Assetto Corsa (PC racing game)

1978698_10201901921303633_1699429837_n.jpg

Ααααααααα.... Τώρα κατάλαβα γιατί προχωράει ο τίτλος με αυτούς τους ρυθμούς ...

Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

1978698_10201901921303633_1699429837_n.jpg

Ααααααααα.... Τώρα κατάλαβα γιατί προχωράει ο τίτλος με αυτούς τους ρυθμούς ...

Xaxa:flipout: πολύ παλιά, που την ξέθαψες?:2thumb22sup:

Πολύ καλό το "παιχνίδι" ακόμα και για μένα που δεν είμαι του είδους. Το αγόρασα στην αρχή μόνο και μόνο επειδή διάβασα για Ελληνική συμμετοχή και μαρέσει να βοηθάω όσο μπορώ...τώρα όμως με βλέπω οτι κολάω σιγά σιγά. Ποιά είναι η "μίνιμουμ" τιμονιέρα για να το χαρώ. Προτάσεις και με pm...αν δεν είναι σωστό εδω μέσα. Σίγουρα G27 κλπ είναι out of my league... Συνεχίστε την άψογη προσπάθεια !!

Πολύ καλό το "παιχνίδι" ακόμα και για μένα που δεν είμαι του είδους. Το αγόρασα στην αρχή μόνο και μόνο επειδή διάβασα για Ελληνική συμμετοχή και μαρέσει να βοηθάω όσο μπορώ...τώρα όμως με βλέπω οτι κολάω σιγά σιγά. Ποιά είναι η "μίνιμουμ" τιμονιέρα για να το χαρώ. Προτάσεις και με pm...αν δεν είναι σωστό εδω μέσα. Σίγουρα G27 κλπ είναι out of my league... Συνεχίστε την άψογη προσπάθεια !!

Δυστυχώς η Logitech DFGT είναι μονόδρομος. Και λέω δυστυχώς γιατί έχει ακριβήνει απαράδεκτα πολύ τα τελευταία 2 χρόνια. Είχα αγοράσει τη δικιά μου πριν το GT5, 90 και χτύπαγα το κεφάλι μου γιατί την είχα δει στο Πλαίσιο ή στο Mediamarkt κάπου στα 60 !!! Αν βρεις μεταχειρισμένη και μπορείς να ελέγξεις αν είναι εντάξει παρ' την.

Re: Απάντηση: Assetto Corsa (PC racing game)

Έρχεται!!! το πολυαναμενόμενο MultiPlayer - όχι αύριο, την καθιερωμένη για updates μέρα, εξαιτίας της εθνικής γιορτής της Ιταλίας για την "απελευθέρωση από τον φασισμό":speechless-smiley-0!!! αλλά - την επόμενη Παρασκευή 2 Μαΐου:

http://www.assettocorsa.net/one-week-delay-for-0-9/

Τι ωρα θα ειναι ο αγωνας παιδια..? :operator:

Δυστυχώς η Logitech DFGT είναι μονόδρομος. Και λέω δυστυχώς γιατί έχει ακριβήνει απαράδεκτα πολύ τα τελευταία 2 χρόνια. Είχα αγοράσει τη δικιά μου πριν το GT5, 90 και χτύπαγα το κεφάλι μου γιατί την είχα δει στο Πλαίσιο ή στο Mediamarkt κάπου στα 60 !!! Αν βρεις μεταχειρισμένη και μπορείς να ελέγξεις αν είναι εντάξει παρ' την.

Bλέπω οτι έχει μόνο γκάζι φρένο..ο συμπλέκτης δε χρειάζεται; Μη γελάτε..είπα είμαι ασχετόπουλος τελευταία φορά που είχα αγοράσει τιμονιέρα ήταν το 2001 για να παίζω colin mc rae...και φυσικά ήταν χωρίς ανάδραση. Θυμάμαι όσο και να την βίδωνα στο γραφείο τα πλαστικά "μπουλώνια" ήταν ό,τι να ναι..και κάτω τα πηδάλια τα κολούσα με ταινιά διπλής όψης..blue tack και άλλα χαζά..αλλά πάλι φεύγαν.Φοιτητής όμως...τι περίμενες..:BDBDG54:

Διάβασε και εδώ: Ζήτημα τιμονιέρας!!! αλλά για τα λεφτά που θες να διαθέσεις η DFGTείναι μονόδρομος. Όσων αφορά τις επιδώσεις δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, ακόμα και από τιμονιέρες 1000 ακριβότερες. Σε αίσθηση... παίρνεις αυτά που δίνεις.

