Assetto Corsa (PC racing game)

Θα ήθελα να το δω αυτό με το oculus rift!!!

Ferrari 458 GT2 Interior Video:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Να κι' ένα "διαστημόπλοιο"

Πωπωωωωωω... χάλια είναι το παιγνίδι... όταν το παραλάβεις και το διαπιστώσεις από μόνος σου , πέταξέ το στα σκουπίδια, απλά ειδοποίησε πότε θα το κάνεις....:flipout:

Και η Mercedes "στο παιχνίδι" επίσημα! Δεν είναι ακόμη γνωστά τα μοντέλα με τα οποία θα πάρει μέρος. Προς το παρόν ακούγονται τα Sauber C9 prototype και W196 Formula One

969931_688176097875378_234327341_n.jpg

Σαββατοκύριακο θα έχω (μάλλον) και εγώ την πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι (AC Technology Preview) μιας και ήρθε το νέο μου PC αλλά και... η νέα μου Fanatec (περισσότερα από Δευτέρα).

Last edited:
Σύντομα (Σεπτέμβριο) θα είναι δυνατή η προπαραγγελία του AC (μέσω της Steam - μάλλον). Θα περιλαμβάνει και δωρεάν το DLC πακέτο με την Spa Francorchamps συν κάποια μοντέλα αυτοκινήτων που δεν θα υπάρχουν στην αρχική έκδοση. Το DLC όμως θα σταλεί 6-8 εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού.

Περισσότερα εδώ

Αποκαλύφτηκε και η 5η Ferrari η F312T.

8or3.jpg

Το μονοθέσιο της Ferrari κέρδισε το 1975 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με οδηγούς τους θρυλικούς Niki Lauda και Clay Regazzoni.
Επαναφορά της δόξας αυτού του αυτοκινήτου, μας έρχεται και από τον κινηματογράφο στην ταινία "RUSH", σκηνοθετημένη από τον Ron Howard, που βγαίνει σύντομα στις αίθουσες και περιγράφει τη "κόντρα" του Niki Lauda με έναν άλλο θρυλικό οδηγό F1 της εποχής εκείνης (1970), τον James Hunt!

Περισσότερες φωτό του εικονικού αυτοκινήτου στη σελίδα Facebook της AC.

Φαίνεται η Kunos δεν άντεξε άλλο την γρίνια των φαν του Assetto Corsa και αποφάσισε να αλλάξει πολιτική λανσάροντας "Soon™" σύντομα δηλ. (όπως συνηθίζουν να λένε) μια beta έκδοση για να ικανοποιήσουν τους ανυπόμονους (σαν και μένα:tongue:) και έτσι να έχουν και την άνεση να τελειώσουν το παιχνίδι με την ησυχία τους...

Ποιο συγκεκριμένα όποιος σκάσει τώρα (soon είπαμε) 35 βρουλάκια θα έχει πρόσβαση σε μια beta έκδοση του παιχνιδιού, τα updates και το full παιχνίδι, όταν αυτό ολοκληρωθεί, με 22% έκπτωση ουσιαστικά. Το beta θα περιλαμβάνει μόνο 11 αυτοκίνητα (8 κατηγορίες) από τα 35 των 11 κατηγοριών, αυτοκίνητα. Επίσης να πω ότι ξεκινάμε χωρίς A.I. και multiplayer. Τα υπόλοιπα διαδοχικά στα updates που απ' ότι κατάλαβα θα έρχονται κάθε δυο βδομάδες.

Διαβάστε το πρωτότυπο στα Αγγλικά
Assetto Corsa will be available on Steam Early Access very, very soon. The game will cost 34,99 Eur (allowing to save 22% of the retail price!) and will give you access to the beta version, including its updates, plus the final version.

The latest news is that we have decided to include the Spa-Francorchamps track and three additional GT cars (Mercedes-Benz SLS AMG, Mercedes-Benz SLS GT3 and Lotus Evora GTC) in the main build of the game, to offer to you the best selection of cars and tracks that we are able to deliver, without any additional cost. We hope you appreciate it.

Thanks to this addition, Assetto Corsa will include in total 35 cars, 16 vehicle classes, 11 circuits and 3 additional scenarios. Other extra contents will be added in 2014, in order to guarantee a long-life to this simulation.

The first build of Assetto Corsa includes the main structure of the game and 8 classes of cars for a total number of 11 vehicles, with the aim to guarantee just from the beginning the chance to enjoy the dynamic model of the game racing with different kind of vehicles.

As part of the early access program, an update with new cars, tracks and features will be available every two weeks, adding new contents and improving the existing ones. All the vehicles and tracks will be released in a level of
completion close to the final one, with the aim to deliver, starting by the first version, an enjoyable and satisfying simulation, featuring cars and tracks reproduced at their best, with the exception of unknown minor bugs that will be fixed and polished in time for Assetto Corsa 1.0.

During the whole process, the AI, Multiplayer and damage model features will be progressively added in the scheduled time, in order to close in short time the final release, that will include the career mode and other exclusive contents.

Gentlemen, start your modems!

Τώρα τι να πω... ας μην γκρινιάξω, η "καλή" πλευρά του νομίσματος λέει: "Κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι"

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Assetto Corsa (PC racing game)

Αυτό είναι το τελικό game ή η έκδοση beta;

Ουσιαστικά είναι μια προ-έκδοση του παιχνιδιού για τους ανυπόμονους καθώς το ολοκληρωμένο παιχνίδι θα αργήσει ακόμα.

Αν διαβάσεις όμως το προηγούμενο ποστ, τα γράφω όλα αναλυτικά -bye-

ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρηηηηηηηηη!!! Να φτιάξουμε το καθισματάκι επειγόντως!!! Το βράδυ θα κατέβω Συγγρού, και αύριο έχω κλείσει ραντεβού για να δώσω το νεφρό μου!!!

:SFGSFGSF::worshippy:

Ωραίος @racer!

Ένα μικρό preview από εμένα:

Το κακό είναι ότι είναι τόσο διαφορετικό από το GT που παθαίνω σύγχυση όταν περνάω από το ένα στο άλλο... και δεν μπορώ ακόμα με βεβαιότητα να εκφραστώ.

Κατά τ' άλλα αν εξαιρέσουμε τα κατ' εμέ μέτρια γραφικά η οδήγηση είναι τόσο εθιστική που χάνεις την αίσθηση του χρόνου!

Αυτό που με εντυπωσίασε κυρίως είναι το πόσο διαφορετικά συμπεριφέρονται τα 11 αυτοκίνητα μεταξύ τους - όπως άλλωστε θα έπρεπε και να είναι. Σαν να έπαιζα 11 διαφορετικά παιχνίδια...

Η οδήγηση (αφού περάσει κάποιο χρονικό διάστημα και αποτοξινωθώ πρώτα από το GT) μέσω των physics και FFB δίνει μια απόλυτα φυσική αίσθηση. Τι εννοώ: δεν ένοιωσα ούτε μια φορά το "γιατί το έπαθα αυτό τώρα" ούτε το γνωστό οδήγημα στον πάγο (GT με street tyres). Τα αυτοκίνητα υπερστρέφουν - υποστρέφουν και γλιστράν επίσης και εδώ αλλά το κάνουν όταν εσύ το προκαλέσεις και το αισθάνεσαι αυτό ότι θα συμβεί γιατί τα όρια όρια πρόσφυσης είναι ποιο ορατά.

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η ελλιπής αίσθηση πληροφόρησης FFB (πολύ ουδέτερη-αδρανή) στις ευθείες και ιδίως πάνω στα kerbs και το γεγονός ότι άμα το "χάσω" το αμάξι δεν το ξαναφέρνω (προς το παρόν) με τίποτα μέσα στην πίστα :bang: Ίσως να φταιν και οι ρυθμίσεις του τιμονιού μου (επιφυλάσσομαι).

Δείτε και ένα εύθυμο review που μου άρεσε πολύ:

Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

Άρη με τι ρυθμίσεις τιμονιού παίζεις;

Έχω το CSW της Fanatec το οποίο έχει ένα κάρο ρυθμίσεις, έχω χάσει το μπούσουλα. Μάλλον θα πρέπει να τα φέρω όλα πάλι στο default και να ξαναρχίσω τις ρυθμίσεις.

Πάντως ακούω ότι έγινε κι' όλας το τρίτο update και ότι έχουν βελτιωθεί σήμερα πολλά πράγματα.

Σήμερα τρέχουμε στο GT5 και δεν θα βρω χρόνο, αλλά από αύριο θα αρχίσουν πάλι οι δοκιμές!

Re: Απάντηση: Assetto Corsa (PC racing game)

Με ΠΣΣΣΣΨήνεται …

Πρέπει να δοκιμάσω, αλλά με την παλιά MS τιμονιέρα μου δε κρατάω μεγάλο καλάθι, ούτε με το χειριστήριο καναπέ.

Αλλά σε PC το WRC είναι πάλι απαράδεκτο, το Grid 2 , το μοναδικό αξιοπρεπές από γραφικά αλλά κάτω από τη βάση και πάλι σαν ραλι…
Τουλάχιστο τα codemasters είναι της ξάπλας και του καναπέ και παίζουν σε μικρών αποτίσεων HTPC

Με το Corsa φοβάμαι ότι θα ψάχνω για τιμονιέρα :p