Assetto Corsa (PC racing game)

Από τις ποιο ρεαλιστικές φωτό που είδα στο assetto (credit):

228.jpg

229.jpg

230.jpg

232.jpg

Ferrari Store Milan opened its new Simulator Center

"The three floor Ferrari Store in Milan Italy located at Via Berchet opened up a brand new Simulation center. The store features four full motion F1 simulators where customers will be able to experience the thrill of driving a race car on five different race tracks.
Ferrari Driver Academy talent Antonio Fuoco guided a group of select journalists and Ferrari enthusiasts through their simulation experience. From what we gathered, the Ferrari Simulators at the stores are powered by a custom version of Kunos Simulazioni’s Assetto Corsa software."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πολύ καλή προσφορά, επίσης διάβασα ότι το netkar pro θα γίνει δωρεάν, οπότε αν τα βάλουμε και τα δύο μαζί, νομίζω αξίζει με το παραπάνω την στήριξη αυτή η εταιρεία.

Αφιερωμένο στον 4kinitos:

Ένα βιντεάκι από τον Κυριακάτικο αγώνα που ανέβασε ένας φίλος.
Πίστα Vallelunga, αμάξι ΒΜW 235i racing, Γυροι 20

Για να σας βάλω στο κλίμα, με λίγα λόγια: από τον δεύτερο γύρο βρίσκομαι πίσω από την μπλε-κόκκινη bmw (εγώ με την κίτρινη) και παραμένω έτσι, σε απόσταση αναπνοής, μέχρι τα μέσα του τελευταίου γύρου (20ού) όπου με ευνοεί λίγο η καλύτερη έξοδός μου στην ευθεία, λίγο το slipstream και η σκέψη ότι αν έπρεπε να κάνω μια δυναμική κίνηση, εκείνη η στιγμή ήταν η ποιο κατάλληλη σε όλο τον αγώνα! Αποτέλεσμα, κερδίζω την εσωτερική και μετά από 18 γύρους επιμονής και υπομονής κλέβω την 4η θέση από τον συμπαίκτη μου, ουσιαστικά λίγο πριν τον τερματισμό!

Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

Το Assetto Corsa έρχεται στο PS4 (και xbox one) !!!

http://www.assettocorsa.net/coming-to-console-2016/

Αυτά είναι καταπληκτικά νέα, Αλέξανδρε! Οι κονσόλες όμως φαντάζομαι, θα στερούνται όλα αυτά τα καταπληκτικά mods που έχουν βγει και θα βγουν...

Θα δείξει!

Χμμ δεν ξέρω σε ποιες λειτουργίες αναφέρεσαι, αλλά εμένα προσωπικά μου αρκεί που θα έχει online για να διοργανώνουμε και εκεί τα ωραία μας πρωταθλήματα!

Απάντηση: Re: Assetto Corsa (PC racing game)

Χμμ δεν ξέρω σε ποιες λειτουργίες αναφέρεσαι, αλλά εμένα προσωπικά μου αρκεί που θα έχει online για να διοργανώνουμε και εκεί τα ωραία μας πρωταθλήματα!

Όταν λέω mods εννοώ όλα τα νέα (εκτός παιχνιδιού) αυτοκίνητα, skins αυτοκινήτων, πίστες, applications κτλ. που φτιάχνουν ιδιώτες και τα προσφέρουν (συνήθως δωρεάν) για χρήση μέσα στο παιχνίδι.

Μπες και ρίξε μια ματιά σ' αυτήν την ενότητα για να πάρεις μία γεύση: http://www.racedepartment.com/forums/assetto-corsa-mods.36/

Plug 'n' play ψηλέ, plug 'n' play.:grinning-smiley-043

Δεν αμφισβητώ την αξία της έκδοσης του PC, αλλά όπως και να το κάνουμε, η ευκολία της χρήσης της κονσόλας είναι άλλο πράγμα και είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για αυτούς που απεχθάνονται τα PC για gaming.

εδώ δε βρίσκουμε χρόνο για να παίξουμε ps4 παιχνίδια... θα βρούμε χρόνο για mods ?
Μακάρι να βγει για κονσόλες , ο ανταγωνισμός μονο καλο θα κάνει.
Βγαίνει και το F1 20015 σε λίγο , χαμός θα γινει! Να πιάσει τόπο και η τιμονιερα ... :p

ΥΓ....ενα χωμάτινο μονο θα λείπει σε PS4 , για να δούμε!

Κατάλαβα Άρη. Ναι σίγουρα δεν θα έχει (μαλλον) τόση λεπτομερεια για downloading. Απο την άλλη ομως σίγουρα θα υπάρχουν διαφορά updates όπου θα προσθέτουν αρκετό υλικό. Θα συμφωνήσω σε όλα με τον geo. 4theplayers λέμε! :P

02-jpg.96532

Έρχονται με νεο DLC (δωρεάν) τον Ιούλιο:

• Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde
  • Audi Sport Quattro
  • Lamborghini Miura
  • Nissan Nismo GT-R
  • Toyota GT-86
  • Circuit of Zandvoort

01-jpg.96541

07-jpg.96542

012-jpg.96543

016-jpg.96544

017-jpg.96545

019-jpg.96546

10 servers με διαφορετικό περιεχόμενο θα διατίθενται δωρεάν (και θα συντηρούνται) από το AC και θα μπορείτε να τα βρείτε στην κορυφή της online λίστας:

"AC Server #(number) by RackService.org"

Περισσότερα εδώ