Δεν έχει συμπλέκτη και ταχύτητες (μόνο σειριακό) και το ουσιαστικό της ελάττωμα είναι (εκτός του ότι είναι πολύ φασαρτζού) ότι αν θελήσεις να ασχοληθείς σοβαρότερα με το άθλημα θα ψάχνεις να την πουλήσεις για να πάρεις κάτι ακριβότερο:flipout: παρ' όλο που η νέα (ακριβότερη) δεν θα σου καλυτερέψει τους χρόνους.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι ακριβότερο θα σου φτιάξω μια λίστα :deal: αλλά καλύτερα να συνεχίσουμε τη κουβέντα στο παραπάνω νήμα.

Last edited:
:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Facebook Page AC:

Dear AC followers, we are encountering an unknown and unpredictable issue that causes random crashes with single-player race events, probably due to some additional implementations that single-player thread shares with the multiplayer build. We are working to identify the cause and to solve it, but we can't commit the new build within today. We apologise for this inconvenient, we'll keep you informed as soon as our development team will be able to make the new build available, hopefully within tomorrow.

Twitter: @KunosStefano
Sorry about that.So much work on multi and I broke the single player :( Need another round of test,we wont release today but later this week

Όσοι είστε σπίτι ξεκινήστε το download - Build 0.9 available now!

Assetto Corsa Early Access - Build 0.9 available now!

First of all, thank you for your patience and your kind support about the delay occured with the last release of Assetto Corsa 0.9.
The unexpected issue (a random black screen occured when playing single-player races) that caused the delay of the release on May 2nd, has been finally recognized and fixed.
Meanwhile, the guys involved with the multiplayer mode took advantage of this delay to improve the netcode and the communication with the servers, focusing on the core networking systems and stripping it from most of its advanced features.

Multiplayer mode is such a feature that needs massive tests that can't be brought to completion only by a private betatesting team. Now that the basic functions have been completed and are available for public testing, we are confident that our devteam will be able to monitor the online activities with the aim to fix unforeseen bugs and improve the online experience, as well adding all the big and small features that will make AC multiplayer a great online experience. Starting from the basics and improving step by step is part of the Early Access program.

For your consideration, please note that the multiplayer feature that will be released is still in ALPHA phase: using the support forum to report any issue you might encounter will help our devteam to improve the netcode and its related features.

Here's following the list of features and known issues:

Working Features:
- Booking system
- Pre-booked clients from server admins
- Password protected server for booking
- Password saving for different servers
- Multi class races
- Race weekend (practice,qualifying,race) with configurable duration and number of laps
- Select penalty system or not.
- Track cycling
- Loop mode
- Maximum client limit, determined by circuit pit boxes
- Clients may re-join at any session if booked.
- Dedicated server available.
- 10 public official servers

Known Issues - Please check and report unknown issues at our official support forumshttp://www.assettocorsa.net/forum
- Official server are set to 15 clients and we will gradually increase the clients number with testing. Dedicated server is not limited.
- Wheels remain always connected on the ground, even if cars flies, jumps of flips
- Steering wheels angles might be exaggerated, or inverted
- Extended characters in player names, are not supported yet
- Graphical active aero animations do not work on multiplayer clients yet
- Opponents skidmarks are not visible yet
- Opponents windshield are not visible in player’s mirrors yet
- Opponents suspension movements are vertical, wheels might compenetrate cars body on some occasions
- "Multiplayer options” option from the menu does not work yet (containing voting for skip session, restart servers, kick users, chats etc)
- Switching between sessions dirt on the car doesn’t disappear
- race session ends some seconds after the leader finishes the race

Άλλος ένας οπαδός του παιχνιδιού! Δεν είχα δει οτι υπήρχε ανάλογο θέμα!
Είμαι καινούριος σε αυτά τα παιχνίδια γιατί δεν είχα τιμονιέρα αλλά αγόρασα για το Ασσετο Κόρσα και δεν το μετάνιωσα!
Η φυσική ειναι εξαιρετική καθώς και τα γραφικά!

Άλλος ένας οπαδός του παιχνιδιού! Δεν είχα δει οτι υπήρχε ανάλογο θέμα!
Είμαι καινούριος σε αυτά τα παιχνίδια γιατί δεν είχα τιμονιέρα αλλά αγόρασα για το Ασσετο Κόρσα και δεν το μετάνιωσα!
Η φυσική ειναι εξαιρετική καθώς και τα γραφικά!

Καλώς ήρθες!

Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά να κάνουμε και κάνα πρωτάθλημα!

Σήμερα έτρεξα και τον πρώτο μου on line αγώνα, 10 γύροι στη Valelunga Club με Xbow και πόσο σημαδιακό... τερμάτισα πρώτος!:BDGBDGB53:

Γιώργο παράτα τον Καζουνάρι και έλα στους Ιταλιάνους, χάνεις...

Πάντως ακόμα επικρατεί ψιλοχάος στο MP, θα φτιάξει όμως σύντομα. Έχουν γίνει ήδη 5 ενημερώσεις μέσα σε λίγες ώρες.
Η δική μου εμπειρία ήταν σχεδόν άψογη αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο αγώνας ξεκίνησε ακαριαία - χωρίς προειδοποιητικά φώτα.

Re: Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

1ος; Α, εσύ είσαι καλός!
Λογικά θα σε έχω δει κάπου στο RSR live plugin με την ελληνική σημαία. Δεν πιστεύω να είσαι ο Άρης ο ίδιος; :guitarist:
Το καλό με το παιχνίδι είναι οτι τρέχει στο steam και μπορείς να τρέχεις μόνος σου και να κοντράρεις τους φίλους σου σε χρόνους.
Κάντε κανά hi-end γκρουπάκι να μαζευτούμε!

Re: Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

Γιώργο παράτα τον Καζουνάρι και έλα στους Ιταλιάνους, χάνεις...

Κάνε λίγο υπομονή να τελειώσει το πρωτάθλημα... όχι τίποτα άλλο ο Κώστας και εγώ αντιπροσωπεύουμε (καθόλου επάξια ομολογουμένως) το Avclub και δεν θέλουμε να μας κατηγορήσουν και σαν ριψασπίδες, έτσι δεν είναι; Μπορεί να τερματίσουμε τελευταίοι, αλλά θα τερματίσωμεν!

(έχω Fuji τη Δευτέρα.Τι προτέινεις - πέρα από προπόνηση...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

1ος; Α, εσύ είσαι καλός!
Λογικά θα σε έχω δει κάπου στο RSR live plugin με την ελληνική σημαία. Δεν πιστεύω να είσαι ο Άρης ο ίδιος; :guitarist:
Το καλό με το παιχνίδι είναι οτι τρέχει στο steam και μπορείς να τρέχεις μόνος σου και να κοντράρεις τους φίλους σου σε χρόνους.
Κάντε κανά hi-end γκρουπάκι να μαζευτούμε!

Mη ψαρώνετε, μέτριος οδηγός είμαι... Έτυχε να τρέχουμε μόνο 5 άτομα και να είναι όλοι ποιο αργοί από εμένα. Στο RSR (πρόσφατα το εγκατέστησα) βρίσκομαι συνήθως ανάμεσα στην 150 με 250 θέση. Θα σου στείλω πμ για να συνδεθούμε στο steam. Από τους πρώτους (τους εξωγήινους) συνήθως απέχω 5 με 7 δεύτερα:flipout:!!!

Χαχα, φυσικά και δεν είμαι ο Άρης (-totelis Vasilakos), σ' αυτήν την περίπτωση δεν θα είχα χρόνο να γράφω εδώ, τα παιδιά στο AC τρέχουν και δεν προλαβαίνουν...:shot:

Κάνε λίγο υπομονή να τελειώσει το πρωτάθλημα... όχι τίποτα άλλο ο Κώστας και εγώ αντιπροσωπεύουμε (καθόλου επάξια ομολογουμένως) το Avclub και δεν θέλουμε να μας κατηγορήσουν και σαν ριψασπίδες, έτσι δεν είναι; Μπορεί να τερματίσουμε τελευταίοι, αλλά θα τερματίσωμεν!

(έχω Fuji τη Δευτέρα.Τι προτέινεις - πέρα από προπόνηση...)

Μην βιάζεσαι, εξάλλου θα πάρει κάνα μήνα να στρώσει για τα καλά και το ΜP.

Ξέχασα εντελώς για το θέμα του λεβιέ ταχυτήτων, θα το βάλω μπρος, θύμισέ το μου ξανά αν δεις ότι αργώ...

Όσο για τους αγώνες το μυστικό είναι (σιγά το μυστικό) - προπόνηση - αγωνιστικές γραμμές - ηρεμία (ψυχραιμία)

Η Fuji έχει μια πολύ μεγάλη ευθεία οπότε καλά θα ήταν να φροντίσεις για μεγάλες τελικές, και μάθε καλά το ες-άκι στα μέσα της πίστας.

Έλα Γιώργο (όχι Αλέκο:flipout:)! Βγάλαν (οι moders) την αγαπημένη σου πίστα στο AC! (download)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πως εγκαθιστούμε μια πίστα:
Κατεβάζουμε και ανοίγουμε το RAR file. Παίρνουμε από εκεί τον φάκελο με την ονομασία της πίστας και τον ρίχνουμε στο C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\assettocorsa\content\tracks

Υ.Γ. Δεν έχω ανοίξει ξανά "κατεβασμένη" πίστα μετά το update9 και άκουσα ότι κάποιοι είχαν προβλήματα (δεν έβλεπαν τις συγκεκριμένες πίστες) που οφείλεται σε κάποια τυχαία αλλαγή του κώδικα. Σ'αυτην την περίπτωση δοκιμάστε το εξής:
Ιf the game is crashingCheck the AC installation folder/system/cfg/assetto_corsa.ini for the following line
WARNINGS_AS_ERRORS=1
change the 1 to a 0"

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε και τις εξής πίστες (εδώ):

1. Glava Zete
  2. Circuit Zolder
  3. Nordschleife Tourist
  4. Phillip Island Circuit
  5. Dorifto Mountain
  6. Willow Springs Raceway
  7. Top Gear Test Track
  8. Rivijera
  9. Desert roads

Last edited:
Είχα χρόνο σήμερα και μετά από καιρό έλιωσα στο Assetto Corsa. Δοκίμασα και το multiplayer, γενικά ωραίο και με πάρα πολλούς server και με πολύ κόσμο. Το παιχνίδι είναι φοβερό. Όταν μπήκα είδα οτι ήσουν μέσα Άρη. Την επόμενη φορά θα σε ενοχλήσω να τρέξουμε στον ίδιο server! Εγώ μπήκα σε έναν ελληνικό server και το ping ήταν εξαιρετικά χαμηλό και σε έναν του εξωτερικού επίσης με καλό πίνγκ.
Το ωραίο ειναι οτι μπορείς να φτιάξεις σέρβερ, να τον δηλώσεις, να κλείσουν θέση όλοι οι ενδιαφερόμενοι και μετά ακόμα και αν κλείσουν τον υπολογιστή τους θυμάται. Οπότε απλά πρέπει να εμφανιστούν την ώρα του αγώνα.
Πρώτη εικόνα από multiplayer θετική θα έλεγα!

Είχα χρόνο σήμερα και μετά από καιρό έλιωσα στο Assetto Corsa. Δοκίμασα και το multiplayer, γενικά ωραίο και με πάρα πολλούς server και με πολύ κόσμο. Το παιχνίδι είναι φοβερό. Όταν μπήκα είδα οτι ήσουν μέσα Άρη. Την επόμενη φορά θα σε ενοχλήσω να τρέξουμε στον ίδιο server! Εγώ μπήκα σε έναν ελληνικό server και το ping ήταν εξαιρετικά χαμηλό και σε έναν του εξωτερικού επίσης με καλό πίνγκ.
Το ωραίο ειναι οτι μπορείς να φτιάξεις σέρβερ, να τον δηλώσεις, να κλείσουν θέση όλοι οι ενδιαφερόμενοι και μετά ακόμα και αν κλείσουν τον υπολογιστή τους θυμάται. Οπότε απλά πρέπει να εμφανιστούν την ώρα του αγώνα.
Πρώτη εικόνα από multiplayer θετική θα έλεγα!

Συμφωνώ, το MP είναι ήδη μια χαρά και συνεχίζουν να το βελτιώνουν καθημερινά! Χτες αργά έγινε ακόμα ένα update.

Στα public servers όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη φας από κάποιο "ζαβολιάρη" με εξαίρεση πριν 2-3 μέρες που έτρεξα ένα φανταστικό αγώνα με κοντινές μάχες χωρίς σπρωξίματα και στραβοτιμονιές. Η λύση σίγουρα είναι οι οργανωμένοι αγώνες. Εγώ γράφτηκα στο RD με σκοπό να βρω καλή διοργάνωση με συχνούς αγώνες και κυρίως καλό ανταγωνισμό. Θα τρέξω την Κυριακή τον πρώτο μου αγώνα μαζί τους οπότε θα γράψω και τις εντυπώσεις μου.

Βρήκα βιντεάκι από ένα τέτοιο αγώνα:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν με πετύχεις μέσα και πρόκειται να τρέξεις κάπου, στείλε μήνυμα και αν έχω χρόνο θα έρθω οπωσδήποτε!

Last edited: