Aφηστε μας να αγιασουμε ρε σαταναδες! :twoguns:
Ειδα και την αδυναμια μου, την BMW E92 M3 , στο video του racer και με αποτελειωσατε.
Αρη , θα πρεπει να σου ´ρθω καποια στιγμη να δοκιμασω cockpit, τιμονιερα και Αsseto. O συνδιασμος πρεπει να ειναι απολαυστικος!:worshippy:
Aφηστε μας να αγιασουμε ρε σαταναδες! :twoguns:
Ειδα και την αδυναμια μου, την BMW E92 M3 , στο video του racer και με αποτελειωσατε.
Αρη , θα πρεπει να σου ´ρθω καποια στιγμη να δοκιμασω cockpit, τιμονιερα και Αsseto. O συνδιασμος πρεπει να ειναι απολαυστικος!:worshippy:
Άντε, κανονίστε να μαζευτούμε για να ... παίξω. :HTEHETH63:
Και αν δεν στήσουμε αντίσκηνο στον κήπο του Άρη, εμένα να μην με λένε Γιώργο...
Τι G ….
Άστα να πάνε βρήκαν το δικό μου G spot…
Συνεχίζω με εντυπώσεις …
... και πρέπει να δοκιμάσω και σε άλλη τιμονιέρα για να έχω καλύτερη άποψη καθώς κάποια κερμπ μου φαίνεται ότι δεν δίνουν το bump-feedback που πρέπει...
Χθές έκανα άλλη μια προσπάθια και είμαι στο 1:34, χεχε οπότε επόμενος στόχος το κάτω απο 1:30 ... !!!!
Δεν πτοούμαι παλιόπαιδα!! Έχω να παίξω κανά πεντάρι χρόνια (πλην μερικών γύρων με το GT5 ενός φίλου...) και είμαι μ' ένα Logitech χειριστήριο!! Δυστυχώς, δεν μου δέχεται τα βελάκια για τιμόνι και αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω τα λεβιεδάκια. Το 1.45'' μάλλον φυσιολογικό μου ακούγεται αφού δεν έχω καθόλου καλή αίσθηση του αυτοκινήτου. Το μόνο που έκανα ήταν να πειράξω λίγο το τιμόνι διότι σε κάθε διόρθωση παντρευόμουν τις μπάρες και τα χώματα...:Banane0:
Χθές έκανα άλλη μια προσπάθεια και είμαι στο 1:34, χεχε οπότε επόμενος στόχος το κάτω απο 1:30 ... !!!!
Έλα!!! και έκανα και εγώ 1:33:xxx χτες το βράδυ και δεν ήξερα πως να στο πω για να μη σε στεναχωρήσω...:beee: Αλλά απ' ότι βλέπω ο ανταγωνισμός ανεβάζει ευχάριστα τον πήχη.
Στην πραγματικότητα σου βγάζω το καπέλο - λόγο τιμονιέρας:aktion033: (μιλάμε πάντα για το πακέτο: ιστορική Monza και Lotus)
Δεν πτοούμαι παλιόπαιδα!! Έχω να παίξω κανά πεντάρι χρόνια (πλην μερικών γύρων με το GT5 ενός φίλου...) και είμαι μ' ένα Logitech χειριστήριο!! Δυστυχώς, δεν μου δέχεται τα βελάκια για τιμόνι και αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω τα λεβιεδάκια. Το 1.45'' μάλλον φυσιολογικό μου ακούγεται αφού δεν έχω καθόλου καλή αίσθηση του αυτοκινήτου. Το μόνο που έκανα ήταν να πειράξω λίγο το τιμόνι διότι σε κάθε διόρθωση παντρευόμουν τις μπάρες και τα χώματα...:Banane0:
Δε μπορώ να ποσοτικοποιήσω τι διαφορά μπορεί να κάνει στους γύρους μια καλή τιμονιέρα, πρέπει να δοκιμάσω
Αν μένεις Αθήνα (Βόρεια προάστια - ακόμα καλύτερα) το κανονίζουμε να δοκιμάσεις τη δικιά μου:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.