:
1) Πας στο αρχηγείο που έχει κάθε πολή και παίρνεις οδηγίες.
2) Ανεβαίνεις σε 2-3 towers για να δεις την πόλη από χηλά, για να σου ανοίξουν και άλλα events όπως τα σημεία που βρίσκονται οι πληφοριοδότες μέσα στην πόλη, και αυτοί από τους οποίους θα πρέπει να κλέψεις (σε στυλ πορτοφολά) το κρυφό γράμμα με τις πληροφορίες.
3) Πρέπει να συμπληρώσεις τουλάχιστον 3 από τα 6 investigations για να σου δώσει το αρχηγείο περαιτέρω πληροφορίες για το σημείο που βρίσκεται αυτός που πρέπει να σκοτώσεις.
4) Αφού τον σκοτώσεις, γυρνάς στην βάση σου και reportάρεις ότι εξετέλεσες την αποστολή και σου δίνει καινούργια.

Ολο αυτό γίνεται εννιά φορές. Γι αυτό λέμε ότι υπάρχει επανάληψη του gameplay. Αλλά όλο το στήσιμο του παιχνιδιού σε κρατάει κολλημένο.
καλημερα,εχω σκοτωσει 3 αρχηγους,ειμαι στην πολη ακρη ανεβηκα σ ολουσ τους πυργους,εσωσα ολους τους πολιτες, ομως δε μου βγαζει τα investigations!! εμφανιζει τη μιση πολη μπλε ,εκτος μνημης λεει!ξαναπαω στο γραφειο assasin τιποτα!τι κανω;
αν καποιος ξερει ας βοηθησει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Assasins Creed

καλημερα,εχω σκοτωσει 3 αρχηγους,ειμαι στην πολη ακρη ανεβηκα σ ολουσ τους πυργους,εσωσα ολους τους πολιτες, ομως δε μου βγαζει τα investigations!! εμφανιζει τη μιση πολη μπλε ,εκτος μνημης λεει!ξαναπαω στο γραφειο assasin τιποτα!τι κανω;
αν καποιος ξερει ας βοηθησει!

Γεια χαρά.
Στο αρχηγείο σου μιλάει ο τύπος για τι πρέπει να κάνεις.. :ears:

Μιά λύση είναι όταν πατάς το <Map> σου βγάζει πάνω δεξιά με γράμματα τι αποστολή πρέπει να κάνεις, και στα σχήματα λογικά θα αναβοσβήνει σε ποιό πόστο πρέπει να πας. :ernaehrung004: