![]()
Ααααααααα.... Τώρα κατάλαβα γιατί προχωράει ο τίτλος με αυτούς τους ρυθμούς ...
Πολύ καλό το "παιχνίδι" ακόμα και για μένα που δεν είμαι του είδους. Το αγόρασα στην αρχή μόνο και μόνο επειδή διάβασα για Ελληνική συμμετοχή και μαρέσει να βοηθάω όσο μπορώ...τώρα όμως με βλέπω οτι κολάω σιγά σιγά. Ποιά είναι η "μίνιμουμ" τιμονιέρα για να το χαρώ. Προτάσεις και με pm...αν δεν είναι σωστό εδω μέσα. Σίγουρα G27 κλπ είναι out of my league... Συνεχίστε την άψογη προσπάθεια !!
Έρχεται!!! το πολυαναμενόμενο MultiPlayer - όχι αύριο, την καθιερωμένη για updates μέρα, εξαιτίας της εθνικής γιορτής της Ιταλίας για την "απελευθέρωση από τον φασισμό":speechless-smiley-0!!! αλλά - την επόμενη Παρασκευή 2 Μαΐου:
http://www.assettocorsa.net/one-week-delay-for-0-9/
Δυστυχώς η Logitech DFGT είναι μονόδρομος. Και λέω δυστυχώς γιατί έχει ακριβήνει απαράδεκτα πολύ τα τελευταία 2 χρόνια. Είχα αγοράσει τη δικιά μου πριν το GT5, 90 και χτύπαγα το κεφάλι μου γιατί την είχα δει στο Πλαίσιο ή στο Mediamarkt κάπου στα 60 !!! Αν βρεις μεταχειρισμένη και μπορείς να ελέγξεις αν είναι εντάξει παρ' την.
:worshippy:
Άλλος ένας οπαδός του παιχνιδιού! Δεν είχα δει οτι υπήρχε ανάλογο θέμα!
Είμαι καινούριος σε αυτά τα παιχνίδια γιατί δεν είχα τιμονιέρα αλλά αγόρασα για το Ασσετο Κόρσα και δεν το μετάνιωσα!
Η φυσική ειναι εξαιρετική καθώς και τα γραφικά!
Γιώργο παράτα τον Καζουνάρι και έλα στους Ιταλιάνους, χάνεις...
1ος; Α, εσύ είσαι καλός!
Λογικά θα σε έχω δει κάπου στο RSR live plugin με την ελληνική σημαία. Δεν πιστεύω να είσαι ο Άρης ο ίδιος; :guitarist:
Το καλό με το παιχνίδι είναι οτι τρέχει στο steam και μπορείς να τρέχεις μόνος σου και να κοντράρεις τους φίλους σου σε χρόνους.
Κάντε κανά hi-end γκρουπάκι να μαζευτούμε!
Κάνε λίγο υπομονή να τελειώσει το πρωτάθλημα... όχι τίποτα άλλο ο Κώστας και εγώ αντιπροσωπεύουμε (καθόλου επάξια ομολογουμένως) το Avclub και δεν θέλουμε να μας κατηγορήσουν και σαν ριψασπίδες, έτσι δεν είναι; Μπορεί να τερματίσουμε τελευταίοι, αλλά θα τερματίσωμεν!
(έχω Fuji τη Δευτέρα.Τι προτέινεις - πέρα από προπόνηση...)
Είχα χρόνο σήμερα και μετά από καιρό έλιωσα στο Assetto Corsa. Δοκίμασα και το multiplayer, γενικά ωραίο και με πάρα πολλούς server και με πολύ κόσμο. Το παιχνίδι είναι φοβερό. Όταν μπήκα είδα οτι ήσουν μέσα Άρη. Την επόμενη φορά θα σε ενοχλήσω να τρέξουμε στον ίδιο server! Εγώ μπήκα σε έναν ελληνικό server και το ping ήταν εξαιρετικά χαμηλό και σε έναν του εξωτερικού επίσης με καλό πίνγκ.
Το ωραίο ειναι οτι μπορείς να φτιάξεις σέρβερ, να τον δηλώσεις, να κλείσουν θέση όλοι οι ενδιαφερόμενοι και μετά ακόμα και αν κλείσουν τον υπολογιστή τους θυμάται. Οπότε απλά πρέπει να εμφανιστούν την ώρα του αγώνα.
Πρώτη εικόνα από multiplayer θετική θα έλεγα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.