Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Διονύση ούτε που έχεις ιδέα το ποιος είμαι και τι πρεσβεύω, πόσο μάλιστα το τι πιστεύω !!!

Για τα όρια κατανόησης και το επίπεδο στο επιστρέφω όπως το έγραψες ακριβώς...

Αν η φώτο αυτή έμπαινε στο που πάει η υφήλιος θα ήταν στο σωστό νήμα..... αν το πάμε έτσι τότε να βάζουμε ότι μας κατεβαίνει και αντιπροσωπεύει το οτιδήποτε για να γίνει το νήμα γιουσουρούμ !!!!!!!

υ.γ. απαγορεύεται να γράφουμε την άποψή μας ???? Για θύμισε μου πως λέγεται αυτό......

Κατα τα άλλα, δεν τίθεται θέμα !!!

Αποψη για διαχειριστικά θέματα ασφαλώς και δεν επιτρέπεται να έχεις.
Υπάρχει κάτι απο τον κανονισμό του φόρουμ που σου αποδίδει δυνατότητα δημόσιας έκφρασης τέτοιας άποψης;

Εγραψες απο το πουθενά,βγάζοντας απωθημένα με ξεκάθαρη πρόθεση να προσβάλεις προσωπικά,για λόγους που εσύ ξέρεις καλύτερα.
Προφανώς για πολιτικούς δεδομένου ότι σαν επαγγελματία του χώρου,ουδέποτε ασχολήθηκα μαζί σου.

Πρόθεση να σε γνωρίσω καλύτερα δεν έχω καμία.

Απωθημένα ? Προσωπική προσβολή ? Όταν δεν θέλεις να σε προσβάλουν τότε μην προσβάλεις εσύ και μην το προκαλείς.

"Η στόχευση κι ο συμβολισμός της φωτο είναι εκτός των δικών σου πεποιθήσεων κι ορίων κατανόησης..."
Ενώ αυτό επιτρέπεται από τον κανονισμό που όλοι υπογράψαμε για να γίνουμε μέλη....

Το αφήνω εδώ για να μη γίνουμε χειρότερα....

σ.σ. η παρακάτω φώτο δεν απευθύνεται σε σένα.. μη το πάρεις και αυτό προσωπικά...

funny_sheep_picture_10.jpg

Status
Not open for further replies.